הסקינים של מדיה פורטל יפים - אבל עדיין לא מצאתי את האחד.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לאחרונה עברתי ל MediaPortal באופן רישמי .
בהשוואה ל SAGETV מבחר הסקינים הוא עצום.
אבל עדיין אני לא מוצא אחד שנוח לי.
כרגע אני משתמש ב Black Glass Nova
שהוא סביר מבחינתי - אבל הHOME שלו מצומצם לדעתי - חסר שם תמונות, רדיו ועוד כמה תוספים שהייתי רוצה.
אז בטח אתם אומרים שהפתרון הוא Black Glass ששם ה HOME הוא נפרס על כל המסך עם 15 אפשרויות להתאמה אישית אבל יש בו משהו שאני לא אוהב - העיצוב ? ה TV SERIES?
את הלוח שידורים אני לא אוהב בשתי הסקינים.
ראית ב XBMC סקינים מאוד יפים - הכתב גדול וברור - התפריטים של ה HOME גדולים ונוחים.
חבל שאחרי כל כך הרבה שנים אין את הסקין האופטימלי.
בהשוואה ל SAGETV מבחר הסקינים הוא עצום.
אבל עדיין אני לא מוצא אחד שנוח לי.
כרגע אני משתמש ב Black Glass Nova
שהוא סביר מבחינתי - אבל הHOME שלו מצומצם לדעתי - חסר שם תמונות, רדיו ועוד כמה תוספים שהייתי רוצה.
אז בטח אתם אומרים שהפתרון הוא Black Glass ששם ה HOME הוא נפרס על כל המסך עם 15 אפשרויות להתאמה אישית אבל יש בו משהו שאני לא אוהב - העיצוב ? ה TV SERIES?
את הלוח שידורים אני לא אוהב בשתי הסקינים.
ראית ב XBMC סקינים מאוד יפים - הכתב גדול וברור - התפריטים של ה HOME גדולים ונוחים.
חבל שאחרי כל כך הרבה שנים אין את הסקין האופטימלי.
אחת הבעיות בפיתוח של מדיה פורטל היא שכל כמה זמן מישהו מחליט להוציא סקין חדש ואז התשומת לב עוברת לסקין הזה, וסקינים אחרים קצת מוזנחים.
אני אישית משתמש הרבה זמן ב-StreamedMP:
http://code.google.com/p/streamedmp/
שמאפשר גם לערוך את ה-BasicHome כדי להוסיף/להוריד אפשרויות.
כמו כן, יש את הסקין הזה שנראה כמו חיקוי ל-VMC:
http://code.google.com/p/mamp2/
אני אישית משתמש הרבה זמן ב-StreamedMP:
http://code.google.com/p/streamedmp/
שמאפשר גם לערוך את ה-BasicHome כדי להוסיף/להוריד אפשרויות.
כמו כן, יש את הסקין הזה שנראה כמו חיקוי ל-VMC:
http://code.google.com/p/mamp2/
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
שום דבר לא חסר, פשוט אתה שם את האופציות שאתה הכי משתמש - במקרה שלי יש את סדרות, סרטי HD, טלויזיה, מוזיקה וסרטים רגילים.zovirax כתב: שהוא סביר מבחינתי - אבל הHOME שלו מצומצם לדעתי - חסר שם תמונות, רדיו ועוד כמה תוספים שהייתי רוצה....
באשר לתמונות, רדיו ושאר ירקות, אני מכניס אותם תחת תפריט ה "תוספים" שגם נמצא במסך הראשי.
אתה באמת צריך את התמונות שלך בלחיצה אחת במקום שתיים?
אני מאז ומעולם אהבתי מראה מינימליסטי ונקי, בלי יותר מידי קיצורים ושטויות, ה NOVA בדיוק עושה את זה.
איפה רשום ש-For The Record לא נתמך?
לדעתי תנסה להתקין את הסקין ולראות אם קיימים קבצי סקין עבור הפלאגין (אני זוכר שהוא כן נתמך).
חוץ מזה, אני בטוח שתוכל למצוא בפורומים של מדיה פורטל מישהו שיצר קבצים מתאימים, או להשתמש בקבצים של סקין אחר עם layout דומה.
לדעתי תנסה להתקין את הסקין ולראות אם קיימים קבצי סקין עבור הפלאגין (אני זוכר שהוא כן נתמך).
חוץ מזה, אני בטוח שתוכל למצוא בפורומים של מדיה פורטל מישהו שיצר קבצים מתאימים, או להשתמש בקבצים של סקין אחר עם layout דומה.
העלייה בפעם הראשונה יותר איטית כי הוא יוצר את ה-cache. אח"כ זה יותר מהיר.
השורות ב-EPG בהתקנה משפיעות על המסכים הרגילים של הטלוויזיה (למי שלא משתמש ב-4TR).
אני לא יודע איך לשנות, אבל אני ממליץ לך לחפש בפורום של הסקין לראות אם מישהו פרסם קובץ עם 8 שורות, או לפחות כתב איך לעשות את זה.
בכל מקרה אני מאמין שאם תחפור קצת במבנה של הקבצי XML תמצא מה לעשות.
לגבי הפונטים, הוסבר בפורום (בין היתר על ידי) איך להגדיל אותם. הגודל של הפונטים מוגדר בקובץ fonts.xml. יש להגדיל את ערך ה-height עבור הפונט שאתה רוצה להגדיל ולמחוק את ה-cache כדי שזה ישפיע. כדי למצוא את הפונט הדרוש תבדוק באיזה פונט משתמשים בקובץ XML של המדריך שידורים.
השורות ב-EPG בהתקנה משפיעות על המסכים הרגילים של הטלוויזיה (למי שלא משתמש ב-4TR).
אני לא יודע איך לשנות, אבל אני ממליץ לך לחפש בפורום של הסקין לראות אם מישהו פרסם קובץ עם 8 שורות, או לפחות כתב איך לעשות את זה.
בכל מקרה אני מאמין שאם תחפור קצת במבנה של הקבצי XML תמצא מה לעשות.
לגבי הפונטים, הוסבר בפורום (בין היתר על ידי) איך להגדיל אותם. הגודל של הפונטים מוגדר בקובץ fonts.xml. יש להגדיל את ערך ה-height עבור הפונט שאתה רוצה להגדיל ולמחוק את ה-cache כדי שזה ישפיע. כדי למצוא את הפונט הדרוש תבדוק באיזה פונט משתמשים בקובץ XML של המדריך שידורים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נראה מאוד יפה.
אבל חבל שזה כזה כבד. זה יותר כבד אפילו מה-Nova?
אבל חבל שזה כזה כבד. זה יותר כבד אפילו מה-Nova?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני משתמש ב-PureVisionHD שמתוחזק ולטעמי נראה יפה מאד.
הוא תומך באין סוף פלאגינים, ויש לו פורום פעיל שבו המפתח עוזר לכולם.
בדף הראשי של הפורום יש לינק לכל הפלאגינים בגרסאות שהסקין תומך בהם (נוח ישר לקחת משם במקום לחפש את הפלאגין).
הוא תומך באין סוף פלאגינים, ויש לו פורום פעיל שבו המפתח עוזר לכולם.
בדף הראשי של הפורום יש לינק לכל הפלאגינים בגרסאות שהסקין תומך בהם (נוח ישר לקחת משם במקום לחפש את הפלאגין).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אצלי עם Black Glass Nova על מחשב עם AMD Athlon 4200 לוקח לתוכנה לעלות 40 שניות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אצלך יש Phenom...
אבל זה מעניין מה שכתבת. מה זה הפעלה חמה? חזרה מ-minimized או משהו אחר?
אבל זה מעניין מה שכתבת. מה זה הפעלה חמה? חזרה מ-minimized או משהו אחר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מוזר, אצלי זה תמיד 40 שניות עם הרצף המעצבן הזה של Loading window plugins, Starting plugins וכו.