בעיה בהקלטה עם DVD מקליט של wilson
-
omer11basketball
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אתמול קניתי מכשיר DVD מקליט וקורא DIVX של wilson. המכשיר עובד בסדר מבחינת קריאת סרטים, אבל יש בעיה אחת, גדולה מאוד:
הוא לא מצליח לקלוט ערוצים מהטלוויזיה.
הפעם היחידה שהצלחתי לגרום לו לקלוט ערוצים מהטלוויזיה היתה כשחיברתי כבל מסויים שהיה בביתי עוד לפני קניית המכשיר, כנראה של האנטנה, לשקע של האנטנה.
עם המכשיר כיבלתי רק 3 כבלים: אחד של וידאו (צהוב) ושניים של אודיו (אחד לבן והשני אדום). מאחורי המחכשיר יש הרבה שקעים, ביניהם גם שני שקעים של 20 או 21 פינים. גם מאחורי הטלוויזיה שלי, אם אינני טועה, יש שקע של 20/21 פינים.
האם קניית כבל של 21 פינים משני הצדדים וחיבורו מצד אחד ל-DVD ומצד שני לטלוויזיה, יגרום לכך שכל הערוצים יקלטו?
יש לציין:
א) אני מחובר לכבלים האנלוגיים ולא לדיגיטליים.
ב) ערוץ 1 שנקלט, נקלט באיכות רעה מאוד, אפילו יותר רעה לדעתי מאיכות של אנטנה.
בתודה מראש,
עומר.
אתמול קניתי מכשיר DVD מקליט וקורא DIVX של wilson. המכשיר עובד בסדר מבחינת קריאת סרטים, אבל יש בעיה אחת, גדולה מאוד:
הוא לא מצליח לקלוט ערוצים מהטלוויזיה.
הפעם היחידה שהצלחתי לגרום לו לקלוט ערוצים מהטלוויזיה היתה כשחיברתי כבל מסויים שהיה בביתי עוד לפני קניית המכשיר, כנראה של האנטנה, לשקע של האנטנה.
עם המכשיר כיבלתי רק 3 כבלים: אחד של וידאו (צהוב) ושניים של אודיו (אחד לבן והשני אדום). מאחורי המחכשיר יש הרבה שקעים, ביניהם גם שני שקעים של 20 או 21 פינים. גם מאחורי הטלוויזיה שלי, אם אינני טועה, יש שקע של 20/21 פינים.
האם קניית כבל של 21 פינים משני הצדדים וחיבורו מצד אחד ל-DVD ומצד שני לטלוויזיה, יגרום לכך שכל הערוצים יקלטו?
יש לציין:
א) אני מחובר לכבלים האנלוגיים ולא לדיגיטליים.
ב) ערוץ 1 שנקלט, נקלט באיכות רעה מאוד, אפילו יותר רעה לדעתי מאיכות של אנטנה.
בתודה מראש,
עומר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה שקורה לך הוא נורמלי לחלוטין וככה זה צריך לעבוד.
1. הטיונר שלו אנלוגי ולכן הוא יכול לקלוט רק ערוצים אנלוגיים שמשודרים במקביל לדיגיטליים.
2. רק חיבור אנטנה נותן לך את הערוצים הללו.
3. לא כל הערוצים משודרים אנלוגית ומה שאתה כן מצליח לקלוט זה מה שיש.
4. לא ניתן לקלוט את כל האחרים (ללא ממיר).
5. בצורה שאתה מחובר כיום (SCART לקומפוזיט) זו הדרך היחידה ואז אתה פשוט מעביר את הערוצים בממיר).
1. הטיונר שלו אנלוגי ולכן הוא יכול לקלוט רק ערוצים אנלוגיים שמשודרים במקביל לדיגיטליים.
5. בצורה שאתה מחובר כיום (SCART לקומפוזיט) זו הדרך היחידה ואז אתה פשוט מעביר את הערוצים בממיר).
-
omer11basketball
-
- חבר שרק התחיל

אז, לפי מה שאתה אומר, חוץ מערוץ 1 אני לא אוכל לקלוט שום ערוץ עם הדי.וי.די, גם אם אני אחבר בין הדי.וי.די לטלוויזיה עם איזשהו כבל אחר?MartinHSabag כתב:מה שקורה לך הוא נורמלי לחלוטין וככה זה צריך לעבוד.
5. בצורה שאתה מחובר כיום (SCART לקומפוזיט) זו הדרך היחידה ואז אתה פשוט מעביר את הערוצים בממיר)....
המוכר בחנות אמר שלא צריך ממיר דיגיטלי בשביל להשתמש בדי.וי.די הזה, כך שלא ברור לי מה קורה פה.
יותר מזה, אני צריך לציין, שבחלק מהסריקות ראיתי בבירור שהוא סורק גם ערוצי כבלים, כמו למשל ערוץ הסרטים, אך התמונה בהם לא ברורה והוא לא מחשיב אותם כערוץ.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
omer11basketball
-
- חבר שרק התחיל

א) אתה מדבר רק על ממירים דיגיטליים? כי ממיר אנלוגי יש לי מובנה בתוך הטלוויזיה.MartinHSabag כתב:יש עוד' כמה ערוצים פתוחים בכבלים (1, 2, 33, ועוד כמה זרים).
אם תרצה למשל את ערוץ 3, אתה חייב ממיר.
המוכר, כנראה שלא ממש מבין....
ב) אם כך, איך יכול להיות שהדי.וי.די הראה במהלך הסריקה קטעים מערוץ 4 ומערוצים אחרים (בי.בי.סי פריים אם אני לא טועה...)?
ד"א, דווקא את ערוץ 2 לא זכור לי שהוא הראה.
ג) מה זה scart? ראיתי את זה גם בDVD, אבל אצלי אין חיבור שם, והשיטה והחיבור הם על tuner.
נ.ב.
למה וידאו רגיל, למשל, יכול לקלוט ערוצים מטלוויזיה בכבלים אנלוגיים, וה-DVD הזה לא יכול?
אני לא בא להתריס או להגיד שהתשובות שלך לא נכונות - אני פשוט לא בטוח שאנחנו מבינים לגמרי אחד את השני.
omer בוא נעשה קצת סדר אני מבין שיש לך כבלים אנלוגיים של הוט אים כך אתה צריך לקלוט דרך ה DVD המקליט לפחות 45 ערוצים שהם מעבירים בצורה אנלוגית.
לגבי הבעיה שלך אתה צריך להכניס את הכבל RF כבל אנטנה רגיל לתוך ה DVD ואז לסרוק כדי למצוא את הערוצים ואז להכניס אותם לתוך הזיכרון של הDVD ממש כמו וידיאו רגיל לא צריכה להיות בעיה במידה ואתה לא רואה טוב כמו שאתה אומר אז תנסה לחבר את כבל האנטנה ישירות מהקיר ל DVD ואז תבדוק.
את הDVD אתה יכול לחבר לטלויזיה בהרבה שיטות אם יש לך סקארט תחבר עם סקארט אם לא תחבר עם RCA רגיל.
לגבי הבעיה שלך אתה צריך להכניס את הכבל RF כבל אנטנה רגיל לתוך ה DVD ואז לסרוק כדי למצוא את הערוצים ואז להכניס אותם לתוך הזיכרון של הDVD ממש כמו וידיאו רגיל לא צריכה להיות בעיה במידה ואתה לא רואה טוב כמו שאתה אומר אז תנסה לחבר את כבל האנטנה ישירות מהקיר ל DVD ואז תבדוק.
את הDVD אתה יכול לחבר לטלויזיה בהרבה שיטות אם יש לך סקארט תחבר עם סקארט אם לא תחבר עם RCA רגיל.
-
omer11basketball
-
- חבר שרק התחיל

א) תודה.orenhazan כתב:omer בוא נעשה קצת סדר אני מבין שיש לך כבלים אנלוגיים של הוט אים כך אתה צריך לקלוט דרך ה DVD המקליט לפחות 45 ערוצים שהם מעבירים בצורה אנלוגית.
את הDVD אתה יכול לחבר לטלויזיה בהרבה שיטות אם יש לך סקארט תחבר עם סקארט אם לא תחבר עם RCA רגיל....
ב) קצת סינית...
הכבל שחיברתי לא ברור לי מאיפה הוא בא (הוא מגיע מאחורי ארון גדול כך שקשה לראות), אבל הוא היה היחיד שלא מחובר לשום דבר (בצד אחד בלבד. בצד השני הוא מן הסתם מחובר למשהו). אני מניח שזה כבל של אנטנה או כבלים או משהו כזה, כי הוא מתחבר יפה לשקע של האנטנה (בניגוד לשקעים אחרים) ובזכותו הצלחתי לקלוט ב-DVD את ערוץ 1.
מה זה כבל RF, כבל SCART וכבל RCA?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
omer11basketball
-
- חבר שרק התחיל

אורן, עזרת לי חלקית.
לטלוויזיה שלי אין גם ממיר אנלוגי, לא חיצוני לפחות.
מה שעשיתי זה לקחתי את הכבל של הכבלים שמחובר לטלוויזיה, וחיברתי אותו לדי.וי.די. באותו זמן הטלוויזיה כמובן לא יכולה לקלוט כבלים בצורה רגילה. סרקתי את הערוצים, הוצאתי את הכבל והחזרתי חזרה לטלוויזיה. אבל הדי.וי.די לא שמר אותם, אז הוא לא קלט אותם כשהכבל בחוץ. כרגע הדרך היחידה שאני יכול שהוא יקלוט אותם היא כשהכבל בתוך הדי.וי.די, אבל אז אמנם אפשר לראות טלוויזיה דרך ה-av-s, עם השלט של הדי.וי.די, אבל זה הרבה פחות נוח.
יש משהו שאפשר לעשות כדי לאכול את העוגה (בכסף כמובן ששילמתי עבור הדי.וי.די) ולהשאיר אותה שלמה?
לטלוויזיה שלי אין גם ממיר אנלוגי, לא חיצוני לפחות.
מה שעשיתי זה לקחתי את הכבל של הכבלים שמחובר לטלוויזיה, וחיברתי אותו לדי.וי.די. באותו זמן הטלוויזיה כמובן לא יכולה לקלוט כבלים בצורה רגילה. סרקתי את הערוצים, הוצאתי את הכבל והחזרתי חזרה לטלוויזיה. אבל הדי.וי.די לא שמר אותם, אז הוא לא קלט אותם כשהכבל בחוץ. כרגע הדרך היחידה שאני יכול שהוא יקלוט אותם היא כשהכבל בתוך הדי.וי.די, אבל אז אמנם אפשר לראות טלוויזיה דרך ה-av-s, עם השלט של הדי.וי.די, אבל זה הרבה פחות נוח.
יש משהו שאפשר לעשות כדי לאכול את העוגה (בכסף כמובן ששילמתי עבור הדי.וי.די) ולהשאיר אותה שלמה?
-
omer11basketball
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה!orenhazan כתב:איזה טליוויזיה זאת.
אתה צריך לחבר את כבל האנטנה ל DVD ובחור השני להעביר עוד כבל אנטנה מה DVD לטלויזיה וכך תוכל לקלוט שידורים גם בלי להדליק את ה DVD....
בזכותך הכל עובד כמו שצריך עכשיו.
מה שעשיתי בסוף זה שלקחתי את הכבל של הכבלים שמחובר היה לקיר ולטלוויזיה, ניתקתי אותו מהטלוויזיה וחיברתי אותו לכניסה בחלק של TUNER ב-DVD. קניתי כבל דומה אחר, וחיברתי אותו מצד אחד ליציאה ב-DVD ולכניסה בטלוויזיה.
ועכשיו הכל עובד כמו שצריך.
תודה רבה לכם. אפילו בתמיכה הטכנית של החברה שמשווקת כאן את הדי.וי.די הזה לא ידעו לעזור לי.