2 שאלות לגבי ה A200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
mazinya פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
הצטרף: ספטמבר 2008
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

השאלה הראשונה שאני רוצה לשאול היא לגבי בעיה ששמתי לב שהייתה לי בכתוביות של סרט. ניגנתי את הסרט "מפריז באהבה" 1080P בפורמט MKV. בהתחלה התרגום היה מסונכרן עם הסרט והכל היה בסדר, כשבהדרגה התרגום התחיל לרוץ קדימה ויצא בכלל מסנכרון עם הסרט. מה יכולה להיות הבעיה? אני רוצה להאמין שזו לא בעיה במכשיר עצמו.. אולי לא הגדרתי משהו כמו שצריך?

השאלה השניה קשורה לגבי תפעול.. כשאני מתחיל לראות סרט ואני עוצר אותו באמצע עם STOP, אז כאשר אני ארצה להפעיל את הסרט שוב הוא ימשיך לנגן מנקודת הצפייה האחרונה ואני לא מצליח לגרום לו לנגן את הסרט מהתחלה אלא אם כן אני עושה REWIND. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה זאת.

תודה

TomerP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
הצטרף: אוגוסט 2007
שם מלא: תומר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

בקשר לשאלה השנייה, לפחות ב HDX (ואני מאמין שזה אותו דבר) - לחיצה על הספרה "0" בשלט תביא אותך ל 0% מהסרט - משמע להתחלה. כל ספרה אחרת - לאחוז התואם לה (1- 10%, 2- 20% וכן הלאה)

mazinya פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
הצטרף: ספטמבר 2008
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

צדקת לגבי הדבר השאלה השניה, תודה.

אשמח אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה לשאלה הראשונה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
הצטרף: ספטמבר 2009
מיקום: רמת השרון
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

אין כל כך מה להגדיר, במידה ומדובר על תרגום חיצוני בשם זהה לקובץ הוידאו, זה צריך לעבוד.

כמובן שיש המון גרסאות תרגום לכל סרט ויכול להיות שבחרת בגרסה לא מתאימה, אם זה אך ורק בסרט הזה, ובאחרים הכל עובד בסדר, אז אין לך מה לדאוג.

בכל מקרה, לחיצה על כפתור SUBTITLE בשלט (למטה) תפתח לך מספר הגדרות להצגת התרגום, כבר באפשרות הראשונה, לחיצה על החיצים (ימינה ושמאלה) תאפשר התאמה של התרגום לקובץ הוידאו.

noamav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
הצטרף: אוקטובר 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

גם לי קרה מה שאמרת עם סרט אחד שבכלל לא ידעתי מה הקובץ שלו (החליפו לו את השם פשוט לשם של הסרט), זה קרה לי רק בו ואז באמת ביטלתי את הכתוביות. אבל שוב, זה לא קרה לי בשום מקרה אחר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”