סובלים מבעיות אקוסטיות? הכירו את SP-TILE
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
חברת Typhonics מציעה פאנלים אקוסטים בצורת דרייברים ספוגיים. בהתחלה נדמה שאלו רדיאטורים פאסיביים אשר קיימים בסאבים כאשר התפקוד שלהם פה הינו להגיב עם גלי הקול ולספוג אותם, אך אלו פאנלים ספוגיים בלבד. בהחלט צורה מעניינת לפאנלים מסוג זה.
מחיר לפאנל בודד עומד על $54. כמובן שיש צורך במספר רב למדי של פאנלים כאלו עבור שינוי שמיע ומשמעותי ואז המחיר יטפס בהתאם.
עכשיו נשאר רק לשכנע את ההנהלה...
לאתר היצרן:
http://www.typhonics.com
מחיר לפאנל בודד עומד על $54. כמובן שיש צורך במספר רב למדי של פאנלים כאלו עבור שינוי שמיע ומשמעותי ואז המחיר יטפס בהתאם.
עכשיו נשאר רק לשכנע את ההנהלה...
לאתר היצרן:
http://www.typhonics.com
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני מסכים, זה ממש מכוער.geblig כתב:וואו...זה מכוער......
אבל בינינו, זה הדבר היחיד שיכול לעבור אישור הנהלה תחת האמתלה שזה כאילו תמונה (אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא בוחר תמונות בבית אז אפשר לבקש לבחור אחת)
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
כן...
האמת שאני בכזו בעיה אקוסטית בסלון שאני כבר כמעט ולא שומע מוזיקה שם... זה משהו נוראי, לא שהציוד שלי משהו אבל בבית הקודם היה הבדל של שמים וארץ (היה קיר לבנים בולטות מאחורי הרמקולים וזה היה תחום גם באזור יחסית לא גדול), מה שהוכיח לי שאקוסטיקה זה אחד הדברים החשובים ביותר באודיו.
אבל אפילו אני לא מוכן להכניס את הצמיגים האלו לסלון.. עזוב הנהלה
האמת שאני בכזו בעיה אקוסטית בסלון שאני כבר כמעט ולא שומע מוזיקה שם... זה משהו נוראי, לא שהציוד שלי משהו אבל בבית הקודם היה הבדל של שמים וארץ (היה קיר לבנים בולטות מאחורי הרמקולים וזה היה תחום גם באזור יחסית לא גדול), מה שהוכיח לי שאקוסטיקה זה אחד הדברים החשובים ביותר באודיו.
אבל אפילו אני לא מוכן להכניס את הצמיגים האלו לסלון.. עזוב הנהלה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם הבחורה היחידה בשרשור אוהבת - כנראה שיש בזה משהו 
נראה לי שהיא צינית
כי אני לא מצליח לחשוב על מישהו שיחשוב שזה יפה . חוצמיזה אם היא רוצה יש חברה שמייצרת פאנלים אקוסטיים שניתן לשים עליהם איזה תמונה שאתה רוצה , נדמה לי שהפאנל שלהם גם יותר זול , ואפשר לצלם את התמונה הזו ופשוט לשים שם 
גוש אורתן יצוק לא מרסן גלי קול בצורה ובאופן מייטבים. חומר רך, כל חומר רך, יכול לשמש לחיפוי קיר קשה והתוצאה תהיה פחות. מה פחות, כמה פחות ואיפה פחות לא בדיוק נדע במיוחד משום שאיש לא פרסם נתונים על המוצר. מעבר לכך ריסון המבוצע באמצעות חומרים נקבוביים יעיל משמעותית מריסון המבוצע על ידי שימוש בחומרים ששטח הפנים שלהם אטום. ניראה כי כמעט כל מה שנאמר גם כאן בנושא זה נופל על אוזניים אטומות וערלות. והרי כבר אמרנו אין סוף פעמים כי אפילו צביעה של חומר נקבובי מפחיתה את הביצועים האקוסטיים של אותו חומר ללא הצביעה. כמובן שאם אראה גרפים ובדיקות מעבדה בלתי תלויה המראים נתוני אקוסטיים כלשהם ולא כל שכן נתונים מדהימים אני מוכן לאכול כובע.
הגיון הרחוב לא עובד נכון כשזה מגיע לאקוסטיקה וברוב המקרים הנכון יהיה הפוך לאותו הגיון מפורסם.
על הצורה והעיצוב נאמר - על טעם וריח...
הגיון הרחוב לא עובד נכון כשזה מגיע לאקוסטיקה וברוב המקרים הנכון יהיה הפוך לאותו הגיון מפורסם.
על הצורה והעיצוב נאמר - על טעם וריח...
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית