שימוש בפופקורן A110 לצפיה בסרטים שמצולמים במצלמת HD וידאו ביתית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
GaliaL פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתכננת לקנות מצלמת וידאו ואני רואה שיש הרבה דברים שיש לקחת בחשבון :מבולבל:
בין השאר אני תוהה לגבי היכולת של הפופקורן לנגן את הסרטים.
ממה שהבנתי, רוב מצלמות ה HD שומרות את הסרטים בפורמט MPEG-4 AVC/H.264 (AVCHD
מישהו יודע אם הפופקורן תומך בו?

אחת המצלמות שאני שוקלת היא Panasonic HDC-TM700 שמגיעה לאיכות וידאו מרשימה 28Mbps ,1080/60p שלא מוצאים במצלמות המתחרות באותה קטגוריה.
הבעיה היא שבאיכות הנ"ל הסרטים נשמרים בפורמט מיוחד של פנסוניק. אני מניחה שהפופקורן לעולם לא יוכל לנגן אותם.
למישהו יש רעיון איך בכל זאת אפשר יהיה לצפות בסרטים בלי לחבר את המצלמה ישירות למקרן?

תודה,
גליה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

רוב המצלמות מניבות קבצי וידאו בפורמט Motion JPEG אשר כיום מנוגנות רק דרך HTPC או מזרימי מדיה מבוססי Realtek. מכיוון שיש ברשותך A-110, אין מנוס מהמרה של הפורמט לפורמט אותו ה A-110 ידע לנגן.
יש לקחת בחשבון כי המרה כזאת מאוד תובענית מבחינת משאבי המחשב וזמן עבודה.

GaliaL פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

היי זיו,
תמיד יש לך תשובות בשבילי. תודה (f)

אני אחשוב איך להתמודד עם הבעיה.
כעקרון, הפופקורן מחובר למחשב ואולי אוכל לחבר אותו ישירות למקרן אבל אני חוששת שאיכות הצפייה לא תהיה טובה...

גליה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

לא ברור לי.
ה A-110 מחובר למסך מחשב ואת חוששת מחיבור ישיר שלו למקרן?
אני מציע שתנסי, סביר להניח שלא תתאכזבי.

GaliaL פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

המחשב לא חדש ואין לו יציאת HDMI.
אבל גם כשניסיתי כרטיס גרפי חזק יותר עם יציאת HDMI, הוא נפל באיכותו מזו של הפופקורן ולכן אני די בטוחה שהתוצאה תהיה פחות טובה.
אני גם מעדיפה להמנע מרכישה של כרטיס גרפי חדש כיוון שזה יהיה השימוש היחיד עבורו וזה לא מצדיק בעיניי את ההשקעה.

גליה

alonfo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=27153

"Earlier generation players like the A-100/A-110 does not support playback of the structure itself, but can play the individual mts file from the structure by simply browsing to the file and starting playback."

GaliaL פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

alonfo כתב:http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=27153

"Earlier generation players like the A-100/A-110 does not support playback of the structure itself, but can play the individual mts file from the structure by simply browsing to the file and starting playback."
...
נשמע מעולה, תודה.
למרות שזה גורם ללבטים נוספים בקשר למצלמה. אם אקנה את הפנסוניק, אני אעדיף לצלם באיכות הגבוהה ביותר, מה שאומר שהקידוד לא סטנדרטי והפופקורן לא ינגן אותו.

alonfo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

GaliaL כתב:
אחת המצלמות שאני שוקלת היא Panasonic HDC-TM700 שמגיעה לאיכות וידאו מרשימה 28Mbps ,1080/60p שלא מוצאים במצלמות המתחרות באותה קטגוריה.
הבעיה היא שבאיכות הנ"ל הסרטים נשמרים בפורמט מיוחד של פנסוניק. אני מניחה שהפופקורן לעולם לא יוכל לנגן אותם.
למישהו יש רעיון איך בכל זאת אפשר יהיה לצפות בסרטים בלי לחבר את המצלמה ישירות למקרן?

תודה,
גליה
...
תיקון
לקחתי עכשיו קובץ mts 1080/60P מהפנסוניק TM700 (28Mbps וה-A200 ניגן אותו אבל לא חלק, יש קפיצות המראות על קצב פריימים נמוך, והקול פסק אחרי כמה שניות.

נסיון לנגן את התיקיה בפורמט avchd הניב הראה סימן טעינה (נקודות בעיגול) אבל אחרי כמה דק' התייאשתי ועצרתי אותו

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”