יס ובעיית התשתית החסרה...או איך לחכות שבועים+ להתקנה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
menif פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אחרי מספר בירורים , התבלטויות וירקות ( נו צריך לשמור על הבריאות) החלטתי להתחבר ליס , שלחו אליי נציג שאמר את דבריו , אני אמרתי את שלי ...בסופו של דבר סוכמה חבילה מסויימת... כאשר שבוע אחרי זה תבוצע התקנה.
מגיע המתקין , בודק, מסתכל ומגלה שאין תשתית בקומה אצלי ולכן צריך להזמין עוד התקנה לפני שהוא בכלל יעשה משהו בשביל התשתית (מוזר שביס לא ידעו את זה, ולא שלחו אף אחד לבדוק את הנושא כאשר הם ידעו על ההתקנה שבוע מראש).

אז מה שקורה עכשיו זה שאני מחובר ליס "באופן תיאורטי" בלבד דרך המבצע של חודש יוני חינם ....
החוזה ביני לבין יס נחתם ב 27/4
התקנה שהיתה אמורה לצאת לפועל היתה צריכה להיות היום 4/6
ההתקנה של התשתית לבניין (לקומה שלי בעצם) תהיה רק עוד שבוע ב 10/4
ובשיחה עם שירות לקוחות של יס אמרו לי שינסו לסדר התקנה ליום שישי ב 11/4 ואם לא אז ביום ראשון 13/4, לגבי ההתחברות ליום שישי אמרו שיחזרו עד סוף היום , נכון לעכשיו (שהמוקד שלהם כבר סגור) אף אחד לא פנה אלי....
כרגע אני בלי חיבור להוט מסיבה פשוטה, מאחר ויש בבניין אצלי דירה אחת עם יס, הודעתי לפני כשבוע בהוט שאני מעוניין להתנתק וזרקתי איזה סיפור כדי לא ליפול על שימור הלקוחות שלהם....אני מתחיל לחשוב שזה היה צעד פזיז מידי....

1. מה קורה עם המבצע של חודש יוני (חודש חינם) הצטרפתי ואני מבזבז חצי חודש על כלום ?
2. לא הצלחתי להבין איך זה ש"ינסו" (כהגדרתם) לסדר לי הזמנה ליום שישי ואם לא אז ביום ראשון ?
הם לא מסודרים שם ?
3. אני מודה, שהחיבור נעשה בשביל להינות מטקס הפתיחה של המונדיאל , ומאחר ויש שידורי HD הרי זה משובח , מה שנוצר כרגע זה שלא בטוח שאני אוכל להינות מממנו באיכות שציפיתי (לפני שיקפצו עליי, אני לא מצפה לפיצוי וזה לא הענין , העניין הוא שרציתי לצפות במשהו באיכות טובה ולא באיכות SD של הערוץ הראשון).
4. בשיחה עם המוקדם היום נאמרו לי דברים שונים קצת ממה שנאמר לי בשיחה עם הנציג שירות (הדבר היחיד שלא נרשם בחוזה, וזאת הטעות שלי) - שנתיים ראשונות ממירים בחינם ואחרי זה בתשלום (הזמנתי 4 ממירים ,כאשר אחד זה HDMAX), בשיחה בע"פ נאמר שהממירים לכל התקופה בחינם...(עכשיו ללכת להוכיח כזה דבר שאין כיתוב זה בעייתי)
5. remorse option - אני אסביר את כוונתי , כל מי שקונה שירות ו/או מוצר רשאי להתחרט ולהחזיר אותו ללא עוררין מכל סיבה כלשהי , בתקופה שאינה עולה על 14 יום , כנ"ל לגבי התקנה ליס / הוט (יש חוק של משרד התקשורת בנושא ) הבעיה שיש פה סוג של אפליה מבחינתי , שכן החוק מדבר על 14 יום מרגע חתימת החוזה, ואני אמור לקבל התקנה / שירות רק 15 ימים אחרי שהחוזה ביני לבינם נחתם , דהיינו גם אם אני לא אהיה מרוצה, אין באפשרותי לבטל אל החוזה בלי לשלם להם קנס...
השאלה מה קורה באמת במקרה כזה ? אני לא מתחבר בשביל להתנתק אחרי כמה ימים , אבל אני רוצה את ה"שקט הנפשי" שלי , שאין הפלייה ביני לבין מתחברים אחרים ויש לי אפשרות לבטל משהו שאיני מרוצה ממנו, מה שלא ניתן לי כאן. בשיחה עם יס חשתי החמקות מתשובה מה קורה במקרה כזה (הנושא הוסט כל פעם לזה שהם טובים מהוט , ויש להם שירות יותר טוב וכל הבלה בלה בלה... אבל לא קבלתי תשובה בנושא) ?
6. נציג השירות שחתמתי מולו על החוזה , הביא לי מספר טלפון שלו , אולם ניסיונות לתפוס אותו בשעות הבוקר לא צלחו בהצלחה...

מתברר שזה כבר לא משנה אם זה הוט ו/או יס, שניהם פשוט עושים מה שבראש שלהם , כל עוד לא צריך אותם .....זה סבבה, הבעיה מתעוררת כשצריך אותם...

אז מה אתם הייתם עושים ?
אשמח לשמוע על המלצות בנושא..

שבת שלום

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

שאלות קשות. אני חושב שאתה בהחלט צריך לקבל פיצוי, לכל הפחות שכן הם אמורים לדעת איפה יש ואיפה אין תשתית. אם אין בקומה שלך או בבניין שלך תשתית זו לא בעיה שלך ויש גם אלמנט של זמן, במיוחד לפני המונדיאל, וגם ימי חופש להתקנה.

בקיצור, לכל הפחות פיצוי. אם אתה מרגיש שנעשה לך עוול עד כדי ניתוק זה כבר תלוי בך.

mokagi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

בטל את החוזה (גם בשיחה וגם בפקס) ואז אמור לנציג שתהיה מוכן לשמוע על עסקה איתם ברגע שההתקנה תהיה תוך יומיים.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

בוא רק נקווה שכל הכסף שיס מחייבים אותנו בסופו של דבר הולך לערוצי HD חדשים +.

menif פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

mokagi כתב:בטל את החוזה (גם בשיחה וגם בפקס) ואז אמור לנציג שתהיה מוכן לשמוע על עסקה איתם ברגע שההתקנה תהיה תוך יומיים.
...
הפעולה הנ"ל אומרת שאני למעשה מוותר על החבילה שהשגתי והכל פתוח למשא ומתן בשנית אם וכאשר יחברו את הבניין ...מצד שני , אף אחד לא הבטיח לי שהם יצליחו לחבר אותי למרות שהתשתית תהיה מורכבת - ממה שהצלחתי להבין , מדובר בהרבה מסובכת שלוחקים למעשה אות לוויין מהבניין ליד ולא מהבניין שלי .... וזה למרות שאני יודע בודאות שהלווין על הגג שייך ליס ולא נמצא בבעלות פרטית (הגג ד"א בבעלות פרטית , ובעליו לא רצה להתקין עליו צלחת של יס, עד לפני שנה בערך ...)

אני נוטה ללכת לכיוון הזה של הביטול ..וזה משאיר אותי בניטרול טוטאלי בלי אפשרות לראות כלום כי אין לבניין אנטנה חיצונית אפילו ....

ברמת העקרון אני יכול להתחבר בשנית להוט בלי התחייבות (עוד לא אספו את הממירים , רק נתתי הוראה לביטול) לקבל את כל השטויות שלהם של ה HD , ומקליט ואז להתנתק אחרי כמה ימים , אבל אין לי כוח ו/או חשק לשחק את משחקי הכוחות המפגרים האלה מול יס...כמובן שרמת העצבים שלי באותו רגע יכולה להשפיע עליי מה שיגרור ביטול מוחלט של הכל , קניית אנטנה של עדן+ , סטרימר , ושגם יס וגם הוט יחפשו אותי :)

menif פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

והכיף ממשיך עם יס...
הדבר המזור שרשום אצלם זה שאני זכאי לעוד חבילה חינם שניתנה ניתנה לשנה ולא למשך כל תקופת ההתחברות....אבל אין לי שום חבילה מעבר לחבילות שלקחתי שאני מעוניין לקחת.....

החבילה שלקחתי היא חבילת חודש יוני בחינם ,עם מחיר קבוע ( ככה חשבתי לפחות) , 4 ממירים (1 מקליט HD) אבל מתברר עכשיו שאחרי שנתיים אני משלם על 2 הממירים 5 שקל לממיר, ז"א סה"כ עוד 10 שקל לחודש......
זיכוי שרשום אצלי על החוזה לצורך חיבור לערוץ פרימיום לא נמצא אצלם בכלל (200 שקל זיכוי לחיבור של שנה)

יוצא שהתחברתי ליס עם נכונות לשלם את ה 15 שקל יותר וזה נראה כמו 31 שקל עכשיו בלי הזיכוי ...הם לא מצליחים לתפוס את הנציג שהיה אצלי בבית (לא חדש לי , גם אני לא הצלחתי לתפוס אותו).

לגבי השבועים אמרו לי שהם ישנו את תאריך חתימת החוזה להיום , האם זה בכלל אפשרי ?
מה בכלל קורה מבחינת חודש "מתנה" במקרה כזה ?
מבחינת התקנה אמרו שינסו להכניס אותי למשבצת הזמן של יום שישי בצהרים שכן זה יום עמוס שכולם רוצים ( שוב פעם אמרו ינסו , ולא אמרו לי בוודאות מה שבכלל מביא לי את הסעיף , הם עשו טעות עם התשתית ואני "משלם" על זה בזמן....)
מחר אני כנראה שוב פעם אשמע מהם.... וכמה שאני מנסה לתת להם סיכוי ....זה נראה כמו דרך לעצבים ללא הפסקה..

עכשיו הם התקשרו בשביל שאני אשלח להם את החוזה.... כן יס זה יש ....יש כאב ראש גדול ... לפחות אצלי ..
אני מקווה שהם ימצאו דרך לפתור את זה ...כי אני מאוד קרוב לביטול החוזה...

menif פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

המשך העדכון
אחרי שהתקשבתי לפקסס ל YES את החוזה שחתמתי עליו מול נציג שהגיע לביתי והם טענו שלא רשום אצלי שום זיכוי בסכום המדובר זה מה שיוצא:
- חודש חינם במסגרת מבצע המונדיאל (הכי חשוב) - מתברר שהחודש חינם הוא עבור החודש הזה בלבד, מי שמתחבר כמוני (ובעל כורכו באמצע החודש) מקבל למעשה רק חצי חודש...
- הנציג לא פעל כמתבקש וקיבל נזיפה ,לטענתם הם טוענים שהמנהל שלו לא היה מודע לזה - שקר, המנהל שלו כן היה מודע, שכן הוא היה צריך אישור של המנהל כדי להוציא זיכוי בסכום הנ"ל (וזאת אחת מהסיבות למה הוא חזר אליי אחרי כשבוע כדי לסגור את החוזה רק בשביל לקבל את האישור לזיכוי של 200 שקל).
- ממירים - אין מה לעשות מבחינתם צריך לשלם, אפילו שרשום בחוזה שזה 3 שנים מחיר קבוע לחבילה
- התחברות - אין עדיין תאריך אולי יום שישי, ידעו רק ביום רביעי (לא אוהב תשובה של אולי בשביל משהו שאני אמור לשלם עליו).

לאור האמור לעיל אני לא רואה שום דבר חיובי ב YES, אני מקבל שבועים בקושי מנוי חינם ... ועל זה אני עוד משלם על ממירים שנאמר לי שהם בחינם....
נראה איך הם יגיבו לבקשת ניתוק...או במקרה הזה ביטול חוזה....

בקיצור אם אתם עומדים לעשות חוזה מול כל חברה (לא חייב להיות YES) תדאגו שהכל יהיה כתוב על החוזה ותוודאו ב 100% שאכן הדברים כפי שהם נראים ...

menif פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

וזהו נגמר...
אחרי שיכלול , חישוב מחדש, וכיוצא בזה..החלטתי שנכון לרגע זה לאור השינויים שהנציג של יס הכניס לחוזה , והם (יס) לא מוכנים לקבל ...זה לא שווה לי ...
גם כספית וגם מנטלית ,בעצם מנטלית זה יותר חשוב מכספית...

הטענות שלהם התחלקו ל 2:
1. זה שלא רשום אצלנו ואצלך כן, אז מה אתה דואג....זהו שאני דואג.... אני דואג לעצבים שלי ולזמן שאני אצטרך לבזבז מולם ברגע שזה יגיע למצב שבוא אני לא
אקבל את מה שאני צריך....ואמור לקבל
2. מה , זה כולה 10 שקל לחודש, אז נכון זה כולה 10 שקל לחודש, אבל זה 10 שקל לחודש על משהו שאני לא אמור לשלם וזה מתווסף ל 15 שקל שהייתי מוכן מראש לשלם מעבר וכיוצא בזה...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”