אז מי לעז*** קובע את לוח השידורים בערוצי הספורט ?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #1 

מה יותר חשוב ?
משחק מספר 1 בגמר ה NBA בשידור חוזר ( לפחות אחד .. ? ) או משחק הערפל צ'ילה-ישראל ?
את מי זה מעניין עכשיו זלצבורג - מכבי חיפה ( משחק מלפני חצי שנה )
כאילו מה קורה כאן ? בעוד שבוע יהיה לנו את כל הזמן שבעולם לצפות בכדורגל איכותי, את מי זה מעניין עכשיו מכבי חיפה או נבחרת ישראל ?
לא יודע אבל אולי מישהו שם בערוץ הספורט לא אוהב NBA ..

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #2 

זאת התקופה שמשדרים את המשחקים הגדולים של העונה, נצטרך לסבול ולעבור את זה. עוד שבוע בדיוק זה יגמר, כשהמונדיאל יתחיל.
מאכזב שאין שידור חוזר של המשחק, אני בניתי עליו. לא כולם יכולים לקום ב 4 לפנות בוקר לצפות במשחקים.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

בדיוק בשביל זה הומצא הממיר המקליט.

אני אישית לא מצליח להבין את האנשים שמחוברים לYES / HOT ואין להם ממיר מקליט ושאינם מכורים לספורט.

אם הייתי יכול להיפתר מההתמכרות לספורט (במיוחד כאשר משודר ב-HD) הייתי מתנתק מזמן.

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #4 

idan309 כתב:בדיוק בשביל זה הומצא הממיר המקליט.

אני אישית לא מצליח להבין את האנשים שמחוברים לYES / HOT ואין להם ממיר מקליט ושאינם מכורים לספורט.

אם הייתי יכול להיפתר מההתמכרות לספורט (במיוחד כאשר משודר ב-HD) הייתי מתנתק מזמן.
...
אני לא רוצה ממיר מקליט, אין לי מה להקליט ואין שום קשר בין ערוץ הספורט לממירים המקליטים של YES ו HOT.
הערוץ צריך להציג לוח שידורים מאוזן וסביר. עברתי שוב על לוח השידורים של 5 ו 5+ לסוף השבוע. כולו מורכב ממשחקי כדורגל מחותים במקרה הטוב שאף אחד לא רלוונטי. אפשר היה לדחוף שעתיים של משחק NBA בשידור חוזר איפשהו ב 48 שעות שידורי של שישי שבת.
זה לא קרה כי מישהו שם בערוץ חושב שצ'ילה ישראל או אלמריה נגד ולנסיה מח' 8 מהליגה הספרדית ( שהסתימה לפני שלושה שבועות ) זה יותר מעניין.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”