מבקש המלצה לLCD או LED
חבר'ה אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה אני רוצה לקנות טליויזה לסלון והמליצו לי מאוד על דגם פיליפס 9664H 42
מה אתם אומרים על הטליוזיה? או שתמליצו לי על דגם יותר טוב... אני משתמש עם ממיר HD של הוט..
ואתם חושבים שכדאי לי אולי לחכות שיצאו הLG וסמנוסג עם 3D
תקציב 9000 -8000
תודה לעוזרים.!
מה אתם אומרים על הטליוזיה? או שתמליצו לי על דגם יותר טוב... אני משתמש עם ממיר HD של הוט..
ואתם חושבים שכדאי לי אולי לחכות שיצאו הLG וסמנוסג עם 3D
תקציב 9000 -8000
תודה לעוזרים.!
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לחבר טוב מהעבודה הייתה בדיוק את ההתלבטות הזאת,
לבסוף הוא הגיע ל2 מתמודדות סופיות, הפיליפס 9664 בגודל 42 אינץ',
לחילופין, הסמסונג LED בגודל 46 אינץ' סדרת ה-7000.
הסמסונג, גדולה יותר ויקרה יותר, לבסוף לאחר התבוננות ב 2 המסכים המדהימים האלו בשקם אלקטריק, ובאל"מ בראשון
נרכשה הפיליפס, ללא ספק מסך מדהים, איכשהו הצבעים במסך נראו טוב יותר וניטרליים יותר,
בסמסונג הצבעים הרגישו מעט יותר מלאכותיים, וחזקים מידי, שוב שלא תהיה טעות, הסמסונג
מסך פנומנאלי, ומדהים עם עיצוב מרהיב ולא יקר ברבה מהפיליפס ומדובר בגודל של 46 אינץ'
בכל מקרה, הפיליפס 9664, אם להשאיר בצד, את מכירה הגבוה יחסית, מסך מדהים בכל קנה מידה אפשרי.
לבסוף הוא הגיע ל2 מתמודדות סופיות, הפיליפס 9664 בגודל 42 אינץ',
לחילופין, הסמסונג LED בגודל 46 אינץ' סדרת ה-7000.
הסמסונג, גדולה יותר ויקרה יותר, לבסוף לאחר התבוננות ב 2 המסכים המדהימים האלו בשקם אלקטריק, ובאל"מ בראשון
נרכשה הפיליפס, ללא ספק מסך מדהים, איכשהו הצבעים במסך נראו טוב יותר וניטרליים יותר,
בסמסונג הצבעים הרגישו מעט יותר מלאכותיים, וחזקים מידי, שוב שלא תהיה טעות, הסמסונג
מסך פנומנאלי, ומדהים עם עיצוב מרהיב ולא יקר ברבה מהפיליפס ומדובר בגודל של 46 אינץ'
בכל מקרה, הפיליפס 9664, אם להשאיר בצד, את מכירה הגבוה יחסית, מסך מדהים בכל קנה מידה אפשרי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה רק לשידורי הוט? האם העיקר זה שידורי SD או HD? אתה צופה בזמן שהסלון מואר?