מחפש נגן מדיה תומך DVB-T שאינו דורש משאבים רבים
-
izigold
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מנסה להשתמש במקלט DTT USB על חלונות 7 עם VLC. המחשב הוא Fit PC, כנראה חלש מידי היות שבמסך מלא הוא לא מצליח להציג באופן תקין וגם הקול נשמע מתכתי. רמת הקליטה מספקת היות שמחשב אחר, חזק יותר, עם אותו מקלט ואנטנה מציג ומשמיע באופן תקין.
אני מחפש נגן מדיה קל יותר שיוכל להציג את השידורים. מפרט המחשב הוא: מעבד 1.6 ATOM ו-1 GB זיכרון.
תודה,
איזי
אני מנסה להשתמש במקלט DTT USB על חלונות 7 עם VLC. המחשב הוא Fit PC, כנראה חלש מידי היות שבמסך מלא הוא לא מצליח להציג באופן תקין וגם הקול נשמע מתכתי. רמת הקליטה מספקת היות שמחשב אחר, חזק יותר, עם אותו מקלט ואנטנה מציג ומשמיע באופן תקין.
אני מחפש נגן מדיה קל יותר שיוכל להציג את השידורים. מפרט המחשב הוא: מעבד 1.6 ATOM ו-1 GB זיכרון.
תודה,
איזי
-
izigold
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה על התגובה. VLC לא מתאים היות שדרישות הפיענוח שלו גבוהות מידי.
עם Blazetv לא הצלחתי להגיע למצב שהוא מוצא את השידורים. האם ישנה דרך ב-Blazetv הדומה ל-VLC בה אני מקבע את התדר ולא צריך לסרוק?
תודה,
איזי
עם Blazetv לא הצלחתי להגיע למצב שהוא מוצא את השידורים. האם ישנה דרך ב-Blazetv הדומה ל-VLC בה אני מקבע את התדר ולא צריך לסרוק?
תודה,
איזי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה צריך לבחור במקום סריקה אוטומטית, ב RANGE ולהכניס 538000 עד 538000 (אם אתה קולט על 538KHZ)izigold כתב:האם ישנה דרך ב-Blazetv הדומה ל-VLC בה אני מקבע את התדר ולא צריך לסרוק?
תודה,
איזי...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מדובר במדיה סנטר של ווינדוז 7, שהוא היחיד בו יש תמיכה ב-DVB-T.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"