הטריפל של הוט = שווה לעשות ? בבקשה עזרה/
ככה יש לנו כבר הוט וושבים לעשות תטריפל סך הכל עוששה רושם שהמחיר דיי נוח
12 מגה תשתית טלויזיה כל הערוצים וממיר HD +VOD פלוס טלפון 1000 דק שיחה
כרגע יש לנו שני ממירים בבית האם יש דרך מענינת בה נוכל להמיר אותם לעוד ממיר HD ללא תשלום
האם יש דרך הטריפל שלהם להשיג עוד ממיר HD במחיר מועט
והאם הטריפל שווה לעשות בכלל
בבקשה עזרו כמה שיותר בהקדם צריך להחילט בהקדם תודה מראש לעוזרים
12 מגה תשתית טלויזיה כל הערוצים וממיר HD +VOD פלוס טלפון 1000 דק שיחה
כרגע יש לנו שני ממירים בבית האם יש דרך מענינת בה נוכל להמיר אותם לעוד ממיר HD ללא תשלום
האם יש דרך הטריפל שלהם להשיג עוד ממיר HD במחיר מועט
והאם הטריפל שווה לעשות בכלל
בבקשה עזרו כמה שיותר בהקדם צריך להחילט בהקדם תודה מראש לעוזרים
איך בדיוק?amiTT1 כתב:אם אתה רוצה עצה טובה קבל:
תתנתק מהוט דחוף!!!
הטריפל לא שווה, יש ליס מבצעים טובים ויצא לך יותר זול אם תעשה כל שירות בנפרד....
טלפון + 1000 דקות
טלויזיה הוט - בסיס + כמה חבילות
קו אינטרנט 12M
וכל זה ב 300 ש"ח.
איך יוצא לי יותר זול כשהיום יוצא לי בנפרד :
טלוויזיה הוט בסיס + 5 חבילות - 220 ש"ח
טלפון בזק- 80 ש"ח
אינטרנט 2.5 מגה - 45 ש"ח
345 ש"ח
מה יותר זול?
תיקון קטן - הטריפל כולל את כל החבילות התוכן "אקסטרה" (לא כולל ערוצי פרימיום).b2k כתב:איך בדיוק?amiTT1 כתב:אם אתה רוצה עצה טובה קבל:
תתנתק מהוט דחוף!!!
טלפון + 1000 דקות
קו אינטרנט 12M
וכל זה ב 300 ש"ח.
טלפון בזק- 80 ש"ח
אינטרנט 2.5 מגה - 45 ש"ח
345 ש"ח
מה יותר זול?...
הדבר הכי מבאס זה ההתחייבות (36 חודשים - 3 שנים). אבל מה לעשות, אותי הצליחו כבר לשאוב לבפנים, אבל בסופו של דבר זה משתלם.
אתה התחברת לפני ינואר 2010 וזה 269 ש"ח 5 חבילות +2.5 מגה ,שינו את החוקים והמחירים .b2k כתב:איך בדיוק?amiTT1 כתב:אם אתה רוצה עצה טובה קבל:
תתנתק מהוט דחוף!!!
טלפון + 1000 דקות
קו אינטרנט 12M
וכל זה ב 300 ש"ח.
טלפון בזק- 80 ש"ח
אינטרנט 2.5 מגה - 45 ש"ח
345 ש"ח
מה יותר זול?...
הצעה שלי ,כדאי טריפל של בהוט בתנאי שהם יהיו ספקים ולא רק תשתית ,כלומר תוסיף עוד 30-20 שקל ותגלוש
במהירות 8-12 מגה ,זה צריך לקרות בשבעות הקרובים ,תתקשר ותשאל את הנציגה מתי הם מספקים לא רק תשתית ורק ככה תעבור לטריפל ,ככה החיסכון גדול יותר מבזק +יס שעולה מעל 400 שקל.
חוץ מזה יצא מודם משולב חדש טלפון +אינטרנט .
לא יודע איזה עוגמת נפש אתם מדברים.
כל עוד יש לך חוזה בכתב חתום אני לא מבין מה הבעיה. בסדר אז השירות שלהם לא משהו אבל המחיר יותר מדי טוב.
כשאנחנו הצטרפנו לטריפל (המבצע הזה ספציפי) הם הביאו ממיר HD ולא החליפו אותו באחד קיים, פשוט הפנינו את הטכנאי לטלויזיה ללא ממיר והוא חיבר וזהו.
חוץ מהממיר HD יש לנו עוד4 ממירים רגילים + ממיר מג'יק.
כל עוד יש לך חוזה בכתב חתום אני לא מבין מה הבעיה. בסדר אז השירות שלהם לא משהו אבל המחיר יותר מדי טוב.
כשאנחנו הצטרפנו לטריפל (המבצע הזה ספציפי) הם הביאו ממיר HD ולא החליפו אותו באחד קיים, פשוט הפנינו את הטכנאי לטלויזיה ללא ממיר והוא חיבר וזהו.
חוץ מהממיר HD יש לנו עוד4 ממירים רגילים + ממיר מג'יק.
יש כאלה נודנקים מתקשרים לשירות 10 פעמים בחודש ,בשביל להתלונן ,יש כאלה.ZeppeliN כתב:לא יודע איזה עוגמת נפש אתם מדברים.
חוץ מהממיר HD יש לנו עוד4 ממירים רגילים + ממיר מג'יק....
בשביל מה צריך שירות שהכל עובד.
תדעו שבחברות הסלולר לעסקים משלמים 20-15 אגורת לדקה ולא 45-60 אגורות .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 03/06/2010 15:27, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אני לא יודע מה איתכם, אבל הייתי מחובר להוט בכבלים, וכל שבועיים טלויזיה אחרת לא עבדה (לא היה מספיק עצמה באות, והיו 4 מגברי מתח שהם התקינו)
אני עכשיו באינטרנט של הוט, ובין 7 ל12 בערב אני מקבל מהירות של 3 מגה במקום 5.
השירות שלהם מחפיר ומתחמק ("ייתכן שתהיה האטה בשעות העומס" זה מה שהם אמרו על הבעיה שלי)
הוט בחיים לא סיפקו לי שירות תקין. אבל זה רק אני כנראה.
ובגלל זה גם אם היו נותנים לי הוט בחינם הייתי חושב פעמיים.
השירות שלהם מחפיר ומתחמק ("ייתכן שתהיה האטה בשעות העומס" זה מה שהם אמרו על הבעיה שלי)
ובגלל זה גם אם היו נותנים לי הוט בחינם הייתי חושב פעמיים.
התגובה שלך חסרת הגיון ומלאה סתירות ,תנסה אחרת.bg1987 כתב:אני לא יודע מה איתכם, אבל הייתי מחובר להוט בכבלים, וכל שבועיים טלויזיה אחרת לא עבדה (לא היה מספיק עצמה באות, והיו 4 מגברי מתח שהם התקינו)
ובגלל זה גם אם היו נותנים לי הוט בחינם הייתי חושב פעמיים....
אם זה לא היה ברור,
לפני כמה שנים הייתי מחובר לטלויזיה של הוט. וכל שבועיים ממיר אחד (מתוך 4) - לא היה שידור, הוט אמרו שזה בגלל שלא מגיע אות מספיק חזק, היו מבקרים אצלנו, מתקינים מגביר מתח ואחרי שבועיים ממיר היה מפסיק לעבוד
עכשיו אני על תשתית הוט בדירת שותפים, ושדרגנו ל5, לפני שבוע וחצי. בינתיים אני מקבל רוחב של 5 רק אחרי חצות, ובשעות הבוקר.
בערב, רוחב הפס (לפי SPEEDTEST והורדות מיוזנט) צונח ל2.5-3 בהוט אמרו שזה מקובל וצפוי בגלל עומס על השרת (אני יודע שיש בזה גרעין של אמת אבל ירידה של כמעט 50% זה טיפה מוגזם).
כמובן שכל פניה לשירות הלקוחות היא סיפור בפני עצמו, עד שעונים, אח"כ צריך לעבור תומך אחד ובסוף אומרים שהכל בסדר (כשבתכלס זה לא.)
ואם לקצר, הוט בחיים לא נתנו לי את השירות עליו שילמתי לא בטלוזיה ולא באינטרנט.
לפני כמה שנים הייתי מחובר לטלויזיה של הוט. וכל שבועיים ממיר אחד (מתוך 4) - לא היה שידור, הוט אמרו שזה בגלל שלא מגיע אות מספיק חזק, היו מבקרים אצלנו, מתקינים מגביר מתח ואחרי שבועיים ממיר היה מפסיק לעבוד
עכשיו אני על תשתית הוט בדירת שותפים, ושדרגנו ל5, לפני שבוע וחצי. בינתיים אני מקבל רוחב של 5 רק אחרי חצות, ובשעות הבוקר.
בערב, רוחב הפס (לפי SPEEDTEST והורדות מיוזנט) צונח ל2.5-3 בהוט אמרו שזה מקובל וצפוי בגלל עומס על השרת (אני יודע שיש בזה גרעין של אמת אבל ירידה של כמעט 50% זה טיפה מוגזם).
כמובן שכל פניה לשירות הלקוחות היא סיפור בפני עצמו, עד שעונים, אח"כ צריך לעבור תומך אחד ובסוף אומרים שהכל בסדר (כשבתכלס זה לא.)
ואם לקצר, הוט בחיים לא נתנו לי את השירות עליו שילמתי לא בטלוזיה ולא באינטרנט.
לא אמין בעיני ,כי אתה צריך לבוא בטענות לספק ,כל מי שרוצה עושה בדיקה ללא חייגן משרת של הוטbg1987 כתב:אם זה לא היה ברור,
ואם לקצר, הוט בחיים לא נתנו לי את השירות עליו שילמתי לא בטלוזיה ולא באינטרנט....
הוא נותן אפילו מעל המהירות בכל שעה שתבחר ,הבעייה והעומס היא אצל הספק .
אף נציג שירות לא יגיד לך שהצניחה ברוחב הפס זה מקובל ,עזוב אותנו משטיות ,פעם הבאה תבוא יותר מוכן.
ממה שפורסם ,להוט מעל חצי מיליון מנויים בטריפל ,בגלל שבזק+יס רוצות לשווק חבילה דומה ,
אז גם הוט תתחיל להיות ספק אינטרנט .
יהיה קשה לבזק + YES לסגור פער של חצי מיליון מנויי טריפל ,אולי ב 5-4 שנים .
לא לשכוח שלבזק +YES יש יתרון ,הם מגעים לפריסה של 95% כולל אזורי תעשייה\משרדים ואיזורי ספר
לכן יש להם יותר מנויי אינטרנט !!!
בעוד הוט בערך פרוסה על 70% ,לא פרוסה באזורי תעשייה\משרדים ולא באיזורי ספר רחוקים.
bg1987 כתב:אני לא יודע מה איתכם, אבל הייתי מחובר להוט בכבלים, וכל שבועיים טלויזיה אחרת לא עבדה (לא היה מספיק עצמה באות, והיו 4 מגברי מתח שהם התקינו)
ובגלל זה גם אם היו נותנים לי הוט בחינם הייתי חושב פעמיים....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
עשיתי בדיוק את הטריפל הזה ממש עכשיו + ערוץ 5HD יצא 325 ש"ח.
עד עכשיו שילמתי 405 (טלפון של בזק). לי זה היה שווה.
לי אין ולא היה איי פעם בעיה עם התשתית של הוט (רק בתחילת דרכן אבל אז גם המחירים היו בהתאם). טלויזיה אני לא רואה (חוץ ממשחקים של מכבי ביום חמישי וקצת זיפזופים לפני השינה בטלויזית CRT) והטלפון מיועד רק לשיחות נכנסות מהמשפחה הקרובה.
עד עכשיו שילמתי 405 (טלפון של בזק). לי זה היה שווה.
לי אין ולא היה איי פעם בעיה עם התשתית של הוט (רק בתחילת דרכן אבל אז גם המחירים היו בהתאם). טלויזיה אני לא רואה (חוץ ממשחקים של מכבי ביום חמישי וקצת זיפזופים לפני השינה בטלויזית CRT) והטלפון מיועד רק לשיחות נכנסות מהמשפחה הקרובה.
HOT: לטריפל (שנה וחצי התחייבות + עלות ממירים) לטלוויזיה (בלי פרימיום, בלי VOD),טלפון 1000 דקות ותשתית אינטרנט (5 מגה) - 376 ש"ח
YES: טלויזיה בסיס+4 חבילות - 211 ש"ח (התחייבות לשנה וחצי ולאלוקחים כסף על ממירים)
בזק: טלפון 500 דקות + תשתית אינטרנט (5 מגה) - 90 ש"ח (התחייבות לשנה וחצי)
אלו שני ההצעות שניתנו לי.
פשוט תעשו חישוב מה שווה יותר...
YES: טלויזיה בסיס+4 חבילות - 211 ש"ח (התחייבות לשנה וחצי ולאלוקחים כסף על ממירים)
בזק: טלפון 500 דקות + תשתית אינטרנט (5 מגה) - 90 ש"ח (התחייבות לשנה וחצי)
אלו שני ההצעות שניתנו לי.
פשוט תעשו חישוב מה שווה יותר...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה בטוח שזה גם לכאלה שרק מצטרפים ומתווסף להם עלות ממירים?dodi88 כתב:לא הגיוני המחיר של הוט, זה צריך להיות הרבה יותר זול
כמו כן אם תלחץ אתה תקבל גם הרבה חבילות פתוחות ואת הVOD למספר לא מבוטל של חודשים
בנוסף התשתית שהם נותנים זה של 12 מ"ב ולא 5....
אני השבוע הצטרפתי לדאבל מאחר והמשפחה לא מוכנה לעבור להוט בטלפון.
היה לי ממיר אחד רגיל ואינטרנט 16 מ"ב ב366 שקלים.
עשיתי חבילה של ממיר HD, +שני ערוצי HD, שנמוך אינטרנט ל12MB ב279 ש"ח.
כמובן בהתחייבות 3 שנים אבל זה לא מפריע לי.
בעשור האחרון אנחנו מחוברים להוט בטלויזיה, את האינטרנט שלהם יש לי חצי שנה ועד כה ללא שום תקלה או ירידה במהירות.
גם חיבור ללא חייגן ללא תשלום נוסף.
היה לי ממיר אחד רגיל ואינטרנט 16 מ"ב ב366 שקלים.
עשיתי חבילה של ממיר HD, +שני ערוצי HD, שנמוך אינטרנט ל12MB ב279 ש"ח.
כמובן בהתחייבות 3 שנים אבל זה לא מפריע לי.
בעשור האחרון אנחנו מחוברים להוט בטלויזיה, את האינטרנט שלהם יש לי חצי שנה ועד כה ללא שום תקלה או ירידה במהירות.
גם חיבור ללא חייגן ללא תשלום נוסף.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

חברה, אין קשר בין מהירות לתשתית. תשתית זה רק תקלות ניתוקים. המהירות היא באחריות של הספק. בכל שעה ביום שתבדקו את המהירות שלכם מול התשתית, היא אמורה להיות מקסימלית. אפילו בשעות העומס. אם לא, טלפון\טכנאי של התשתית צריך לפתור לכם את הבעיה.