deinterlacing dtt

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
חגי7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

הרכיבים:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8325
ATI Radeon HD 5450
VLC או Blaze HDTV

אני רוצה להשתמש בכרטיס המסך בשביל ה-deinterlacing. (כאשר אני משתמש ב-deinterlacing ב-VLC יש שימוש רב ב-CPU; לעומת זאת ב-Blaze אי אפשר לשלוט בתוכנה בשיטת ה-deinterlacing והתמונה המתקבלת בה היא מפוקסלת מדי לטעמי)

איך עושים את זה?
בשני המקרים מסומן לאפשר האצת חומרה, אבל כאשר אני משנה את שיטת ה-deinterlacing ב-catalyst אין שינוי בשיטה שבשימוש בתוכנת ההקרנה.

חגי7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

טוב, מסתבר שלפחות חלק מהדברים אי אפשר לעשות עם VLC.
http://forum.videolan.org/viewtopic.php ... 1&p=216145

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

זה לא מדוייק.
ב- VLC יש לך המון (זה אפילו לא אחד, אלא המון!) אפשרויות של DEINnterlaced

פשוט תעשה קליק ימני על הערוץ שאתה כרגע צופה בו (ממש על הוידיאו שכרגע מתנגן), ומשם יש לך אפשרות לבחור בכמה אלגוריתמים שונים של DEINTERLACED.

דווקא מה שמעצבן בתוכנה הזו, הוא שצריך כל פעם מחדש לבחור בזה, (הברירת מחדל היא : Interlaced , לצערי) לא הצלחתי להבין איזה פרמטרים אני צריך לכתוב מראש כדי שה- DEINTERLACE יעבוד באופן אוטומטי, בלי שצריך יהיה לעשות כל פעם קליק ימני ולבחור בו.

חגי7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אני יודע, רק שבחלקם הוא לא משתמש ב-GPU (או משתמש רק חלקית, למשל Yadif x2 מביא את ה-CPU ל-100%), ורובם ממש גרועים (למשל משאירים את התמונה כמו שהייתה ב-interlaced [למשל X, Blend], או שהתמונה רועדת [למשל Linear, Bob]).

אגב, ניסיתי את Splash Lite - שם התמונה חלקה לגמרי אבל הקול אובד כל הזמן - מנגן 2 שניות, עושה הפסקה של חצי שניה וחוזר חלילה. בסופו של דבר זה גורם לסחיפה של הקול.

חגי7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

עוד הערה: מה שאני רואה ב-Blaze נראה כמו VLC עם Bob deinterlacing, רק בלי הרעידות.

adam777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

dvb-acavish כתב:זה לא מדוייק.
ב- VLC יש לך המון (זה אפילו לא אחד, אלא המון!) אפשרויות של DEINnterlaced

פשוט תעשה קליק ימני על הערוץ שאתה כרגע צופה בו (ממש על הוידיאו שכרגע מתנגן), ומשם יש לך אפשרות לבחור בכמה אלגוריתמים שונים של DEINTERLACED.

דווקא מה שמעצבן בתוכנה הזו, הוא שצריך כל פעם מחדש לבחור בזה, (הברירת מחדל היא : Interlaced , לצערי) לא הצלחתי להבין איזה פרמטרים אני צריך לכתוב מראש כדי שה- DEINTERLACE יעבוד באופן אוטומטי, בלי שצריך יהיה לעשות כל פעם קליק ימני ולבחור בו.
...
מהזכרון, לא השתמשתי בVLC כבר די הרבה זמן, אם אתה בוחר שיטת deinterlace ובקיצור דרך לתוכנה מוסיף פרמטר להפעלת deinterlace (אי אפשר להוסיף פרמטר לשיטת deinterlace ספציפית), בפעם הבאה שתשתמש בקיצור להפעלת VLC הdeinterlace יופעל בשיטה האחרונה שהשתמשת בה, שזה בדיוק מה שאתה צריך.
חפש vlc command line או משהו בסגנון למציאת הפרמטר המדויק.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”