שלום
ברשותי ממיר תומסון ישן של הוט. יש עליו מדבקה של הוט שמסתירה את ה"ערוצי זהב" הישן.. הממיר עובד ל-א-ט!
שמעתי שיש ממירי דוקסיס חדשים.
1. האם הממירים עולים יותר?
2. הם יותר מהירים או טובים באיזושהי צורה?
3. יש יציאה אופטית לאודיו ו/או יציאות דיגיטליות או RGB/קומפוננט לוידאו?
4. האם אני יכול לדרוש מהוט לקבל את הממיר? (לא מזמן התקינו לי עוד 2 חיבורי כבלים בבית ויחד איתם סיפקו את הממירים הישנים ולא את החדשים).
תודה מראש!
ממיר של הוט
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
pushtak2k שלום, (ברוך הבא לאתר)
אני אנסה להשיב לך לשאלות ואני כבר מסתייג מראש ומציין שבממירים של אזורי ער"ז אני לא ממש מתמצא...
1) הממירים לא עולים יותר (הבדל בין השכירות הוא האם הממיר תומך בערוץ חזור או לא במקרה שלך שני הסוגים
הללו תומכים בערוץ חזור...)
2)לגבי ההבדל במהירות בין הממירים האלו אני לא סגור כי כפי שציינתי אני לא מתמצא, הסבירות שהדוקסיס מהיר.
3)יציאות קומפוננט אין. לגבי היציאות אופטיות בכל מקרה גם אם קיימות כרגע זה לא פעיל. היציאות שיש לכל סוגי
הממירים הם בדר"כ: RF , קומפוזיט , SCART (הכוונה ליציאות שפעילות כרגע)
4)מבחינת לדרוש...הממירים שהותקנו לך הם מן הסתם תקינים (עברו בדיקת מעבדה) אם יש כמובן תקלות אז באים
ובודקים ובמקרה הצורך מחליפים, השאלה האם יש כרגע בשטח ממירים כמו שאתה מעוניין ולצורך העניין לא מחליפים
ממיר אלא אם כן הסיבה היא מוצדקת. (במקרה שלך, אתה תמיד יכול לנסות לא מאמין שיחליפו - כאשר ממיר עובד תקין ולא
משנה מה ההבדל בינו לבין סוג אחר אז אין צורך להחליף אותו...)
לסיכום אני רק מדגיש שוב כפי שרשמתי בהתחלה שאני לא מתמצא בממירים מאזור
ער"ז ולכן התשובות שלי הן "בערבון מוגבל".
אני אנסה להשיב לך לשאלות ואני כבר מסתייג מראש ומציין שבממירים של אזורי ער"ז אני לא ממש מתמצא...
1) הממירים לא עולים יותר (הבדל בין השכירות הוא האם הממיר תומך בערוץ חזור או לא במקרה שלך שני הסוגים
הללו תומכים בערוץ חזור...)
2)לגבי ההבדל במהירות בין הממירים האלו אני לא סגור כי כפי שציינתי אני לא מתמצא, הסבירות שהדוקסיס מהיר.
3)יציאות קומפוננט אין. לגבי היציאות אופטיות בכל מקרה גם אם קיימות כרגע זה לא פעיל. היציאות שיש לכל סוגי
הממירים הם בדר"כ: RF , קומפוזיט , SCART (הכוונה ליציאות שפעילות כרגע)
4)מבחינת לדרוש...הממירים שהותקנו לך הם מן הסתם תקינים (עברו בדיקת מעבדה) אם יש כמובן תקלות אז באים
ובודקים ובמקרה הצורך מחליפים, השאלה האם יש כרגע בשטח ממירים כמו שאתה מעוניין ולצורך העניין לא מחליפים
ממיר אלא אם כן הסיבה היא מוצדקת. (במקרה שלך, אתה תמיד יכול לנסות לא מאמין שיחליפו - כאשר ממיר עובד תקין ולא
משנה מה ההבדל בינו לבין סוג אחר אז אין צורך להחליף אותו...)
לסיכום אני רק מדגיש שוב כפי שרשמתי בהתחלה שאני לא מתמצא בממירים מאזור
ער"ז ולכן התשובות שלי הן "בערבון מוגבל".