האם המקרן EPSON X8 מתאים לשידורי HD ב YES ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין
מקרן אפסון מהדגם הנ''ל הוא מקרן דואלי
טוב גם למצגות וגם לצפייה בסרטים
הרזולוציה שלו היא 1024-768
יש לו גם מחבר HDMI שמותאם במיוחד לממיר הכבלים
ראה מפרט מצורף
http://www.oricon.co.il/EPSON-EB-X8
ישראל
מקרן אפסון מהדגם הנ''ל הוא מקרן דואלי
טוב גם למצגות וגם לצפייה בסרטים
הרזולוציה שלו היא 1024-768
יש לו גם מחבר HDMI שמותאם במיוחד לממיר הכבלים
ראה מפרט מצורף
http://www.oricon.co.il/EPSON-EB-X8
ישראל
052-4200610
אפסון EB-X8
צהריים טובים
ברצוני לחדד מעט את הנושא:
ראשית ההגדרה של "מקרן פרזנטציה" הנה לא הגדרה מדוייקת, מדובר במקרן עסקי שיודע להקרין הן פרזנטציות והן סרטים ו/או כל מקור וידאו אחר.
מבחינת הרזולוציה - XGA הנה רזולוציה של 1024X768 (טבעי) והמקרן יודע לטפל באות של עד 1080P (בדחיסה)
למקרן הנ"ל יש כניסת HDMI ולכן הוא בהחלט יכול לשמש כמקרן לצפייה בשידורי כבלים HD.
מצורף מפרט
ברצוני לחדד מעט את הנושא:
ראשית ההגדרה של "מקרן פרזנטציה" הנה לא הגדרה מדוייקת, מדובר במקרן עסקי שיודע להקרין הן פרזנטציות והן סרטים ו/או כל מקור וידאו אחר.
מבחינת הרזולוציה - XGA הנה רזולוציה של 1024X768 (טבעי) והמקרן יודע לטפל באות של עד 1080P (בדחיסה)
למקרן הנ"ל יש כניסת HDMI ולכן הוא בהחלט יכול לשמש כמקרן לצפייה בשידורי כבלים HD.
מצורף מפרט
-
- מפרט מקרן EB-X8
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
חברים,
יחס הפאנל שלו הוא 4:3 ומכיון שההגדרה של HD היא: לפחות 720 שורות ביחס מסך של 16:9, הוא לא עונה על ההגדרה הזו.
המקרן הזה "יודע" לקבל סיגנל HD אבל מוריד את הרזולוציה שלו לאות SD.
אות HD (בהגדרה הוא ביחס 16:9 או רחב מזה) יידחס לרזולוציה של 576P (שזה PAL) או מתחת לזה ביחסי מסך רחבים יותר.
מקרן כזה הוא בהגדרה שלי:
1. SD
2. פרזנטציות.
יחס הפאנל שלו הוא 4:3 ומכיון שההגדרה של HD היא: לפחות 720 שורות ביחס מסך של 16:9, הוא לא עונה על ההגדרה הזו.
אות HD (בהגדרה הוא ביחס 16:9 או רחב מזה) יידחס לרזולוציה של 576P (שזה PAL) או מתחת לזה ביחסי מסך רחבים יותר.
מקרן כזה הוא בהגדרה שלי:
1. SD
2. פרזנטציות.
מרטין היקרMartinHSabag כתב:חברים,
מקרן כזה הוא בהגדרה שלי:
1. SD
2. פרזנטציות....
אתה סגור על ההגדרות ש ל ך
אני האחרון שיתוכח איתך-אבל נראה לי קצת קצת לא מדויק ביחס להגדרות שעופר פירסם כאן על HD
אז יאללה לפני שימחקו אותי בוא נחשוב על זה שוב
052-4200610
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ישראל,
ההגדרות של מה זה HD הן לא הגדרות שלי אלא הגדרות אוניברסאליות וזה בדיוק גם מה שעפר מגדיר. אין סתירה ביני לבינו בנושא הזה.
מכיון שהמקרן הנ"ל לא עומד בהגדרה הזו אז הוא במקסימום HD COMPATIBLE, קרי, יודע לקבל אות HD אבל להציג אותו ב-SD.
אני מניח שעל זה אין לנו ויכוח.
לגבי ההגדרה שלי למקרן פרזנטציות - שוב, ניסיתי לא להיכנס להגדרות שהן סובייקטיביות, כמו מה יחס הניגודיות המינימאלי שנדרש לק"ב.
מקרן שהוא ב-4:3 יכול להיות מותקן בק"ב בתנאי שכל מה שצופים שם זה ערוץ 1 ב-SD.....
ההערה שלך לגבי "המחיקה" לא במקומה. מי כמוך, כמנהל באתר הזה בעברו, יודע היטב מה המדיניות שלנו לגבי מחיקה ועריכה ויודע שהיא לא השתנתה אפילו מילימטר מאז שהאתר קם.
אין שום בעיה להתדיין בנושאים טכניים או אפילו קצת סמנטיקה של מה זה מקרן ק"ב או מקרן פרזנטציה, אבל אנחנו לא יכולים להתדיין על מוצר ספציפי.
ההגדרות של מה זה HD הן לא הגדרות שלי אלא הגדרות אוניברסאליות וזה בדיוק גם מה שעפר מגדיר. אין סתירה ביני לבינו בנושא הזה.
מכיון שהמקרן הנ"ל לא עומד בהגדרה הזו אז הוא במקסימום HD COMPATIBLE, קרי, יודע לקבל אות HD אבל להציג אותו ב-SD.
אני מניח שעל זה אין לנו ויכוח.
לגבי ההגדרה שלי למקרן פרזנטציות - שוב, ניסיתי לא להיכנס להגדרות שהן סובייקטיביות, כמו מה יחס הניגודיות המינימאלי שנדרש לק"ב.
מקרן שהוא ב-4:3 יכול להיות מותקן בק"ב בתנאי שכל מה שצופים שם זה ערוץ 1 ב-SD.....
ההערה שלך לגבי "המחיקה" לא במקומה. מי כמוך, כמנהל באתר הזה בעברו, יודע היטב מה המדיניות שלנו לגבי מחיקה ועריכה ויודע שהיא לא השתנתה אפילו מילימטר מאז שהאתר קם.
אין שום בעיה להתדיין בנושאים טכניים או אפילו קצת סמנטיקה של מה זה מקרן ק"ב או מקרן פרזנטציה, אבל אנחנו לא יכולים להתדיין על מוצר ספציפי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: