מכיוון שאני כיום מחובר לאינטרנט דרך בזק, ומכיוון שאינם יכולים לספק לי NGN בניגוד לHOT שיכולים לספק 12 מגה עשיתי חישוב פשוט.
במעבר מ2.5 אינטרנט ל12 מגה בהוט ושינוי קו הטלפון אנו חוסכים לפחות 50 ש"ח לחודש (כן כן)
אז החלטתי לתת עוד צ'אנס לחברת HOT, למרות שמאוד נכוויתי מהם בעבר ואני אישית חושב שיש להם שירות הכי גרוע בארץ.
אז התקשרתי לפני כחודש להצטרף , דיברתי עם נציג נחמד. הוצע לי מבצע של 99 לחודש על אינטרנט עם חודשיים ראשונים חינם בהתחייבות לשנה ללא עלות התקנה+ טלפון 3 חודשים חינם ואח"כ 29 ש"ח עם 1000 דקות ללא עלות התקנה. אמרתי שמתאים לי והוא אמר שמחר הוא ייצור איתי קשר עם מועד התקנה. עברו 3 ימים ואף אחד לא התקשר...
אז התקשרתי בשנית ואמרו שאין לי שום הזמנה במחשב, ביקשתי שהנציג (ששמו ידוע לי) יחזור אלי , והוא כמובן לא חזר. חיכיתי 24 שעות והתקשרתי שוב. ביקשתי שוב שיחזור אלי, והוא שוב לא חזר. בפעם השלישית ענה לי נציג והלך לחפש אותו פיסית. הנציג השאיר אותי להמתנה של כמה דקות ואז אמר שהסיבה שהנציג הראשון לא חזר אלי היא שהוא פשוט התבייש להגיד לי שהמבצע נגמר ואי אפשר לחבר אותי באותו מבצע.
אמרתי תודה רבה וניתקתי....
יום אחרי זה התקשרי שוב ודיברתי עם נציג נוסף (יקרא מהיום נציג 2) . נציג2 אמר לי שאין ביכולתו לתת את אותו מבצע אבל הוא יתן לי חודש חינם במנוי עסקי, אמרתי שמבחינתי זה מצויין. נתתי פרטי אשראי בשנית והוא אמר שמכיוון שיש בעיה במחשב הוא לא יכול לקבוע לי התקנה והוא יתקשר מחר עם מועד התקנה. האמנתי לו... (הוא גם שלח לי את כל הטפסים עם הפרטים של המבצע במייל)
עברו להם 3 ימים ואף אחד לא מתקשר, ואז כמו תקליט שבור אני מתקשר למוקד ומבקש לבדוק למה אין לי התקנה ונציג נוסף אומר שאין שום דבר- ומבקש מאותו נציג2 לחזור אלי. הוא חוזר אלי אחרי יומיים בטענה שגם המבצע הזה נגמר. אמרתי לו יום טוב אל תחבר אותי.
אם נשארתם עד כאן סימן שאתם עדיין מתעניינים מה קרה. ובכן , החלטתי שאני אתחבר רק עם נציג D2D שיחבר אותי ואני לא מאמין לאף נציג טלפוני מהמוקד.
התקשרתי למוקד וביקשתי נציג שטח, כמובן שניסו להסביר לי כמה אני לא צריך אחד אבל עמדתי על שלי. אמרו לי לבסוף שיחזור אלי נציג.
חיכיתי יומיים והתקשרתי שוב ושוב אותו סיפור - לקחו פרטים ואמרו שיחזור אלי נציג. אף אחד לא חזר.
התקשרתי בשלישית וביקשתי לדבר עם מנהל לגבי העניין והוא הסביר לי שהם לא שולחים נציג שטח על אינטרנט וטלפון אלא רק על טלוויזיה. לא קיבלתי את זה וגם דאגתי להבהיר לו את זה.
שלחתי 4 הודעות דרך האתר של הוט בהפרשים של יום ואף נציג שטח לא חזר אלי (פעם אחת חזרה נציגה ואמרה שאני סתם עקשן וניתקה לי...)
ראיתי שיש באתר של הוט צ'אט. אז פניתי בצאט וענתה לי בחורה נחמדה והסבירה לי שהיא יכולה למכור לי בדיוק כמו נציג שטח...דיברתי עם המנהל שלה בטלפון.... הובטח לי ש"אולג" שהוא נציג D2D מאיזור המרכז ייצור איתי קשר. זה היה לפני יומיים, אני מקווה שיום אחד הוא יתקשר
אני להוט כבר לא הולך להתחבר, אם אלו התלאות שצריך לעבור כדי להתחבר אליהם אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם אני אהיה כבר לקוח משלם.
חברה שצריכה להתבייש בצורת ההתנהלות שלה, חוץ מלשלוח מכתב למנכ"ל החברה עשיתי כל מה שאפשר על מנת להתחבר, שימשיכו לאבד לקוחות עד שיתפוררו מבחינתי.