רכשתי מגבר Yamaha RX361, מעוניין לקנות רמקולים
שלום, אז כפי שרשום בכותרת רכשתי את המגבר הנל, וכעת אני מעוניין לקנות לו רמקולים, התכנון כזה, רמקוליים אחוריים וסראונד אני רוצה לקנות בחול (EBAY לצורך העניין) ורמקולים קדמיים בארץ, אין לי בעיה עם רמקולים יד שניה זה בסדר מבחינתי, אז הייתי רוצה לקבל המלצות לחברות טובות שאפשר לסמוך עליהן ברמקולים ולדגמים ספציפיים , התקציב הוא לא גדול מדי, 50$ לאחוריים 50$ סנטר 75$ קדמיים +-, הכל זה פחות או יותר ככה
נתונים על הרסיבר
http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... =ATTRIBUTE
נתונים על הרסיבר
http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... =ATTRIBUTE
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
התקציב שהגדרת, כולו יחדיו, לא יספיק לך לקניית רמקולים קדמיים איכותיים מיד שניה. ואני לא מדבר על היי-אנד, כן? אם אתה רוצה, אני יודע על סנטר וורפידל יד שניה פה בלוחות שיכול לעלות לך 350 ש"ח
כן , למה לא? אני לא רוצה HIGH END , אני רוצה MED END, אני בעקרון הולך לקנות בארה"ב אז קח בחשבון את התקציב..ran_carney כתב:התקציב שהגדרת, כולו יחדיו, לא יספיק לך לקניית רמקולים קדמיים איכותיים מיד שניה. ואני לא מדבר על היי-אנד, כן? אם אתה רוצה, אני יודע על סנטר וורפידל יד שניה פה בלוחות שיכול לעלות לך 350 ש"ח...
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
שמע, אני לא יודע מה רמת המחירים בארה"ב, אז לא אתיימר לחוות דעה. לגבי לוחות היד השניה פה, במידה ותפסת מציאה, תצליח למצוא זוג קדמיים ב-900 ש"ח. רמת מיד לבל. בוא נגיד ככה, את זוג הקדמיים שלי, מיד לבל שכאלה, קניתי ב-1500 ש"ח ביד שניה. בכל אופן, אתה עומד כרגע על סכום של 75 דולר לזוג קדמיים בארץ. אם הכפלנו ב-4, סכום של 100 דולר - עדיין הגענו פחות או יותר לחצי מהסכום הדרוש לך..קח בחשבון. דגמי מדבקה, אם בא לך לעומת זאת, בהחלט תוכל למצוא בתקציב הנ"ל 
לא לא , ממש לא , אני בונה על חברות גדולות כגון פיוניר, בוס, יאמהה, סוני וכו'.. בכל מקרה מכיוון שכל ערוץ במגבר הוא 100W איזה הספק כדאי שיהיו הרמקולים? 100W או קצת יותר\פחות?ran_carney כתב:שמע, אני לא יודע מה רמת המחירים בארה"ב, אז לא אתיימר לחוות דעה. לגבי לוחות היד השניה פה, במידה ותפסת מציאה, תצליח למצוא זוג קדמיים ב-900 ש"ח. רמת מיד לבל. בוא נגיד ככה, את זוג הקדמיים שלי, מיד לבל שכאלה, קניתי ב-1500 ש"ח ביד שניה. בכל אופן, אתה עומד כרגע על סכום של 75 דולר לזוג קדמיים בארץ. אם הכפלנו ב-4, סכום של 100 דולר - עדיין הגענו פחות או יותר לחצי מהסכום הדרוש לך..קח בחשבון. דגמי מדבקה, אם בא לך לעומת זאת, בהחלט תוכל למצוא בתקציב הנ"ל...