שעה בממיר DTT
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אתם צריכים לפנות לרשות השניה ולהתלונן.
זה תלוי גם באיזור המגורים, לכן תהיו חייבים לתת להם את איזור מגוריכם, כדי שיתקנו את משדרי ה- DVB-T .
זה תלוי גם באיזור המגורים, לכן תהיו חייבים לתת להם את איזור מגוריכם, כדי שיתקנו את משדרי ה- DVB-T .
עדכון
נראה שהבעיה נעלמה לחלוטין לאחר ביצוע מחודש של סריקת תחנות. השעה חזרה לשעה המקורת ללא אילוץ GMT כך שה- GMT עומד על +2
בנוסף לתחנות הרגילות נוספו עוד 2 תחת השם עידן ניסוי (1 ו- 2). באחת לא רואים כלום ואילו השנייה משדרת את אחת התחנות הרגילות.
מי יכול להסביר לי את הקטע של תחנות הרדיו. ישנם כ- 30 ערוצים אבל רק מספר 1 פעיל.
תודה
בנוסף לתחנות הרגילות נוספו עוד 2 תחת השם עידן ניסוי (1 ו- 2). באחת לא רואים כלום ואילו השנייה משדרת את אחת התחנות הרגילות.
מי יכול להסביר לי את הקטע של תחנות הרדיו. ישנם כ- 30 ערוצים אבל רק מספר 1 פעיל.
תודה
אצלי עם ה-Nowcom השעה קפצה אתמול 3 שעות אחורה, כולל כל האינפורמציה ב-EPG. בניגוד לפעם הקודמת לפני כחודש, ביצוע של פעולת "שחזור הגדרות יצרן" לא עזרה. אני מנסה להימנע מלכוון את השעה ידנית או לעבוד על המערכת ב-GMT כדי לא לצאת מסנכרון ב-EPG. מציק.
ו... הפתעה! שוב נולד ערוץ חדש בסריקת הערוצים, שמו בישראל "Idan+test_2" והוא משדר תמונה שחורה לתפארת. נחמד!
(נוסף ל- "test_1" שממשיך לשדר את ערוץ 99, כמו... ערוץ 99)
ו... הפתעה! שוב נולד ערוץ חדש בסריקת הערוצים, שמו בישראל "Idan+test_2" והוא משדר תמונה שחורה לתפארת. נחמד!
(נוסף ל- "test_1" שממשיך לשדר את ערוץ 99, כמו... ערוץ 99)
אצלי סריקה מחדש של הערוצים פתרה את הבעיה.gimm כתב:אצלי עם ה-Nowcom השעה קפצה אתמול 3 שעות אחורה, כולל כל האינפורמציה ב-EPG. בניגוד לפעם הקודמת לפני כחודש, ביצוע של פעולת "שחזור הגדרות יצרן" לא עזרה. אני מנסה להימנע מלכוון את השעה ידנית או לעבוד על המערכת ב-GMT כדי לא לצאת מסנכרון ב-EPG. מציק.
(נוסף ל- "test_1" שממשיך לשדר את ערוץ 99, כמו... ערוץ 99)...
נסיון נוסף ל"שחזור הגדרות יצרן" ב-Nowcom - לשווא, הזמן עדיין מפגר ב-3 שעותBrendan כתב:אצלי סריקה מחדש של הערוצים פתרה את הבעיה.gimm כתב:אצלי עם ה-Nowcom השעה קפצה אתמול 3 שעות אחורה, כולל כל האינפורמציה ב-EPG. בניגוד לפעם הקודמת לפני כחודש, ביצוע של פעולת "שחזור הגדרות יצרן" לא עזרה. אני מנסה להימנע מלכוון את השעה ידנית או לעבוד על המערכת ב-GMT כדי לא לצאת מסנכרון ב-EPG. מציק.
(נוסף ל- "test_1" שממשיך לשדר את ערוץ 99, כמו... ערוץ 99)......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
gimm,
תוודא שאתה ב- GMT+3 או UTC+3
תוודא שאתה ב- GMT+3 או UTC+3
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 11/06/2010 13:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה עופר, אכן כך. כיוונתי ל-UTC+3 והסתדר.oferlaor כתב:gimm,
תוודא שאתה ב- GMT+3 או UTC+3...
בפעם הקודמת לפני כמה שבועות כשנוצרה פתאום סטייה ניסיתי לשנות את כיווני אזור הזמן ולא הצלחתי להגיע לסנכרון בין השעה לבין ה-EPG, לעומת זאת אתחול הממיר סידר את העניין. חשבתי שמדובר על סיבוב חוזר אז לא רציתי לנגוע עכשיו בכיווני אזור הזמן - מסתבר שטעיתי.