מערכת קולנוע ביתית
שלום
לפני כמה ימים קניתי מערכת קולנוע ביתי של פנסוניק SA-PT170 חיברתי אותה למחשב שמתי לב שהסנטר לא פועל וגם כשאני משמיע שירים דרך דיסק אז הווליום יותר חזק מאשר שאני משמיע דרך המחשב אם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לדעת
תודה לעוזרים
לפני כמה ימים קניתי מערכת קולנוע ביתי של פנסוניק SA-PT170 חיברתי אותה למחשב שמתי לב שהסנטר לא פועל וגם כשאני משמיע שירים דרך דיסק אז הווליום יותר חזק מאשר שאני משמיע דרך המחשב אם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לדעת
תודה לעוזרים
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שהמוסיקה שאתה שומע מוקלטת בסטריאו (שני ערוצים). אם זה אכן המצב, אתה תשמע רק משני הרמקולים הקדמיים.
בשביל לשמוע מכל הרמקולים חפש הגדרה ברסיבר בשם 5CH STEREO או דבר דומה.
לגבי הווליום. כשאתה אומר "דיסק" אתה מתכוון נגן דיסקים ייעודי או פשוט מכניס דיסק למחשב? בדוק את הגדרות הווליום במחשב.
בשביל לשמוע מכל הרמקולים חפש הגדרה ברסיבר בשם 5CH STEREO או דבר דומה.
לגבי הווליום. כשאתה אומר "דיסק" אתה מתכוון נגן דיסקים ייעודי או פשוט מכניס דיסק למחשב? בדוק את הגדרות הווליום במחשב.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב בשלט יש לך לחצן AUDIO (אם אני לא טועה), ברגע הלחיצה אתה עובר בין מצבי שמע בפרוצסור של המערכת.
יש לך אופציה לשמוע את כול הרמקולים ביחד, סטריאו ועוד כמה.
אגב איך זה מחובר למחשב (אם אני זוכר נכון כי התקנתי כזאת לפני חצי שנה, יש לה רק חיבור AUX אחד כסטריאו.
יש לך אופציה לשמוע את כול הרמקולים ביחד, סטריאו ועוד כמה.
אגב איך זה מחובר למחשב (אם אני זוכר נכון כי התקנתי כזאת לפני חצי שנה, יש לה רק חיבור AUX אחד כסטריאו.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
לכל מקור שמע יש עוצמת הגברה משלו..לכן יש מצב שמתי שאתה שמוע דיסק הווליום חזק יותר כי ההגברה חזקה יותר..
אם התכוונת לכונן הדיסקים שבמחשב אז תבדוק את הגדרות הווליום של הכונן..תראה אולי הווסת שבחזית הכונן תעזור אם הוא מחובר גם בפנים..
בהצלחה..
אם התכוונת לכונן הדיסקים שבמחשב אז תבדוק את הגדרות הווליום של הכונן..תראה אולי הווסת שבחזית הכונן תעזור אם הוא מחובר גם בפנים..
בהצלחה..