BaKss כתב:אני מבין אין פה אנשים שאשכרה שמעו את הכרטיס..
...
יש לי את הכרטיס הזה.
ה-ST אמור להיות יותר איכותי מה-STX בגלל השעון שלו (לא ממש מבין בזה), תחפש באינטרנט ותגלה תגובות עקביות בקשר להבדלים ביניהם למרות ש"רשמית" לא אמור להיות הבדל בסאונד - בכל מקרה אם ה-ST לא יותר טוב הוא בטוח לא יותר גרוע.
לפני זה היה לי את הESI Juli@ ששירת אותי נאמנה במשך כמה שנים, ה-ST מפיק צליל איכותי יותר אך זאת בתנאי שתחליף לו את מגברי השרת (op-amp), לא צריכה להיות לך בעיה עם זה בגלל שהכרטיס מגיע עם סוקטים, ככה שזה רק עניין של להוציא את הצ'יפים הישנים בעזרת פלייר/פינצטה ולהכניס חדשים.
יש שרשור שלם בנושא xonar stx/st וopamps בהד-פי, שכולל 130 עמודים(!), תצלול בהזדמנות:
http://www.head-fi.org/forum/thread/421 ... ons-thread
בקשר למגברי שרת, הם דיי זולים, בין $6 ל$30 לצ'יפ, תלוי בסוג. אם אתה דיי סגור על הכרטיס, ההמלצה שלי היא לנסות לשמוע איתו במשך שבוע ולראות אם משהו חסר לך, במידה וכן, תבדוק את הלינק למעלה ותראה איך אתה יכול לשפר אותו. מבחינתי ההבדל בין מגברי השרת המקוריים לשדרוג (לצורך העניין LME49720HA) הוא הבדל של יום ולילה - ממש כרטיס שונה. אבל תקח הכל בערבון מוגבל, כי בתחביב הזה הכל סובייקטיבי, וכל שינוי בסאונד יכול להיות מינורי לאחד ועצום לאחר.
אם תמיכה בASIO חשובה לך, דע שכרגע הדרייברים של אסוס הם בגדר BETA, אני משתמש במערכת חלונות ובנגן Foobar - בינתיים אין בעיות .
בשורה התחתונה, במחיר הזה זה הכרטיס הכי טוב שיצא לי לשמוע, וכן, הוא אמור להיות יותר טוב מהאונבורד שיש לך.
(פרוטיפ: אתה יכול להשיג "דוגמאות" של מגברי שרת בחינם מהיצרנים אבל כנראה שתצטרך לשלם על המשלוח.)