מבקש המלצה לפלאזמה
תקציב - ~15K
גודל - 50"
חייב להיות FHD ללא קשר למרחק הישיבה.
קראתי את (כמעט) כל השירשורים שהיו בנושא פלאזמות, קשה מאוד להגיע למסקנה.
ראיתי בחנות ארמגדון במתחם G בראשון את ה-V10, במרחק של פלאזמה אחת ממנה היתה טלויזיה אחרת שנראתה
קצת יותר טוב לדעתי אבל אני לא זוכר את הדגם, אני זוכר שמחירה היה סביב ה-16K.
גודל - 50"
חייב להיות FHD ללא קשר למרחק הישיבה.
קראתי את (כמעט) כל השירשורים שהיו בנושא פלאזמות, קשה מאוד להגיע למסקנה.
ראיתי בחנות ארמגדון במתחם G בראשון את ה-V10, במרחק של פלאזמה אחת ממנה היתה טלויזיה אחרת שנראתה
קצת יותר טוב לדעתי אבל אני לא זוכר את הדגם, אני זוכר שמחירה היה סביב ה-16K.
דודי.
אני כמעט בטוח שראיתי
את הפנאסוניק (כלומר בטוח שראיתי את ה-V10) מול הסמסונג.
התמונה בסמסונג נראתה טבעית יותר, אבל גם יקרה כמעט ב-30% ממנה.
התמונה בסמסונג נראתה טבעית יותר, אבל גם יקרה כמעט ב-30% ממנה.
דודי.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
dudil,
אולי תגלה לנו בכל זאת את מרחק הצפיה שלך?
אם תרצה או לאו קיים קשר בינו לבין צפיה ב-FHD....
אני שואל זאת כי יתכן שמסך גדול יותר בתקציבך (54 אינץ', 55 אינץ' ואפילו 60 אינץ') יהיה מתאים יותר.
אולי תגלה לנו בכל זאת את מרחק הצפיה שלך?
אני שואל זאת כי יתכן שמסך גדול יותר בתקציבך (54 אינץ', 55 אינץ' ואפילו 60 אינץ') יהיה מתאים יותר.
ראיתי גם מסכים גדולים יותר
ולדעתי הגודל האופטימאלי בשבילי הוא 50.
נראה לי שכאשר עולים בגודל ונשארים באותו תקציב משלמים באיכות התמונה.
אז אם נחדד את השאלה - מהי הטלויזיה המומלצת בגודל 50 בתקציב (+-)15K ושתהיה FHD?
נראה לי שכאשר עולים בגודל ונשארים באותו תקציב משלמים באיכות התמונה.
אז אם נחדד את השאלה - מהי הטלויזיה המומלצת בגודל 50 בתקציב (+-)15K ושתהיה FHD?
דודי.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

dudil,
אתה מודע לזה שבמסך FHD בגודל 50 אינץ' לא תוכל להבחין בין תוכן 1080 ל-720 ממרחק 3.5 מטרים. לכן אני ממליץ לך לרכוש אחד בגודל של לפחות 55 אינץ' (גם בזה בקושי תוכל להבחין בהבדל כלשהו) עם ההעדפה ל-60 אינץ' אם תוכן 1080 חשוב לך.
אתה מודע לזה שבמסך FHD בגודל 50 אינץ' לא תוכל להבחין בין תוכן 1080 ל-720 ממרחק 3.5 מטרים. לכן אני ממליץ לך לרכוש אחד בגודל של לפחות 55 אינץ' (גם בזה בקושי תוכל להבחין בהבדל כלשהו) עם ההעדפה ל-60 אינץ' אם תוכן 1080 חשוב לך.
תשמע...
אבל בגדלים כאלו אני אצטרך להתפשר על איכות או להוסיף כסף.
נראה לי ש-50 זה האיזון מבחינת מסך מעולה מול עלות.
נו... אז מה אתה ממליץ בכל זאת? אני יודע שיש עוד פראמטרים כמו צריבה, תכונות מתקדמות וכו'. אז מה יתן תמורה טובה יותר לכסף שלי?
נראה לי ש-50 זה האיזון מבחינת מסך מעולה מול עלות.
נו... אז מה אתה ממליץ בכל זאת? אני יודע שיש עוד פראמטרים כמו צריבה, תכונות מתקדמות וכו'. אז מה יתן תמורה טובה יותר לכסף שלי?
דודי.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שוב בפעם ה5000,nils3373 כתב:לא הבנתי למה אתה נעול על FHD בזמן שלא תוכל לנצל זאת בכלל במסך הקטן מ-55 אינץ'?...
האם אתה מסוגל להמליץ על מסך HDR שיש לו את הניגודיות והצבעים של V10 רק בלי הFHD?!
בתקציב שהוא מדבר כל הטלויזיות הן FHD וזה לא מה שמייקר אותן, מה שמייקר אותן הוא הפנל המתקדם יותר, עיבוד וידאו וכדומה.
צא כבר מהקיבעון הזה, אפשר לקנות מסך שהוא במקרה FHD למרות שלא צריך FHD כדי להינות מפרמטרים אחרים של התמונה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

הפעם באמת הגזמת.... ולא משנה מה אני מייעץ או ייעץopv כתב:שוב בפעם ה5000,nils3373 כתב:לא הבנתי למה אתה נעול על FHD בזמן שלא תוכל לנצל זאת בכלל במסך הקטן מ-55 אינץ'?...
האם אתה מסוגל להמליץ על מסך HDR שיש לו את הניגודיות והצבעים של V10 רק בלי הFHD?!
בתקציב שהוא מדבר כל הטלויזיות הן FHD וזה לא מה שמייקר אותן, מה שמייקר אותן הוא הפנל המתקדם יותר, עיבוד וידאו וכדומה.
צא כבר מהקיבעון הזה, אפשר לקנות מסך שהוא במקרה FHD למרות שלא צריך FHD כדי להינות מפרמטרים אחרים של התמונה....
- opv
- חבר מביא חבר

מה?! :roll:
nils3373 כתב:הפעם באמת הגזמת.... ולא משנה מה אני מייעץ או ייעץopv כתב:שוב בפעם ה5000,nils3373 כתב:לא הבנתי למה אתה נעול על FHD בזמן שלא תוכל לנצל זאת בכלל במסך הקטן מ-55 אינץ'?...
צא כבר מהקיבעון הזה, אפשר לקנות מסך שהוא במקרה FHD למרות שלא צריך FHD כדי להינות מפרמטרים אחרים של התמונה....
...
תשמע...
מאחר והמקצוע שלי זה וידאו, אני מבלה כ-10 שעות ביום בצפיה בוידאו HD, אני מסוגל להבחין בין 720 ל-1080 גם בטלויזיה 42 ממרחק של 3 מטר, אני מסוגל לנחש בקירוב את הביטרייט ופרמטרים אחרים רק מצפיה (לצערי, הייתי מתחלף עם כל אחד שלא היה מבחין, היה חוסך לי המון כסף). אני מוריד רק תכנים שהם BD מלאים ולא כל מיני הפצות למיניהן פשוט כי אחרת אני כל הזמן רואה רק את הבעיות, שוב לא מבחירה אלא מתוך הרגל.nils3373 כתב:לא הבנתי למה אתה נעול על FHD בזמן שלא תוכל לנצל זאת בכלל במסך הקטן מ-55 אינץ'?...
לכן אני נעול על מסך שהוא HD.
דודי.
- opv
- חבר מביא חבר

פנסוניק V10 או סמסונג 850 יעשו את העבודה
אבל גם אני חושב שאם אתה יכול לקחת מסך גדול יותר (מאותה סדרה, כדי שלא תתפשר על האיכות) כמו 58V10 או 850 55", תהנה הרבה יותר.
יתכן ותצטרך למתוח את התקציב טיפה.
יתכן ותצטרך למתוח את התקציב טיפה.
אז אם הבנתי נכון
ה-V10 וסדרת ה-850 של סמסונג הן בעצם הסדרות המומלצות ביותר בתחום פלאזמות HD ועדיף כמה שיותר גדול כתלות בתקציב ובמראה עיניים.
תודה.
תודה.
דודי.