כיוון ערוצים ב-Sage

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #1 

בתור מנוי HOT, אני רוצה את האפשרות להקליט מהאנלוגי כדי לא לתפוס את הממיר לכן חיברתי את המחשב (גם) דרך ה-TV Tuner של הכרטיס טלויזיה לשירות האנלוגי.
אני עכשיו מנסה לכוון את הערוצים - נכון לעכשיו הערוצים מסודרים לפי הסדר שלהם על הסקאלה של התדרים, איך אני מסדר אותם לפי הסדר שאני רוצה?
ואם כבר, אז גם איך אני נותן להם שמות (ראיתי שיש אפשרות בהוספת ערוץ חדש אבל איך משנים שם של ערוץ קיים)?

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הגדרות > channel setup

או דרך הגדרות כרטיס הלכידה.
Good advise $5, me shut up $10

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

אין לי תפריט כזה. יש לי channel setup בתוך ההגדרות של ה-input source.
ושם זה לא נותן לי לעשות את מה שכתבתי קודם (לשנות שם של ערוץ, לסדר את הערוצים מחדש וכו').

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

בבקשה, אני חייב עזרה דחוף!!
אני עדיין לא מצליח לגרום בשום פנים ואופן לערוץ 1 להיות ערוץ מס' 1 ב-Sage. הוא תקוע איפשהו ב-80 ומשהו וככה גם שאר הערוצים.
בנוסף גם ניסיתי להוריד EPG עם TVxb ועכשיו יש לי EPG ושמות ערוצים אבל כל קשר בין הערוץ שכתוב ברשימה לבין הערוץ שמופיע כשאני בוחר אותו מקרי לחלוטין.
אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך איך לכוון את העסק הזה.

נ.ב. - אני מנוי כבלים אז מאוד אודה לכם אם תמנעו מהתייחסות לכל פעולה / תוכנה שעובדת רק למנויי yes.

falcon76
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62

סידור ערוצים

שליחה #5 

שלום, אני נמצא בדיוק עם אותה בעייה כבר כמעט חודש ולא מוצא פתרון.
הסדר שתוכנת הSAGE מסדרת את הערוצים הוא לפי ההיפרבנד של הכרטיס (עפ"י התדרים) .
מהצד השני תוכנת TVXB לוקחת קובץ INI ואיך שהוא מערבבת אותו בלי שום קשר בין סדר הערוצים בקובץ ה-INI לבין קובץ ה-XML שנוצר, כך נוצר EPG שכל קשר בינו לבין סדר הערוצים מקרי בהחלט, הדבר היחידה שניתן לעשות זה לשנות את שם הערוץ אבל כל נסון שעשיתי לסדר את הלינקים בקובץ ה-INI כדי שיתאימו ללוח השידןרים של אותו ערוץ לא הצליחו.

אם תמצא פתרון לנושא אשמח אם תעדכן אותי...

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

אותה בעיה

שליחה #6 

היי

לי יש אותה בעיה לגבי סדר הערוצים (אין אף מקום שקובעים מספרי ערוץ רק תדרים)

אבל לגבי ה XML אצלי זה דווקא מסודר .

אחרי שטענתי את קובץ ה XML (בקונפיגורציה של SAGETV) ביצעתי מיפוי (MAP) עם שם הערוץ והתדר.

לדוגמא :

עם רשום ערוץ 1 ואני יודע שהתדר שלו הוא 80 אז אני ניגש למקום שרשום ערוץ 1 לוחץ MAP ורושם 80 וככה שייכתי את ערוץ 1 ללוח שידורים שלו.

וכמו שאמרתי , לגבי מספרי הערוץ לא מצאתי פיתרון (בניגוד ל GBPVR ).

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שליחה #7 

NegativeIQ כתב:אין לי תפריט כזה. יש לי channel setup בתוך ההגדרות של ה-input source.
ושם זה לא נותן לי לעשות את מה שכתבתי קודם (לשנות שם של ערוץ, לסדר את הערוצים מחדש וכו').
...
בדיוק, זה המקום אליו אתה אמור להגיע.

כנס ל-CHANNEL SETUP, רד קצת למטה ותראה את כל הערוצים.
ליד כל ערוץ ישנו כפתור REMAP אשר מאפשר לך להזין את מס. הערוץ המתאים.

בהצלחה.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

חדשות טובות!
אז ככה. אחרי שחרשתי את האינטרנט כל היום גיליתי את המקור לבעיה שלנו. SageTV נכתבה בארה"ב ונועדה במקור לשוק האמריקאי. בארה"ב ובמדינות נוספות בעולם אין דבר כזה "לכוון ערוצים בטלויזיה". כל הטלויזיות מגיעות עם כיוון קבוע מראש - כלומר יש מיפוי ארצי בין מספר ערוץ לתדר. הכיוון של איזה ערוץ משדר באיזה מספר פשוט נובע מאיזה ערוץ משדר באיזה תדר (מה שנובע מכך שהמשתמש אינו יכול לקבוע את מספרי הערוצים שלו בעצמו).
ל-Windows יש טבלאות מיפוי כאלו עבור כמה עשרות מדינות ו(כמעט) כל התוכנות טלויזיה, PVR וכו' משתמשות במיפוי של Windows. אבל כמו שאמרנו הטבלאות של Windows טובות רק לחלק קטן מהעולם ובנוסף זה בכלל לא תופס לגבי איזורים מסויימים בעולם כמו אירופה וישראל שכאן כל מפעיל כבלים קובע את התדרים שלו בעצמו. מכיוון של-Windows אין טבלה מיוחדת לישראל אז התוכנה משתמשת בטבלה גנרית, שבה הערוצים פשוט מכוונים עפ"י תדרים בסדר עולה, שזה כמובן שונה לחלוטין מסידור הערוצים בפועל.
נקודת האור היחידה היא ש-Windows מאפשר להוסיף ו/או לדרוס את טבלאות המיפוי הפנימיות שלו ע"י שינוי ב-Registry. לאחר עבודה מאומצת הצלחתי ליצור טבלת מיפוי לערוצים האנלוגיים של HOT בשרון. לרוע המזל היא תעבוד רק באיזור המרכז באיזורים שבהם פועלת חברת "ערוצי זהב".
אני אפרסם את הטבלה שלי ממש בקרוב. יש למה לחכות. :אחלה:

falcon76
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62

שינוי ערוצים

שליחה #9 

מצפים בקוצר רוח..... :roll:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”