רעש רקע תמידי בממיר של NOWCOM
חמישה חודשים עם המכשיר - לא שמעתי שום רעש.amirchen כתב:יש לי רעש רקע קבוע (חוץ מאשר מעבר בין תחנות) שלפעמים מתחזק ולפעמים נחלש.
האם מישהו נתקל בתקלה הזו?
הממיר מחובר ל-LCD של פיליפס בעזרת חיבור קומפוננט (3 לוידאו 2 לאודיו)....
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
גם לי זה לא היה בהתחלה , זה התחיל להופיע רק בשבועות האחרונים. ולי יש את המכשיר קצת יותר מ-5 חודשים אז יכול להיות שגם אצלך זה יתחיל להופיע בקרובeliman כתב:חמישה חודשים עם המכשיר - לא שמעתי שום רעש.amirchen כתב:יש לי רעש רקע קבוע (חוץ מאשר מעבר בין תחנות) שלפעמים מתחזק ולפעמים נחלש.
האם מישהו נתקל בתקלה הזו?
הממיר מחובר ל-LCD של פיליפס בעזרת חיבור קומפוננט (3 לוידאו 2 לאודיו).......
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

החברה נסגרת?eliman כתב:אם עוד לא סגרו את החברה עצמה (מה שאני לא בטוח לגביו) אולי תנסה לפנות אליהם.
אני אפנה אליך אם אתחיל לשמוע רעש. כרגע יותר מפריע שהקליטה היא on/off כל יום...
למה לא מספרים לי שום דבר?
זו רק הנחה.amirchen כתב:החברה נסגרת?eliman כתב:אם עוד לא סגרו את החברה עצמה (מה שאני לא בטוח לגביו) אולי תנסה לפנות אליהם.
אני אפנה אליך אם אתחיל לשמוע רעש. כרגע יותר מפריע שהקליטה היא on/off כל יום...
למה לא מספרים לי שום דבר?...
מצד אחד אתה שומע פה בפורום שאנשים דיברו איתם ואין צפי להמשך הוצאת קושחות.
מצד שני אתה רואה שממירי ה-HD שלהם מתעכבים.
מצד שלישי הפורום שלהם באתר מוזנח ביותר וגם האתר עצמו.
מההיכרות שלי עם חברות קטנות זה בד"כ מרמז על תחילת סוף הדרך, אבל מדובר על ספוקלציה בלבד ולא על שום מידע מבוסס.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
תשמעו. אני לא מוכן לשמוע על זה. אל תספידו חברה אם אתם לא יודעים באמת מה המצב שלה.
יש המון מקרים שמספידים חברות עוד לפני שהן נופלות, (אם נופלות בכלל...), וזה סתם גורם לבהלה של הציבור.
אל תשכחו שכל הנושא של שידורי ה- DTT/DVB-T נמצא עוד בחיתוליו.
בכל מקרה, לגבי NOWCOM, לדעתי זו טעות אסטרטגית שיווקית שלא למכור באינטרנט, לא למכור בחנויות קטנות, אלא למכור רק באופיס דיפו.
עם כל הכבוד לאופיס דיפו, כמות האנשים שנכנסים לחנות הזו בכדי לחפש ממיר היא אפסית.
החברה לא השקיעה בפירסום (למעט אתר אינטרנט אישי, ופרסומת באתר של עלי שביט ב- GoDigital) ושיווק בשום צורה.
אי אפשר למכור את זה ב- 13 חנויות ברחבי הארץ ללא אף פרסום וללא אף איזכור באינטרנט (למעט HomeTheater), ואח"כ להגיד "איך נפלנו" .
יש המון מקרים שמספידים חברות עוד לפני שהן נופלות, (אם נופלות בכלל...), וזה סתם גורם לבהלה של הציבור.
אל תשכחו שכל הנושא של שידורי ה- DTT/DVB-T נמצא עוד בחיתוליו.
בכל מקרה, לגבי NOWCOM, לדעתי זו טעות אסטרטגית שיווקית שלא למכור באינטרנט, לא למכור בחנויות קטנות, אלא למכור רק באופיס דיפו.
עם כל הכבוד לאופיס דיפו, כמות האנשים שנכנסים לחנות הזו בכדי לחפש ממיר היא אפסית.
החברה לא השקיעה בפירסום (למעט אתר אינטרנט אישי, ופרסומת באתר של עלי שביט ב- GoDigital) ושיווק בשום צורה.
אי אפשר למכור את זה ב- 13 חנויות ברחבי הארץ ללא אף פרסום וללא אף איזכור באינטרנט (למעט HomeTheater), ואח"כ להגיד "איך נפלנו" .
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

נראה לי שמצאתי את הבעיה
ואתמול דפקתי את הראש איך אני הנדסאי אלקטרוניקה לשעבר לא עליתי על זה מההתחלה.
הממיר מחובר אצלי לטלוויזיה וזה היה מכוון כך שהווליום בטלוויזיה היה על המקסימום וכיוונתי את הווליום דרך הממיר (יחסית היה נמוך בממיר). כאשר הפכתי את ההגדרות (בממיר מקסימום ובטלוויזיה נמוך) אין רעש רקע.
הממיר מחובר אצלי לטלוויזיה וזה היה מכוון כך שהווליום בטלוויזיה היה על המקסימום וכיוונתי את הווליום דרך הממיר (יחסית היה נמוך בממיר). כאשר הפכתי את ההגדרות (בממיר מקסימום ובטלוויזיה נמוך) אין רעש רקע.
בסיסי...
לאחר כל איתחול (שחזור הגדרות יצרן) הממיר מתייצב על 50% ווליום (= מוצגים כמחצית מהקווים). אחד הדברים הראשונים לעשות הוא להעלות את הווליום למקסימום בממיר ולא לגעת בזה יותר, אלא רק בבקרת העוצמה בטלויזיה.
לאחר כל איתחול (שחזור הגדרות יצרן) הממיר מתייצב על 50% ווליום (= מוצגים כמחצית מהקווים). אחד הדברים הראשונים לעשות הוא להעלות את הווליום למקסימום בממיר ולא לגעת בזה יותר, אלא רק בבקרת העוצמה בטלויזיה.