האם משחק המסומן כ-PAL יעבוד על PS3 אמריקאי
שלום לכולם,
זוגתי היקרה והסבלנית קנתה לי את המשחק Split/Second בארץ ולחרדתי גיליתי שהוא מסומן כ-PAL, ואזור 2. מה שמעולם לא ראיתי על משחקים לPS3 קודם.
האם הוא יעבוד על הקונסולה שלי? אני שואל ולא בודק, כי בכוונה לא פתחתי כדי שאם יהיה צורך אוכל להחליף.... (החמודה לא ידעה שאף אחד כבר לא קונה משחקים בארץ.... אבל לפחות אז אפשר להחליף!)
תודה רבה!
זוגתי היקרה והסבלנית קנתה לי את המשחק Split/Second בארץ ולחרדתי גיליתי שהוא מסומן כ-PAL, ואזור 2. מה שמעולם לא ראיתי על משחקים לPS3 קודם.
האם הוא יעבוד על הקונסולה שלי? אני שואל ולא בודק, כי בכוונה לא פתחתי כדי שאם יהיה צורך אוכל להחליף.... (החמודה לא ידעה שאף אחד כבר לא קונה משחקים בארץ.... אבל לפחות אז אפשר להחליף!)
תודה רבה!
יעבוד.
לPS3 אין הגנה איזורית למשחקים ואתה יכול לשחק על כל קונסולה משחק מאיפה שבא לך.
המשמעויות הן:
א. DLC - קונים מהחנות האירופאית.
ב. סרברים אונליין הם לרוב אירופאים.
תתחדש.
לגבי הלא קונים בארץ - מי שיודע - אז לא קונה במקומות עם מחירים נוראיים כמו באג לדוגמא , אבל יש אלטרנטיבות.
בשלוף:
www.pcgames.co.il
www.zolgames.co.il
שתי חנויות עם מחירים שמתחרים בחו"ל.
(במיוחד הראשונה)
ליביו
לPS3 אין הגנה איזורית למשחקים ואתה יכול לשחק על כל קונסולה משחק מאיפה שבא לך.
המשמעויות הן:
א. DLC - קונים מהחנות האירופאית.
ב. סרברים אונליין הם לרוב אירופאים.
תתחדש.
לגבי הלא קונים בארץ - מי שיודע - אז לא קונה במקומות עם מחירים נוראיים כמו באג לדוגמא , אבל יש אלטרנטיבות.
בשלוף:
www.pcgames.co.il
www.zolgames.co.il
שתי חנויות עם מחירים שמתחרים בחו"ל.
(במיוחד הראשונה)
ליביו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא בטוח שיעבוד - איך הטלויזיה שלך מחוברת ל PS3?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אז אין בעיה.
יש משחקים ספציפיים, אני לא יודע אם המשחק הזה הוא אחד מהם, שעותק אירופאי שלהם לא יעבוד על קונסולה אמריקאית שמחוברת בכבל קומפוזיט.
יש משחקים ספציפיים, אני לא יודע אם המשחק הזה הוא אחד מהם, שעותק אירופאי שלהם לא יעבוד על קונסולה אמריקאית שמחוברת בכבל קומפוזיט.