מבקש המלצה למערכת אודיו לסלון
שלום רב,
הייתי שמח לקבל עצה מכם לגבי רכישה של מערכת רמקולים + רסיבר לסלון בביתי.
הסלון הוא סלון בגודל בינוני, לאחרונה רכשתי טלויזיה 47', וכדי להשלים את החוויה הייתי שמח גם להוסיף שיפור משמעותי בסאונד - כרגע אני משתמש בסאונד של טלויזיה.
הייתי שמח לדעת איזה אופציות סבירות עומדות בפני גם במידה ואינני רוצה להוציא סכומים נכבדים על מערכת סאונד.
השימוש הוא לצפייה בסרטים, טלויזיה וקונסולת משחקים: (בעזרת המחשב קבצי MKV\בלוריי, DVD, ממיר YESHD, קונסולת XBOX 360).
האם יש פתרון לנושא הזה במחיר נמוך יחסית? הייתי שמח להוציא לא יותר מ-2000 שקלים על האודיו בשלב זה, אני מודע לכך שיש רסיברים שעולים פי 10 מהתקציב שלי אך אינני מכוון למערכת סאונד high-end, אלא לפתרון טוב שיתן תחושה של סאונד היקפי ואיכותי כמה שאפשר (הרמקול של הטלויזיה לא מספק).
בנוסף, הייתי שמח לדעת איך לתכנן את התלייה\הצבה של הרמקולים: 2 מקדימה, 2 מאחור, אחד באמצע מקדימה, והסאב למטה מקדימה?
אודה לכל עזרה,
אלון.
הייתי שמח לקבל עצה מכם לגבי רכישה של מערכת רמקולים + רסיבר לסלון בביתי.
הסלון הוא סלון בגודל בינוני, לאחרונה רכשתי טלויזיה 47', וכדי להשלים את החוויה הייתי שמח גם להוסיף שיפור משמעותי בסאונד - כרגע אני משתמש בסאונד של טלויזיה.
הייתי שמח לדעת איזה אופציות סבירות עומדות בפני גם במידה ואינני רוצה להוציא סכומים נכבדים על מערכת סאונד.
השימוש הוא לצפייה בסרטים, טלויזיה וקונסולת משחקים: (בעזרת המחשב קבצי MKV\בלוריי, DVD, ממיר YESHD, קונסולת XBOX 360).
האם יש פתרון לנושא הזה במחיר נמוך יחסית? הייתי שמח להוציא לא יותר מ-2000 שקלים על האודיו בשלב זה, אני מודע לכך שיש רסיברים שעולים פי 10 מהתקציב שלי אך אינני מכוון למערכת סאונד high-end, אלא לפתרון טוב שיתן תחושה של סאונד היקפי ואיכותי כמה שאפשר (הרמקול של הטלויזיה לא מספק).
בנוסף, הייתי שמח לדעת איך לתכנן את התלייה\הצבה של הרמקולים: 2 מקדימה, 2 מאחור, אחד באמצע מקדימה, והסאב למטה מקדימה?
אודה לכל עזרה,
אלון.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אתה צריך להחליט מה העמדה שלך בנוגע לעיצוב. אם לא אכפת לך ששני רמקולים ישבו על הרצפה ועוד סאב, מתחת לטלוויזיה עוד רמקול סנטר, ועל הקיר שני היקפיים. ברמת העיקרון, בתקציב שלך, אין מנוס מללכת לכיוון היד השניה או לקנות סט רמקולים לוויניים (קטנים יותר). בכל אופן, מומלץ למתוח את התקציב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן.
אין לי בעייה "להסתדר" עם רמקולים לוויניים, כמו שאמרתי אני מודע לחלוטין לעובדה שאצטרך להתפשר על האיכות בתמורה למחיר.
אם אצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים - זה אפשרי.
יצא להסתכל בחנויות וראיתי שיש מערכות קומפלט בסביבות המחיר הזה - מה אני מפסיד כשאני מתפשר על מערכות כאלה. (לדוגמא קומבו של DVD, מגבר ורמקולים של SONY DAV-DZ30.)
אשמח לדעת מה אני "מפסיד" כשאני רוכש מערכת מסוג זה.
אין לי בעייה "להסתדר" עם רמקולים לוויניים, כמו שאמרתי אני מודע לחלוטין לעובדה שאצטרך להתפשר על האיכות בתמורה למחיר.
אם אצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים - זה אפשרי.
יצא להסתכל בחנויות וראיתי שיש מערכות קומפלט בסביבות המחיר הזה - מה אני מפסיד כשאני מתפשר על מערכות כאלה. (לדוגמא קומבו של DVD, מגבר ורמקולים של SONY DAV-DZ30.)
אשמח לדעת מה אני "מפסיד" כשאני רוכש מערכת מסוג זה.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אם הבנתי אותו נכון, כן. לכן גם כיוונתי אל סטליטיים והצעתי למתוח תקציב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש הרבה להפסיד. בעיקר בתחום החיבורים וגם בסאונד.
אני הייתי ממליץ או ללכת על יד שנייה.
או "לגרד" עוד כ-1000 ש"ח לצורך מערכת שלמה איכותית.
אני הייתי ממליץ או ללכת על יד שנייה.
או "לגרד" עוד כ-1000 ש"ח לצורך מערכת שלמה איכותית.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זה דיי תלוי בך.
כמעט לכל חברה יש רסיבר כניסה ברמת המחיר הזו, ויש סטים רבים של רמקולים בסביבות ה-1000 ש"ח.
בקיצור צריך ללכת לחנות מתמחה - לראות ולבדוק התאמה מבחינת האודיו, העיצוב והמחיר.
תזהר - זה ממכר
כמעט לכל חברה יש רסיבר כניסה ברמת המחיר הזו, ויש סטים רבים של רמקולים בסביבות ה-1000 ש"ח.
בקיצור צריך ללכת לחנות מתמחה - לראות ולבדוק התאמה מבחינת האודיו, העיצוב והמחיר.
תזהר - זה ממכר