יש לי כמה שאלות לגבי הסטרימר:
1. היום פרמטתי את הכונן הפנימי מ-ntfs ל-ל-ext3 כדי להתקין את כל האפליקציות שמיועדות למכשיר ולהשתמש בכל מיני פונקציות. כשניסיתי להתקין את האפליקציות (אחרי שהורדתי אותם מאתר החברה, ועשיתי בדיוק מה שרשום) הופיעה הודעה downloading image ואז רשום setup fail!!! the source is invalid. ויש רק אפשרות אחת לבחור- לעשות reboot.
ניסיתי לחזור על הפעולות, להוריד אפליקציות שונות, ופשוט שום דבר לא עזר. ווידאתי שיש לי את עדכון הקושחה האחרון ונראה שהכל בסדר והכל צריך לעבוד פיקס, מה שלא קורה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ולעזור לי..?
2. בחיבור רשת קווי-> אין לי בעיה לראות את התיקיות המשותפות שבמחשב- בסטרימר, אבל לא הפוך. כלומר, אני יכול דרך הסטרימר לראות את הקבצים במחשב שלי אבל כשאני עובד במחשב, אני לא יכול לראות ולהעתיק קבצים לסטרימר.
3. רציתי קצת לשפר את הממשק של התפריט והבנתי שיש פלאג-אין שנקרא movie jukebox. חיפשתי מדריכים להתקנת התוסף הזה, ורק הסתבכתי יותר. יש איפשהו מדריך ברור שלב-שלב של מה צריך לעשות?
4. בשרותי רשת- יש הרבה מאד סרטונים מקוונים כמו טריילרים של אפל (במגוון פורמטים מ-SD ל-HD) יוטיוב ועוד ועוד... כל פעם שאני מנסה לצפות בטריילר או בסרטון ביוטיוב, כתוב בהתחלה buffering ואז Couldn't play.
מה אפשר לעשות כדי לצפות בתכנים האלה?
5. הסיבה שפרמטתי ל-ext3 היא בשביל העתקת הקבצים מהמחשב להארדדיסק בסטרימר ובשביל האפליקציות. אני לא יכול להשתמש באפליקציות ולהעתיק את הקבצים מהמחשב כשמערכת הקבצים היא NTFS?
6. בהמשך ל-5, במידה ובסופו של דבר אני רוצה לחזור ל-NTFS, איך אני יכול לפרמט את ההארד דיסק שוב למערכת הקבצים הזאת מ-ext3 (כרגע המחשב לא מזהה לי את ההארדיסק הפנימי בסטרימר..)
אשמח לקבל תשובה מהירה.. (אני כבר שעות מנסה לפתור את הבעיות האלה...
תודה מראש...