כמה בעיות ושאלות לגבי ה-HDX-1000

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
alon1992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
יש לי כמה שאלות לגבי הסטרימר:
1. היום פרמטתי את הכונן הפנימי מ-ntfs ל-ל-ext3 כדי להתקין את כל האפליקציות שמיועדות למכשיר ולהשתמש בכל מיני פונקציות. כשניסיתי להתקין את האפליקציות (אחרי שהורדתי אותם מאתר החברה, ועשיתי בדיוק מה שרשום) הופיעה הודעה downloading image ואז רשום setup fail!!! the source is invalid. ויש רק אפשרות אחת לבחור- לעשות reboot.
ניסיתי לחזור על הפעולות, להוריד אפליקציות שונות, ופשוט שום דבר לא עזר. ווידאתי שיש לי את עדכון הקושחה האחרון ונראה שהכל בסדר והכל צריך לעבוד פיקס, מה שלא קורה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ולעזור לי..?

2. בחיבור רשת קווי-> אין לי בעיה לראות את התיקיות המשותפות שבמחשב- בסטרימר, אבל לא הפוך. כלומר, אני יכול דרך הסטרימר לראות את הקבצים במחשב שלי אבל כשאני עובד במחשב, אני לא יכול לראות ולהעתיק קבצים לסטרימר.

3. רציתי קצת לשפר את הממשק של התפריט והבנתי שיש פלאג-אין שנקרא movie jukebox. חיפשתי מדריכים להתקנת התוסף הזה, ורק הסתבכתי יותר. יש איפשהו מדריך ברור שלב-שלב של מה צריך לעשות?

4. בשרותי רשת- יש הרבה מאד סרטונים מקוונים כמו טריילרים של אפל (במגוון פורמטים מ-SD ל-HD) יוטיוב ועוד ועוד... כל פעם שאני מנסה לצפות בטריילר או בסרטון ביוטיוב, כתוב בהתחלה buffering ואז Couldn't play.
מה אפשר לעשות כדי לצפות בתכנים האלה?

5. הסיבה שפרמטתי ל-ext3 היא בשביל העתקת הקבצים מהמחשב להארדדיסק בסטרימר ובשביל האפליקציות. אני לא יכול להשתמש באפליקציות ולהעתיק את הקבצים מהמחשב כשמערכת הקבצים היא NTFS?

6. בהמשך ל-5, במידה ובסופו של דבר אני רוצה לחזור ל-NTFS, איך אני יכול לפרמט את ההארד דיסק שוב למערכת הקבצים הזאת מ-ext3 (כרגע המחשב לא מזהה לי את ההארדיסק הפנימי בסטרימר..)

אשמח לקבל תשובה מהירה.. (אני כבר שעות מנסה לפתור את הבעיות האלה... :x )
תודה מראש...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

הסטרימר שלך הוא ממשפחת ה-NMT, לכן יש כמה הגדרות ותוספים שאתה יכול להתקין, בדומה לפופקורנים.

זה שביצעת פרמוט ל-EXT3 והתקנת את חבילת השרתים זה בסדר גמור.

תנסה להפעיל שיתוף SMB ואז תוכל להעביר/להעתיק קבצים מהמחשב ללא בעיה (ללא קשר למערכת הקבצים בדיסק).

אתה יכול להוריד למחשב את ה-NMT CSI ולהתקין JB פנימי, ללא קשר למחשב וללא הגדרות מסובכות.

אתה יכול להתקין על המחשב תוכנה ולאחר מכן לא תהיה בעיה לזהות את הדיסק הפנימי שבסטרימר (גם EXT3).

יש לך פה קישורים שימושיים:

http://www.nmtinstaller.com/

http://www.ext2fsd.com/

בהצלחה.

alon1992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Irus כתב:הסטרימר שלך הוא ממשפחת ה-NMT, לכן יש כמה הגדרות ותוספים שאתה יכול להתקין, בדומה לפופקורנים.

זה שביצעת פרמוט ל-EXT3 והתקנת את חבילת השרתים זה בסדר גמור.

תנסה להפעיל שיתוף SMB ואז תוכל להעביר/להעתיק קבצים מהמחשב ללא בעיה (ללא קשר למערכת הקבצים בדיסק).

אתה יכול להוריד למחשב את ה-NMT CSI ולהתקין JB פנימי, ללא קשר למחשב וללא הגדרות מסובכות.

אתה יכול להתקין על המחשב תוכנה ולאחר מכן לא תהיה בעיה לזהות את הדיסק הפנימי שבסטרימר (גם EXT3).

יש לך פה קישורים שימושיים:

http://www.nmtinstaller.com/

http://www.ext2fsd.com/

בהצלחה.
...

הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין את חבילת השרתים (ftp, samba וכל אלה...)..
אני מקבל הודעה "setup failed!! the source is invalid".
בעקבות זה, אני לא מצליח להפעיל את ה-ftp וכל שאר דרכי ההתקשרות עם המחשב.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

פה קצת קשה לי לעזור לך, אם זה כמו בפופקורן, זאת אמורה להיות התקנה פנימית על הדיסק, צריך לבצע פרמוט והתקנה מחדש.

ben389
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

1. גם לי הייתה את הבעיה הזאת. בסופו של דבר שידרגתי מDOK והשדרוג עבר חלק. (יש הוראות באתר של HDX)

2. רק אחרי התקנת האפליקציות והרצת השרתים (SMB\NFS\FTP) תוכל לראות את הסטרימר במחשב.

3. יש לך כמה אפשרויות:
א. להריץ סקריפט חיצוני (יש פה באתר מלא מדריכים).
ב. אחרי הרצת שרת FTP והתקנת NMT CSI להתקין oversight.

5. לפי מה שהבנתי יש דרך אבל מעולם לא בדקתי אותה. כשאתה מפרמט דרך המכשיר לEXT3 נוצרות
שלוש מחיצות, שתיים למערכת הפעלה ואחת גדולה למדיה. אחרי הפרמוט אתה יכול לחבר את ההרדיסק למחשב (אפשר גם לחבר בUSB) ואז אתה מפרמט את המחיצה הגדולה לNTFS.
אבל פה לא נגמר הסיפור. אם אתה משתמש בחלונות אתה צריך להתקין תוסף שיאפשר למערכת ההפעלה לקרוא EXT3.
אני משתמש בEXT2FSD. אם אתה משתמש בהפצה כלשהי של לינוקס לא תהיה לך בעיה ואם יש לך מק אז אצלי זה עשה צרות. (OSX 10.4 שבסוף שינה לי הרשאות כתיבה בדיסק ונאלצתי לפרמט).

6. תוכל לפרמט אותו ע"י חיבור למחשב. אם אתה בחלונות תראה את הפתרון בסעיף 5.
נערך לאחרונה על ידי ben389 ב 01/06/2010 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

alon1992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

Irus כתב:פה קצת קשה לי לעזור לך, אם זה כמו בפופקורן, זאת אמורה להיות התקנה פנימית על הדיסק, צריך לבצע פרמוט והתקנה מחדש.
...
זה מה שעשיתי... (5 פעמים!! :x )
אוףף.. זה צריך לעבוד חלק...ובלי אף בעיה.. :עצוב:

alon1992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

ben389 כתב:1. גם לי הייתה את הבעיה הזאת. בסופו של דבר שידרגתי מDOK והשדרוג עבר חלק. (יש הוראות באתר של HDX)

2. רק אחרי התקנת האפליקציות והרצת השרתים (SMB\NFS\FTP) תוכל לראות את הסטרימר במחשב.

3. יש לך כמה אפשרויות:
א. להריץ סקריפט חיצוני (יש פה באתר מלא מדריכים).
ב. אחרי הרצת שרת FTP והתקנת NMT CSI להתקין oversight.

5. לפי מה שהבנתי יש דרך אבל מעולם לא בדקתי אותה. כשאתה מפרמט דרך המכשיר לEXT3 נוצרות
שלוש מחיצות, שתיים למערכת הפעלה ואחת גדולה למדיה. אחרי הפרמוט אתה יכול לחבר את ההרדיסק למחשב (אפשר גם לחבר בUSB) ואז אתה מפרמט את המחיצה הגדולה לNTFS.
אבל פה לא נגמר הסיפור. אם אתה משתמש בחלונות אתה צריך להתקין תוסף שיאפשר למערכת ההפעלה לקרוא EXT3.
אני משתמש בEXT2FSD. אם אתה משתמש בהפצה כלשהי של לינוקס לא תהיה לך בעיה ואם יש לך מק אז אצלי זה עשה צרות. (OSX 10.4 שבסוף שינה לי הרשאות כתיבה בדיסק ונאלצתי לפרמט).

6. תוכל לפרמט אותו ע"י חיבור למחשב. אם אתה בחלונות תראה את הפתרון בסעיף 5.
...
לגבי 1- ניסיתי גם להוריד מהאתר של HDX את האפליקציות ועקבתי בדיוק אחרי ההוראות שלהם. ניסיתי כל אפליקציה ופשוט אף אחת לא עבדה. ד"א גם את העדכון קושחה עדכנתי באותו אופן (עם ה-USB) וזה עבד בלי בעיה... התקין, עשה ריבוט ועלה כמו שצריך... רק התקנת האפליקציות משום מה בעייתית כל כך...

ben389
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

תוריד את הקובץ הבא:
http://www.hdx1080.com/download/doc_dow ... 15-hdd-403
תשנה לו את השם ל syb8634.nmt
תעתיק לספריה הראשית בDOK
ואז תנסה.