גירסא חדשה ל MEDIA BROWSER
ממה שאני רואה שינו את האופן שבו נשמר המטה-דאטה, ורענון התמונות והנתונים נעשה מהיר יותר.
בהפעלה ראשונה לאחר העדכון לוקח טיפה זמן עד שהכל עולה.
בקונפיגורטור נוספו אופציות של אבטחת הורים, ואפשרות למחוק את הקאש.
אני עדיין מאוכזה שפלאגין הCoverArt דורש כסף להפעלה, למרות שמדובר בסכום נמוך מאד (4$)
בהפעלה ראשונה לאחר העדכון לוקח טיפה זמן עד שהכל עולה.
בקונפיגורטור נוספו אופציות של אבטחת הורים, ואפשרות למחוק את הקאש.
אני עדיין מאוכזה שפלאגין הCoverArt דורש כסף להפעלה, למרות שמדובר בסכום נמוך מאד (4$)
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בושה ?
זכותו של מפתח להתחיל לגבות כסף על גרסאות מתקדמות או על חלק או כל התוכנה לאחר שהשקיע כל כך הרבה זמן ואולי כסף בפיתוח מוצר כל כך טוב שהגיע לרמת חשיפה ולהפצה כל כך גדולה.
לגטימי לחלוטין!
זכותו של מפתח להתחיל לגבות כסף על גרסאות מתקדמות או על חלק או כל התוכנה לאחר שהשקיע כל כך הרבה זמן ואולי כסף בפיתוח מוצר כל כך טוב שהגיע לרמת חשיפה ולהפצה כל כך גדולה.
לגטימי לחלוטין!
הכול בסופו של דבר מתורגם לכסף
כל המודל של open source בסופו של דבר מתורגם לכסף
תמיד יש גוף שממן את הפיתוח וגוזר קופן על זה באיזה צורה .
ואם לא אז התמיכה עולה כסף/
ואם חברה מסחרית רוצה להשתמש במוצר היא צריכה לשלם על רישיונות .....
בכל מקרה זה בסדר גמור שהבחור רוצה כסף
אני לא מכיר הרבה אנשים שעובדים בחינם
כל המודל של open source בסופו של דבר מתורגם לכסף
תמיד יש גוף שממן את הפיתוח וגוזר קופן על זה באיזה צורה .
ואם לא אז התמיכה עולה כסף/
ואם חברה מסחרית רוצה להשתמש במוצר היא צריכה לשלם על רישיונות .....
בכל מקרה זה בסדר גמור שהבחור רוצה כסף
אני לא מכיר הרבה אנשים שעובדים בחינם
eagle75 כתב:אני משתמש בגרסה ישנה (אך טובה) של ה Cover Art פלאגין כאשר הוא עוד היה חינמי. אני לא רואה צורך לשדרג את הפלאג אינס הזה...
אם משהו מעוניין בגרסה הישנה אני יכול להעלות אותה לרשת בערב....
אני גם מעוניין. זה היה מעולה אם תעלה את הגרסה הישנה
באמת לגטימי לגבות כסף אבל יש הרבה תחליפים להרוויח כסף מהתוכנה ולא משנה כמה שעות השקעת לדוגמא יש אפשרות של פירסומות ושל עוד כמה וכמה אפשרויות,אגב יש המון אתרים ברשת היום שיש להם פי 10 יותר אנשים שמשתמשים בשרותים שלהם והם ממש לא לוקחים כסף, לדעתי מה שהמפתח עושה זה הדרך הקלה שהיא פשוט לקחת כסף מאנשים. אז לגטימי כן אבל ממש לא לעניין. חוץ מזה המדיה בראוסר עצמה היא חינמית אז המפתח לוקח כסף על הפלאג שלו, פשוט לא נתפסת לי צורת החשיבה הזאת.uris כתב:בושה ?![]()
לגטימי לחלוטין!...
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 2dc8b1d358
להתקין בתוך ספרית ה Plug Ins בתוך Media Browser. אצלי זה נמצא תחת c:\program data\media browser\plug ins, אני מניח שזה מקום ברירת המחדל.
תשימו לב שאם תבצעו עדכון דרך הקונפיגורטור של Media Browser לתוסף, הוא ידרוס את הקבצים וישים את הגרסה החדשה, אז רק ליתר ביטחון, אני ממליץ לשמור את הקבצים במקום אחד נוסף למקרה הצורך.
להתקין בתוך ספרית ה Plug Ins בתוך Media Browser. אצלי זה נמצא תחת c:\program data\media browser\plug ins, אני מניח שזה מקום ברירת המחדל.
תשימו לב שאם תבצעו עדכון דרך הקונפיגורטור של Media Browser לתוסף, הוא ידרוס את הקבצים וישים את הגרסה החדשה, אז רק ליתר ביטחון, אני ממליץ לשמור את הקבצים במקום אחד נוסף למקרה הצורך.
- kobyb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
- נתן תודות: 55 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לאחרונה התוודעתי לMedia Center Master שבנוסף להורדת המטהדטה בצורה אוטומטית מאפשרת הורדת טריילרים באיכות זהה (אם קיימים 720P/1080P) לסרטים שקיימים על הדיסק - ממש פינוק
כמובן תומכת ב7MC ובנוסף תומכת גם ב BOXEE וב XBMC
חינמית לחלוטין!
www.mediacentermaster.com
כמובן תומכת ב7MC ובנוסף תומכת גם ב BOXEE וב XBMC
חינמית לחלוטין!
www.mediacentermaster.com
There is no spoon
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נראה חביב ביותר.
אני מניח שכרגע זה עובד רק עם תקצירים באנגלית, נכון?
אני מניח שכרגע זה עובד רק עם תקצירים באנגלית, נכון?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"