חיבור כניסת אוזניות לרמקולים למחשב
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא היחיד שלא מבין על מה מדובר...uriler כתב:מה?
אתה רוצה להוסיף יציאת אוזניות למערכת 2.1 חסרת יציאה כזו?...
יש מפצל PL זכר ולשתי נקבות - עולה 5 ש"ח, תפצל את היציאה של המחשב (ברוב המקרים תהיה הנחתה)
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
לפי מה שהבנתי ממך אתה רוצה לקמבן יציאת אוזניות
בעיקרון אם אתה מבין באלקטרוניקה אז אתה תבין על מה אני מדבר...
כל מה שאתה צריך לעשות זה לפרק את היחידת הגברה ולהלחים שלושה כבלים.
אחד שיגיע מהמינוס המשותף של הרמקולים,ויתחבר למינוס של הרכיב,שהוא המגע הראשון,הכי קרוב לפתח הפלאג (הרכיב שיש לך) שאתה רוצה לחבר.
המינוס הוא החלק הכי רחוק מהשפיץ של ג'ק ה3.5...
לאחר מכן אתה צריך להלחים שני כבלים.
אחד לפלוס ימין ואחד לשמאל.
אני לא סגור אם השמאל הוא השפיץ או הטבעת האמצעית,אז תחפש תרשים בגוגל!
בכל אופן,אם לדוגמא השפיץ הוא הערוץ השמאלי,אז אתה מלחים את הכבל שהלחמת לפלוס השמאלי למגע שנמצא הכי "עמוק" בפלאג ואת הימין למגע האמצעי...
זהו בעקרון...
בהצלחה!
בעיקרון אם אתה מבין באלקטרוניקה אז אתה תבין על מה אני מדבר...
כל מה שאתה צריך לעשות זה לפרק את היחידת הגברה ולהלחים שלושה כבלים.
אחד שיגיע מהמינוס המשותף של הרמקולים,ויתחבר למינוס של הרכיב,שהוא המגע הראשון,הכי קרוב לפתח הפלאג (הרכיב שיש לך) שאתה רוצה לחבר.
המינוס הוא החלק הכי רחוק מהשפיץ של ג'ק ה3.5...
לאחר מכן אתה צריך להלחים שני כבלים.
אחד לפלוס ימין ואחד לשמאל.
אני לא סגור אם השמאל הוא השפיץ או הטבעת האמצעית,אז תחפש תרשים בגוגל!
בכל אופן,אם לדוגמא השפיץ הוא הערוץ השמאלי,אז אתה מלחים את הכבל שהלחמת לפלוס השמאלי למגע שנמצא הכי "עמוק" בפלאג ואת הימין למגע האמצעי...
זהו בעקרון...
בהצלחה!
שלום לכולם.
כן אני רוצה לקמבן (ולא מהמחשב ולא pl ).אריאל 242 (איזה מספר)הבין את כוונתי.אני הבנתי את כוונתך-אם לומר אז לפי חיבורים אלה מתנתקים הרמקולים הראשיים והסאונד עובר לאוזניות.
אני מבין שצריך לעשות חיבורים ורק רוצה לדעת להיכן לחברם.
242 אני מקווה אתה צודק .נסה מה יכול להיות.
כן אני רוצה לקמבן (ולא מהמחשב ולא pl ).אריאל 242 (איזה מספר)הבין את כוונתי.אני הבנתי את כוונתך-אם לומר אז לפי חיבורים אלה מתנתקים הרמקולים הראשיים והסאונד עובר לאוזניות.
אני מבין שצריך לעשות חיבורים ורק רוצה לדעת להיכן לחברם.
242 אני מקווה אתה צודק .נסה מה יכול להיות.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

לא כל כך הבנתי מה כתבת...
אבל אבהיר בכל זאת...
מתוך היחידת הגברה(הקופסה עם הסאב וכל הכפתורים),יוצאים הכבלים לרמקולים,או החיבורים שלהם לחלק האחורי של אותה תיבה...
מה שאתה צריך לעשות זה להוציא עוד כבל מאותה נקודה שאותם כבלים מולחמים בה ולחבר אותה לפי הסדר שבפלאג(מינוס משותף למינוס משותף,פלוס שמאל לפלוס שמאל וימין לימין)
אם אתה מתקשה ואתה באיזור המרכז,אולי אוכל לעזור לך...
אבל חכה,יש פה משהו שלא חשבתי עליו..צריך לראות שזה אכן מנתק את הראשיים ולא מפעיל אותם במקביל...
אבל אבהיר בכל זאת...
מתוך היחידת הגברה(הקופסה עם הסאב וכל הכפתורים),יוצאים הכבלים לרמקולים,או החיבורים שלהם לחלק האחורי של אותה תיבה...
מה שאתה צריך לעשות זה להוציא עוד כבל מאותה נקודה שאותם כבלים מולחמים בה ולחבר אותה לפי הסדר שבפלאג(מינוס משותף למינוס משותף,פלוס שמאל לפלוס שמאל וימין לימין)
אם אתה מתקשה ואתה באיזור המרכז,אולי אוכל לעזור לך...
אבל חכה,יש פה משהו שלא חשבתי עליו..צריך לראות שזה אכן מנתק את הראשיים ולא מפעיל אותם במקביל...
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי...אז שיהיה בהצלחה ותיידע אם זה עובד..
הסברתי שוב כי לא הבנתי מה כתבת אז רציתי לכסות הכל...
הסברתי שוב כי לא הבנתי מה כתבת אז רציתי לכסות הכל...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אריאל242 לפי מה שאתה אומר הוא צריך להלחים את המחבר אחרי יחידת ההגברה במקביל ליציאות הרמקולים???
בטוח שלא עושים את זה ככה כי האוזניות לא מקבלות את אותה ההגברה כמו הרמקול, התנגדות שונה לחלוטין (אצלי בסנהייזר זה 65 אום והספק של 200 mW), נכון שהחיבור בא אחרי ההגברה אך ישנו מעגל נוסף בדרך (אנסה למצוא שרטוט אצלי בקלסר).
ברגע שאתה מחבר את הPL זכר, הקצה שלו נוגע במיקרוסוויץ' (או במגברים ישנן פחית ניתוק) ודרכה מתבצע ניתוק של הרמקולים.
אגב הערוץ השמאלי בPL זכר זה הפין האמצעי, השפיץ זה הימני והסיכוך למעטפת.
בנקבה אותו דבר.
בטוח שלא עושים את זה ככה כי האוזניות לא מקבלות את אותה ההגברה כמו הרמקול, התנגדות שונה לחלוטין (אצלי בסנהייזר זה 65 אום והספק של 200 mW), נכון שהחיבור בא אחרי ההגברה אך ישנו מעגל נוסף בדרך (אנסה למצוא שרטוט אצלי בקלסר).
ברגע שאתה מחבר את הPL זכר, הקצה שלו נוגע במיקרוסוויץ' (או במגברים ישנן פחית ניתוק) ודרכה מתבצע ניתוק של הרמקולים.
אגב הערוץ השמאלי בPL זכר זה הפין האמצעי, השפיץ זה הימני והסיכוך למעטפת.
בנקבה אותו דבר.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

כן..צודק,לא חשבתי על זה..