האם סוני הולכת להוציא את מחסל האייפד?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.thesixthaxis.com/2010/06/01/ ... ad-killer/
סוני שהכריזה לא מזמן על איחוד כוחות עם גוגל, מתכננת להוציא עוד השנה מגוון מכשירים על מערכת האנדרואיד. התכנית היא ככל הנראה לשלב (שבו חזק) את הPSP, הסמארטפון XPERIA ונגן הWALKMAN לתוך מכשיר אחד (או סדרת מכשירים).
מעניין!
סוני שהכריזה לא מזמן על איחוד כוחות עם גוגל, מתכננת להוציא עוד השנה מגוון מכשירים על מערכת האנדרואיד. התכנית היא ככל הנראה לשלב (שבו חזק) את הPSP, הסמארטפון XPERIA ונגן הWALKMAN לתוך מכשיר אחד (או סדרת מכשירים).
מעניין!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
סוני אמורים להציג ב E3 עוד שבועיים את ה PSP 2 - כנראה על זה מדובר.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מעניין.. ה PSP די התפייד לו מהתודעה בשנה שנתיים האחרונות במיוחד לאחר הכשלון המהדהד של PSPGOHuber כתב:סוני אמורים להציג ב E3 עוד שבועיים את ה PSP 2 - כנראה על זה מדובר....
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

אני לא חשוב שיש היום מקום לקונסולה ניידת שמוקדשת אך ורק למשחקים - במיוחד שיש מוצרים מתחרים כגון האייפד/אייפון שמריצים משחקים כמעט באותה רמה ומאפשרים לבצע מגוון נוסף של פעולות במקביל. כנראה שגם בסוני הבינו את זה סופסוף ויוציאו PSP משולב שיאפשר גם ביצוע שיחות.
אני אישית מאוד אשמח אם סוני תכנס לשוק כמתחרה לאייפון - לא יזיק לנו כלקוחות.
אני אישית מאוד אשמח אם סוני תכנס לשוק כמתחרה לאייפון - לא יזיק לנו כלקוחות.
הבעיה של סוני לצאת לשוק לבד היא שהיא כרגע בשת"פ עם חברת אריקסון. לפני בערך 9 שנים הם חתמו בינהם חוזה שאריקסון חברת הסלולארי תספק את הצד הסלולארי למכשירים ואילו סוני תספק את הטכנולוגיה מעבר- ווקמן, מצלמה וכו'. ככה נוצר השת"פ הזה בין שתי חברות שאחת הייתה לקראת נפילה והשניה רצתה לדרוך בשוק הסלולאר הגדל.
הוצאת מכשיר משותף של גוגל עם סוני יהיה מעניין מאוד ויהיה נחמד לראות איך יראה בסוף, אם המערכת תעבור כיסוי יפה לאנדרואיד כמו ש-SE אוהבת לעשות למערכת כמו ב-X10 אאל"ט.
אגב, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל אני מריח נקסוס 2... מוזר מעט בייחוד כשהיו דיבורים שאולי גוגל תחבור הפעם למוטורולה שמשפרת את מצבה בשוק הסלולאר.
בקריאה חוזרת הבנתי שמעט טעיתי ומדובר על טאבלט ולא על סמארטפון.. (FACEPALM)
נישאר בגדר- "המשך יבוא"...
הוצאת מכשיר משותף של גוגל עם סוני יהיה מעניין מאוד ויהיה נחמד לראות איך יראה בסוף, אם המערכת תעבור כיסוי יפה לאנדרואיד כמו ש-SE אוהבת לעשות למערכת כמו ב-X10 אאל"ט.
אגב, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל אני מריח נקסוס 2... מוזר מעט בייחוד כשהיו דיבורים שאולי גוגל תחבור הפעם למוטורולה שמשפרת את מצבה בשוק הסלולאר.
בקריאה חוזרת הבנתי שמעט טעיתי ומדובר על טאבלט ולא על סמארטפון.. (FACEPALM)
נישאר בגדר- "המשך יבוא"...
נערך לאחרונה על ידי Beta ב 01/06/2010 22:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע אם הוא יחסל , אבל תחרות תהיה כאן .
אם נקח את העובדה שהWALKMAN של סוני עדיף מבחינת סאונד על האייפוד
PSP אתם מכירים
כך שלבטח יהיה שוק טוב . אם סוני יאפשרו לפאד שלהם גם לנגן LPCM (כמו שהם נותנים לווקמן ), והאנדרואיד תהיה מהירה מספיק , אזי מאוד יתכן ויהיה כאן משהו מיוחד , אבל הם יצטרכו חנות אפליקציות כמו של אפל כדי שזה יהיה קילר . אה ולא יזיק המעבדים החדשים של קאוולקום עם שתי ליבות
אם נקח את העובדה שהWALKMAN של סוני עדיף מבחינת סאונד על האייפוד
PSP אתם מכירים
כך שלבטח יהיה שוק טוב . אם סוני יאפשרו לפאד שלהם גם לנגן LPCM (כמו שהם נותנים לווקמן ), והאנדרואיד תהיה מהירה מספיק , אזי מאוד יתכן ויהיה כאן משהו מיוחד , אבל הם יצטרכו חנות אפליקציות כמו של אפל כדי שזה יהיה קילר . אה ולא יזיק המעבדים החדשים של קאוולקום עם שתי ליבות
- Huber
- חבר במועדון HT

geblig - גם האייפון/אייפד וכל הסמארטפונים בשוק היום עובדשים על ARM, אז?
מה דעתכם על PSPAD?

מה דעתכם על PSPAD?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הייתי פחות מתלהב אם הייתי שומע שמדובר במעבד של אינטל. גם SnapDragon וגם מעבדי OMAP למינהם הם מעבדי ARMHuber כתב:geblig - גם האייפון/אייפד וכל הסמארטפונים בשוק היום עובדשים על ARM, אז?
...
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
שיתוף מעניין מאוד. כבר עבר זמן מה מאז שסוני חידשה בתחום הניידות ושילוב עם גוגל בהחלט יכול לרענן מאוד את קוי המוצרים שלהם.