חיבור Netbook לטלויזיה CRT
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שאלה קצת מוזרה לי אליכם
האם ניתן לחבר מחשב Compaq Mini CQ10-110EJ עם כרטיס מסך של אינטל Intel® GMA 950 על ידי מתאם VGA to Svideo לטלוזיה או שחבל על הזמן שלי ושל חברי הפורום ?
קניתי מחשב כזה לשימושים שלא קשורים ל HTPC ורק רציתי לדעת אם אוכל למצוא לו שימוש נוסף (בעיקר בבתי מלון בחו"ל)
האם ניתן לחבר מחשב Compaq Mini CQ10-110EJ עם כרטיס מסך של אינטל Intel® GMA 950 על ידי מתאם VGA to Svideo לטלוזיה או שחבל על הזמן שלי ושל חברי הפורום ?
קניתי מחשב כזה לשימושים שלא קשורים ל HTPC ורק רציתי לדעת אם אוכל למצוא לו שימוש נוסף (בעיקר בבתי מלון בחו"ל)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עם מתאם פסיבי פשוט לא, רק עם ממיר אקטיבי שעולה 200-300 שקל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מאיביי - 16 דולר כולל משלוחה לממיר אקטיבי:
http://cgi.ebay.com/VGA-PC-VIDEO-S-VIDE ... 3a59555046
http://cgi.ebay.com/VGA-PC-VIDEO-S-VIDE ... 3a59555046
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
בכל מקרה על תצפה מ GMA950 לתוצעות טובות, יש לי נייד אחר של לנובו, דגם S12, עם GMA BOOSTER ,
קודיקים shark007 + core avc pro 2.0 , קבצי MKV של 720 רצים ,אבל עם זה משהוא מעבר ל 7GB+ ...אין טעם לנסות ,
ואתה עוד רוצה שיעביר ל טלויזיה ..שזה עוד מעמץ ,ככה שאני חושב שרק DVDריפים יוכלו לעבוד לך (במיילה זה CRT, אז אין טעם ב720P וכו'
קודיקים shark007 + core avc pro 2.0 , קבצי MKV של 720 רצים ,אבל עם זה משהוא מעבר ל 7GB+ ...אין טעם לנסות ,
ואתה עוד רוצה שיעביר ל טלויזיה ..שזה עוד מעמץ ,ככה שאני חושב שרק DVDריפים יוכלו לעבוד לך (במיילה זה CRT, אז אין טעם ב720P וכו'
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בטח. נשמח לשמוע רשמים וחוויות. תודה! 
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
קיבלתי את הממיר מאיל , ניסיתי אותו עם לנובו ודל (לפטופים) ב2 טלוויזיות CRT והתוצאות:
1-בחיבור RCA יש זיהוי על מסך הCRT באיכות גרועה ביותר , ברזולוציה מעל 800X600 או שינוי מ60HZ גורם לאיכות
עוד יותר גרועה. ככה שעדיף לא לראות בכלל. ניסיתי מצבי אקסטנדד\CLONE ללא שינוי .
2-חיבור S-VIDEO לא מזוהה כלל.
3-אפשר להציג את התפריטים (צבע, בהירות,חדות) אבל אי אפשר להכנס לתוכם או לשנות בהם כלום...
4-לחצני הinterlacing לא מגיבים.
5-הלחצן היחיד שהגיב היה הZOOM שמחליף בין 2 מצבים בלבד ו"חותך" בערך 2ס"מ מקצוות התמונה בTV .
6-צריך לבצע מספר ריסטים לללפטופ כדי שהחיבור יזוהה בTV
לסיכום- המוצר הספציפי גרוע מאוד ,לחצנים\תפריטים שלא עובדים , איכות צפיה גרועה ביותר של הדסקטופ\דפי אינטרנט בTV
ככה שלראות סרטים דרך הממיר אין בכלל על מה לדבר.
קיצר שומר נפשו ירחק.
*מה שמעניין שמוצר דומה שנימכר באמזון ב34$ יש 6 דיווחים לטובה
1-בחיבור RCA יש זיהוי על מסך הCRT באיכות גרועה ביותר , ברזולוציה מעל 800X600 או שינוי מ60HZ גורם לאיכות
עוד יותר גרועה. ככה שעדיף לא לראות בכלל. ניסיתי מצבי אקסטנדד\CLONE ללא שינוי .
2-חיבור S-VIDEO לא מזוהה כלל.
3-אפשר להציג את התפריטים (צבע, בהירות,חדות) אבל אי אפשר להכנס לתוכם או לשנות בהם כלום...
4-לחצני הinterlacing לא מגיבים.
5-הלחצן היחיד שהגיב היה הZOOM שמחליף בין 2 מצבים בלבד ו"חותך" בערך 2ס"מ מקצוות התמונה בTV .
6-צריך לבצע מספר ריסטים לללפטופ כדי שהחיבור יזוהה בTV
לסיכום- המוצר הספציפי גרוע מאוד ,לחצנים\תפריטים שלא עובדים , איכות צפיה גרועה ביותר של הדסקטופ\דפי אינטרנט בTV
ככה שלראות סרטים דרך הממיר אין בכלל על מה לדבר.
קיצר שומר נפשו ירחק.
*מה שמעניין שמוצר דומה שנימכר באמזון ב34$ יש 6 דיווחים לטובה
And the meek shall inherit the earth
...
...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה על העדכון.
רק הערה קטנה - בחיבור למסך CRT אין שום טעם לנסות להגדיר רזולוציה של מעל 800 על 600.
רק הערה קטנה - בחיבור למסך CRT אין שום טעם לנסות להגדיר רזולוציה של מעל 800 על 600.