שלום! הבנתי שכשאני מחבר את האקסטרימר לטלויזיה ומנגן בו קובץ עם סאונד DTS או TRUE-HD, אני כן שומע את הסאונד בטלויזיה אבל זה מומר או משהו כזה? כלומר אני לא באמת מקבל סאונד ברמת TRUE-HD. האם זה נכון?
ובמידה ויש לי רסיבר שכן תומך בDTS\TRUE-HD,האם חיבור של האקסטרימר ישירת לרסיבר כן יוציא לי את הסאונד האמיתי? והאם חיבור רסיבר לטלויזיה ואקסטרימר לטלויזיה יתן לי את אותה תוצאה כמו חיבור ישיר בין הרסיבר לאקסטרימר??
תודה רבה!
ושאלה נוספת.. האם ידוע לכם על עוד מזרימים שנמכרים בדיוטי פרי בארץ מלבד האקסטרימר?
שאלה לגבי האקסטרימר והסאונד שעובר דרכו.. (AUDIO CODECSו AUDIO PASS THROUGH)
-
gogomonkey
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
איזה איכות בדיוק אתה מצפה לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה?gogomonkey כתב:שלום! הבנתי שכשאני מחבר את האקסטרימר לטלויזיה ומנגן בו קובץ עם סאונד DTS או TRUE-HD, אני כן שומע את הסאונד בטלויזיה אבל זה מומר או משהו כזה? כלומר אני לא באמת מקבל סאונד ברמת TRUE-HD. האם זה נכון?
ובמידה ויש לי רסיבר שכן תומך בDTS\TRUE-HD,האם חיבור של האקסטרימר ישירת לרסיבר כן יוציא לי את הסאונד האמיתי? והאם חיבור רסיבר לטלויזיה ואקסטרימר לטלויזיה יתן לי את אותה תוצאה כמו חיבור ישיר בין הרסיבר לאקסטרימר??
תודה רבה!...
אני מתקשה להאמין שבהאזנה דרך הרמקולים של הטלוויזיה תוכל להבחין אפילו בין MP3 סטריאו 256KBPS ל DTS TRUE-HD.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde