חבילת גלישה לנקסוס באורנג'
-
iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
טוב, צריך יעוץ בנושא
הלכתי היום לאורנג וקיבלתי מהם הצעה די טובה (ישר כבר עשיתי 500 מגה, אבל שוקל לשדרג ל5G)
המחירים הרגילים הם: 100 בסיס ב 26.9, 150 ב46, 500 ב69 , 5G ב89 ו-20G ב129
הצלחתי לקבל מהם זיכוי חודשי של 24 ש"ח על כל חבילה שאני לא אקח, מה שאומר שכרגע אני משלם על ה500 סה"כ 45 ש"ח
בהתחשב בעובדה שמקודם בכל מקרה שילמתי 26.9 ואני עכשיו הורדתי ביטוח על הנוקיה הקודם שלי שעלה לי ~ 15 ש"ח בחודש הגעתי בערך לאותו מחיר = החשבון החודשי לא ישנה הרבה אבל יש לי 500 מגה לגלישה
אני עכשיו שוקל אם כדאי לי לשלם עוד 20 בחודש ולקבל את ה5G... מה דעתכם?
הלכתי היום לאורנג וקיבלתי מהם הצעה די טובה (ישר כבר עשיתי 500 מגה, אבל שוקל לשדרג ל5G)
המחירים הרגילים הם: 100 בסיס ב 26.9, 150 ב46, 500 ב69 , 5G ב89 ו-20G ב129
הצלחתי לקבל מהם זיכוי חודשי של 24 ש"ח על כל חבילה שאני לא אקח, מה שאומר שכרגע אני משלם על ה500 סה"כ 45 ש"ח
בהתחשב בעובדה שמקודם בכל מקרה שילמתי 26.9 ואני עכשיו הורדתי ביטוח על הנוקיה הקודם שלי שעלה לי ~ 15 ש"ח בחודש הגעתי בערך לאותו מחיר = החשבון החודשי לא ישנה הרבה אבל יש לי 500 מגה לגלישה
אני עכשיו שוקל אם כדאי לי לשלם עוד 20 בחודש ולקבל את ה5G... מה דעתכם?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
iakovl
- חבר מכור קשה

שמע, לפני זה חייתי עם הנוקיה שלי באמצעות המיני אופרה 4 שנים כמעט וטחנתי את האינטרנט והגעתי סה"כ ל50~70 מגה בחודש, וזה בעיקר בגלל שהאופרה דוחס עמודים דרך השרתים שלו לפני שליחה
עכשיו בעולם ה"גדול" של הסמארטפונים, הגלישה היא רגילה ולא דחוסה (למרות שאפשר להשתמש באופרה, אבל הבנתי שהעברית זה לא הצד החזק)
הסמארטפון בכל מקרה צריך גישה לאינטרנט בשביל העדכונים הרגילים, סנכרון וכו'...
יש GPS חדש שלא הכרתי מקודם, יוטיוב נורמלי ועוד..., אני עוד לא יודע מה הרמת שימוש שלי בנקסוס כי הוא סה"כ שבוע וקצת אצלי וחייתי בנתיים על WIFI בלבד בגלל שלא סידרתי את נושא חבילת הגלישה לפני זה.
בעבודה שלי אני נמצא הרבה פעמים בטיולים (יותר נכון העבודה שלי זה טיולים) ולא תמיד יש WIFI זמין (וגם אם יש, רוב המטומטמים שמים WEP שאפשר "לפתוח" אבל דרך הנקסוס זה לא בדיוק הדבר הכי נוח) והרבה פעמים אני בחורים ללא WIFI בכלל
עכשיו בעולם ה"גדול" של הסמארטפונים, הגלישה היא רגילה ולא דחוסה (למרות שאפשר להשתמש באופרה, אבל הבנתי שהעברית זה לא הצד החזק)
הסמארטפון בכל מקרה צריך גישה לאינטרנט בשביל העדכונים הרגילים, סנכרון וכו'...
יש GPS חדש שלא הכרתי מקודם, יוטיוב נורמלי ועוד..., אני עוד לא יודע מה הרמת שימוש שלי בנקסוס כי הוא סה"כ שבוע וקצת אצלי וחייתי בנתיים על WIFI בלבד בגלל שלא סידרתי את נושא חבילת הגלישה לפני זה.
בעבודה שלי אני נמצא הרבה פעמים בטיולים (יותר נכון העבודה שלי זה טיולים) ולא תמיד יש WIFI זמין (וגם אם יש, רוב המטומטמים שמים WEP שאפשר "לפתוח" אבל דרך הנקסוס זה לא בדיוק הדבר הכי נוח) והרבה פעמים אני בחורים ללא WIFI בכלל
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
iakovl
- חבר מכור קשה

כן... בדיוק עלית על הנקודה של מישהו מפורום אחר
כשדיברתי עם הנציג של אורנג' הוא אמר שאפשר לשנות את החבילה הסלולרית בלי שום בעיה ואין התחיבות אליה מלדבר החבילה הבסיסית של הדור השלישי
אם אני אשים לב שאני באמת עובר אותה אז נשנה ל5G...
נגדיר עכשיו את 3G watchdog ונראה מה המצב בחודש הזה ומקסימום חודש הבא נחליף, רק לזכור עוד חצי שנה לברר מחירים כי הזיכוי שהוא ארגן לי תקף לחצי שנה בלבד
ד"א, מה שAPN של אורנג?
כשדיברתי עם הנציג של אורנג' הוא אמר שאפשר לשנות את החבילה הסלולרית בלי שום בעיה ואין התחיבות אליה מלדבר החבילה הבסיסית של הדור השלישי
אם אני אשים לב שאני באמת עובר אותה אז נשנה ל5G...
נגדיר עכשיו את 3G watchdog ונראה מה המצב בחודש הזה ומקסימום חודש הבא נחליף, רק לזכור עוד חצי שנה לברר מחירים כי הזיכוי שהוא ארגן לי תקף לחצי שנה בלבד
ד"א, מה שAPN של אורנג?
אורנג’, אינטרנט:
Name: Orange 3G
APN: uinternet
Username: orange
Password: orange
MMC: 425
MNC: 01
APN type: default
אורנג’, MMS:
Name: Orange MMS
APN: wap.orange.co.il
MMSC: http://192.168.220.15/servlets/mms
MMS port: 8080
MCC: 425
APN type: mms
גיא
Name: Orange 3G
APN: uinternet
Username: orange
Password: orange
MMC: 425
APN type: default
אורנג’, MMS:
Name: Orange MMS
APN: wap.orange.co.il
MMSC: http://192.168.220.15/servlets/mms
MMS port: 8080
MCC: 425
APN type: mms
גיא
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מצטער על החוסר קשר, אבל רק רציתי להגיד לךבעבודה שלי אני נמצא הרבה פעמים בטיולים (יותר נכון העבודה שלי זה טיולים)...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000