זאת בעיה נפוצה?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לדעתי אם מדובר במחשב יחסית חדש ויציב, ולא במחשב עמוס מאוד וישן מבחינת ביצועים, אז הפיתרון שלך הוא בכרטיס הקול.
צריך להיכנס לכרטיס הקול למטה ליד השעון, ולבטל כל אפשרות של DELAY,
או כל אפשרות של אקולייזר,
כל אפשרות של 5.1 , לשים רק STEREO בלבד.
ממש לעבור שם חוצץ אחרי חוצץ, ולשים את הכל על STEREO, ועל STANDARD, בלי 3D SOUND !!!!!!! בלי דברים אחרים.
אנא דווח פה אם זה עזר.
צריך להיכנס לכרטיס הקול למטה ליד השעון, ולבטל כל אפשרות של DELAY,
או כל אפשרות של אקולייזר,
כל אפשרות של 5.1 , לשים רק STEREO בלבד.
ממש לעבור שם חוצץ אחרי חוצץ, ולשים את הכל על STEREO, ועל STANDARD, בלי 3D SOUND !!!!!!! בלי דברים אחרים.
אנא דווח פה אם זה עזר.
לא הצלחתי להיכנס לכרטיס הקול
יש לי למטה ליד השעון תמונה של רמקול וכשאני לוחץ עליה יש לי את האפשרויות הבאות:
OPEN VOLUME MIXER
PLAYBACK DEVICES
RECORDING DEVICES
SOUNDS
VOLUME CONTROL OPTIONS
לא מצאתי באף אחד מהם את הדברים שרשמת (לבטל אפשרות של DELAY, לשים על STEREO), אשמח אם תכוון אותי יותר איך אני מגיע להגדרות שאמרת...
תודה
OPEN VOLUME MIXER
PLAYBACK DEVICES
RECORDING DEVICES
SOUNDS
VOLUME CONTROL OPTIONS
לא מצאתי באף אחד מהם את הדברים שרשמת (לבטל אפשרות של DELAY, לשים על STEREO), אשמח אם תכוון אותי יותר איך אני מגיע להגדרות שאמרת...
תודה
- dvb-acavish
- חבר ותיק

נתקלתי בתופעה שאתה מתאר ב- 2 מחשבים
/u]
1. היה מחשב חלש מידיי, ולכן המון תוכנות חזקות כמו BLAZE ועוד, קירטעו לגמרי, ולא היה סינכרון, והתמונה היתה פעם בשנייה, במקום 25 פעמים בשניה. אבל עם TOTAL MEDIA הוא הצליח לנגן.
2. במחשב אחר (לוח ASROCK עם כרטיס קול מובנה) , היתה בדיוק הבעיה שאתה מתאר והיא נפתרה ע"י הגדרה של כרטיס הקול, היה מוגדר שהסאונד הוא 5.1 אנאלוגי , וברגע ששמתי על STEREO , ז"א, 2.0 אז פתאום הכל הסתדר. היה שם גם אפשרות של DELAY מובנה, אבל ה- DELAY היה על אפס.
1. היה מחשב חלש מידיי, ולכן המון תוכנות חזקות כמו BLAZE ועוד, קירטעו לגמרי, ולא היה סינכרון, והתמונה היתה פעם בשנייה, במקום 25 פעמים בשניה. אבל עם TOTAL MEDIA הוא הצליח לנגן.
2. במחשב אחר (לוח ASROCK עם כרטיס קול מובנה) , היתה בדיוק הבעיה שאתה מתאר והיא נפתרה ע"י הגדרה של כרטיס הקול, היה מוגדר שהסאונד הוא 5.1 אנאלוגי , וברגע ששמתי על STEREO , ז"א, 2.0 אז פתאום הכל הסתדר. היה שם גם אפשרות של DELAY מובנה, אבל ה- DELAY היה על אפס.
סליחה על הבורות, אבל איך אני מגיע להגדרות של הכרטיס קול?
לא הצלחתי להיכנס לכרטיס הקול
OPEN VOLUME MIXER
PLAYBACK DEVICES
RECORDING DEVICES
SOUNDS
VOLUME CONTROL OPTIONS
תודה...
- dvb-acavish
- חבר ותיק

בדר"כ יש אייקון מתאים למטה, ליד השעון, איפה שכל האייקונים הפיצפונים, וצריך ללחוץ עליו דאבל קליק, ולקבל מסך שלם של הגדרות שקשורות לסאונד.
אם אין את זה שם, אז אולי אפשר לחפש תחת CONTROL PANEL ב- XP .
או ב- START ומשם ALL PROGRAMS, גם אמורה להיות אפשרות למצוא את התוכנה שמגיעה ביחד עם כרטיס הקול.
אם אין את זה שם, אז אולי אפשר לחפש תחת CONTROL PANEL ב- XP .
או ב- START ומשם ALL PROGRAMS, גם אמורה להיות אפשרות למצוא את התוכנה שמגיעה ביחד עם כרטיס הקול.