אני מתלבט בין הטלויזיות הבאות:
samsung 50b430
samsung 50b450
lg 50pq300r
אני צופה בעיקר בSD וקצת HD, המרחק הוא כ3.5 מטר
אני יותר סגור על הLG בעיקר מכיוון שיש לה חיבור SCART, השאלה היא מה ההבדל בין יבוא של י.שלום וח.י. אלקטרוניקה, האם זה רק האחריות או גם ארץ ייצור?
אציין שהטלויזיה שיש לי עכשיו היא LG lcd 37 אינטש מיבוא של י.שלום והיא אצלי כבר 4 שנים בלי שום בעיות.
התלבטות בטלויזיה 50
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
gogi000gogi000 כתב:אני מתלבט בין הטלויזיות הבאות:
samsung 50b430
samsung 50b450
lg 50pq300r
אני יותר סגור על הLG בעיקר מכיוון שיש לה חיבור SCART, השאלה היא מה ההבדל בין יבוא של י.שלום וח.י. אלקטרוניקה, האם זה רק האחריות או גם ארץ ייצור?
אציין שהטלויזיה שיש לי עכשיו היא LG lcd 37 אינטש מיבוא של י.שלום והיא אצלי כבר 4 שנים בלי שום בעיות....
אתה כבר שאלת וענית לעצמך . גם לגבי דגם המסך וגם לגבי החנות .
שתיים לא לטעמי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי gogi000,gogi000 כתב:אני מתלבט בין הטלויזיות הבאות:
samsung 50b430
samsung 50b450
lg 50pq300r
אציין שהטלויזיה שיש לי עכשיו היא LG lcd 37 אינטש מיבוא של י.שלום והיא אצלי כבר 4 שנים בלי שום בעיות....
קבוצת ח.י. נבחרה ע"י LG Electronics להיות היבואנית והמפיצה הבלעדית בישראל של הצגים, מוצרי המחשוב והציוד ההיקפי המיוצרים על ידה.
במסגרת זו, משווקת ח.י ומפעילה מערך שרות לקו המוצרים הכולל: מסכים וטלוויזיות פלאזמה ו LCD , מסכי מחשב, מחשבים ניידים, כונני מולטימדיה ומאגרי מידע.
על מסכי TV נכון להיום אנו מעניקים 3 שנות אחריות מלאות, ושירות תיקונים מהיר הכולל גם השארת מסך חלופי בעת הצורך.
נשמח לענות על כל שאלה במייל [email protected]
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה