yes max total פתר לי בעיית רשת ביתית
שבועות ניסיתי למצוא דרך להעביר כבל רשת מהחדר לסלון כדי לחבר את הPS3 לראוטר בחיבור חוטי ( אין לי תעלה מתאימה וכבל גלוי לא בא בחשבון, חיבור אלחוטי לא איפשר להזרים HD מהמחשב כמו שצריך). לפני שבוע התקינו לי את הYES MAX TOTAL שמגיע עם התקן של YES שמעביר את האינטרנט מהראוטר לממיר על התשתית של הטלפון בבית. להתקן יש שתי כניסות לכבל רשת כך שבמכשיר בסלון שמחובר לממיר נותרה כניסה פנויה. חיברתי את הPS3 למכשיר של YES בכבל רשת וזוהה חיבור קווי מיד. עכשיו אפשר להזרים תכני HD לPS3 בלי בעיה. בקיצור פתר לי את הבעיה על הדרך... אם מישהו נתקל בבעיה דומה שווה לנסות
כן - גם אצלי זה פתר את הבעייה. האמת שהייתי שמח לקנות קופסא כזאת באופן פרטי ולחבר את שאר החדרים בבית - השקע שם כבר קיים....
דרך אגב - אצלי בסלון יש גם מחשב, גם XBOX וגם סטרימר - אז שמתי לי שם HUB קטן ואני עובד בלי בעייה עם 4 התקנים מחוברים.
דרך אגב - אצלי בסלון יש גם מחשב, גם XBOX וגם סטרימר - אז שמתי לי שם HUB קטן ואני עובד בלי בעייה עם 4 התקנים מחוברים.
לא הבנתי כל כך מה עשית.ohad78 כתב:שבועות ניסיתי למצוא דרך להעביר כבל רשת מהחדר לסלון כדי לחבר את הPS3 לראוטר בחיבור חוטי ( אין לי תעלה מתאימה וכבל גלוי לא בא בחשבון, חיבור אלחוטי לא איפשר להזרים HD מהמחשב כמו שצריך). לפני שבוע התקינו לי את הYES MAX TOTAL שמגיע עם התקן של YES שמעביר את האינטרנט מהראוטר לממיר על התשתית של הטלפון בבית. להתקן יש שתי כניסות לכבל רשת כך שבמכשיר בסלון שמחובר לממיר נותרה כניסה פנויה. חיברתי את הPS3 למכשיר של YES בכבל רשת וזוהה חיבור קווי מיד. עכשיו אפשר להזרים תכני HD לPS3 בלי בעיה. בקיצור פתר לי את הבעיה על הדרך... אם מישהו נתקל בבעיה דומה שווה לנסות...
יש לך ראוטר.
יש לך HD MAX.
איך ה HD MAX מחובר לראוטר?
אבל אם הוא חיבר את ה ראוטר עם כבל לHD MAX ואז ל PS3 למה הוא לא יכל היה לחבר מלכתחילה את ה PS3 לראוטר?dman23 כתב:לא הבנתי כל כך מה עשית.ohad78 כתב:שבועות ניסיתי למצוא דרך להעביר כבל רשת מהחדר לסלון כדי לחבר את הPS3 לראוטר בחיבור חוטי ( אין לי תעלה מתאימה וכבל גלוי לא בא בחשבון, חיבור אלחוטי לא איפשר להזרים HD מהמחשב כמו שצריך). לפני שבוע התקינו לי את הYES MAX TOTAL שמגיע עם התקן של YES שמעביר את האינטרנט מהראוטר לממיר על התשתית של הטלפון בבית. להתקן יש שתי כניסות לכבל רשת כך שבמכשיר בסלון שמחובר לממיר נותרה כניסה פנויה. חיברתי את הPS3 למכשיר של YES בכבל רשת וזוהה חיבור קווי מיד. עכשיו אפשר להזרים תכני HD לPS3 בלי בעיה. בקיצור פתר לי את הבעיה על הדרך... אם מישהו נתקל בבעיה דומה שווה לנסות...
יש לך ראוטר.
יש לך HD MAX.
איך ה HD MAX מחובר לראוטר?...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אבל אם הוא חיבר את ה ראוטר עם כבל לHD MAX ואז ל PS3 למה הוא לא יכל היה לחבר
כי לא היה לו איפה לחבר.
רק כשהזמין את היס מקס-קיבל מיס באותו מחיר גם נקודת רשת כפולה.בצורה נסתרת דרך כבל הטלוויזיה שבקיר.
זה על אותו משקל שמי שהתחבר בעבר ליס קיבל נקודת טלפון כפולה בכל מקום בו היה ממיר.
רק כשהזמין את היס מקס-קיבל מיס באותו מחיר גם נקודת רשת כפולה.בצורה נסתרת דרך כבל הטלוויזיה שבקיר.
זה על אותו משקל שמי שהתחבר בעבר ליס קיבל נקודת טלפון כפולה בכל מקום בו היה ממיר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
Re: אבל אם הוא חיבר את ה ראוטר עם כבל לHD MAX ואז ל PS3 למה הוא לא יכל היה לחבר
אה OK זה הפרט שהיה חסר ליזורו44 כתב:כי לא היה לו איפה לחבר.
זה על אותו משקל שמי שהתחבר בעבר ליס קיבל נקודת טלפון כפולה בכל מקום בו היה ממיר....
- EagleXTDVR
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני והוריי בדיוק באותה דילמה.
האם תמיד מגיע מעביר מפוצל? גם לי יש אקסבוקס בסלון (בעקבות טלוויזיה חדשה) ואין דרך להעביר כבל רשת, והמתאם האלחוטי יקר בצורה מטרידה.
לא הבנתי לחלוטין איך זה עובד - על גבי החיבור של הממיר, על קו הטלפון או על החשמל?
בנקודה של הממיר לא ממש משנה לי איך זה יתחבר - אך לאן זה מתחבר בצד השני, בדרך אל הראוטר? חיבור חשמל, טלפון, או ממיר?
תודה.
האם תמיד מגיע מעביר מפוצל? גם לי יש אקסבוקס בסלון (בעקבות טלוויזיה חדשה) ואין דרך להעביר כבל רשת, והמתאם האלחוטי יקר בצורה מטרידה.
לא הבנתי לחלוטין איך זה עובד - על גבי החיבור של הממיר, על קו הטלפון או על החשמל?
בנקודה של הממיר לא ממש משנה לי איך זה יתחבר - אך לאן זה מתחבר בצד השני, בדרך אל הראוטר? חיבור חשמל, טלפון, או ממיר?
תודה.
נשמע מעניין, האם באמת יש ציוד מתאים שניתן לרכוש עצמאית?
אני מעוניין לחבר ברשת את ה-PC וה-PS3 שלי.
מצאתי את זה
http://cgi.ebay.com/2x-2Wire-PC-Port-US ... 616wt_1137
אבל זה מתאים רק ל-PC/MAC.
אני מעוניין לחבר ברשת את ה-PC וה-PS3 שלי.
מצאתי את זה
http://cgi.ebay.com/2x-2Wire-PC-Port-US ... 616wt_1137
אבל זה מתאים רק ל-PC/MAC.
- EagleXTDVR
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לצערי הרב בסופו של דבר הם לא הביאו לי את ה"חייגן" שמעביר את הרשת על גבי הכבלים של הלווין, אלא את הפתרון שמתחבר לשקע שכולל רק חיבור רשת אחד...
בכל מקרה, הבנתי שהוא גם ככה מהיר יותר, ועכשיו כשיש חיבור רשת בסלון, אני פשוט אקנה סוויץ' קטן.
בכל מקרה, הבנתי שהוא גם ככה מהיר יותר, ועכשיו כשיש חיבור רשת בסלון, אני פשוט אקנה סוויץ' קטן.