DTT מזרח כפר סבא

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
shaulch פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #1 

היי

אני מעוניין לקלוט את השידורים .
רציתי לדעת אם יש קליטה במזרח כפר סבא עם אנטנה פנימית , אם כן - איזו אנטנה לקנות ?

תודה,
shaulch

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #2 

יש קליטה במזרח כפר סבא, אך הקליטה תלויה בהמון גורמים, האם אתה בממ"ד, באיזו קומה אתה, ועוד...

אני ממליץ לך על אנטנה פנימית מצויינת שנראית ככה :
(מצורפת תמונה)
תמונה

אפשר לקנות אותה בכל חנות בסביבות 80 ש"ח , (אני יודע שב- ACE היא עולה 89 ש"ח)

למרות שזו מצויינת, רק קח בחשבון שיכול להיות שבדירה שלך לא יקלטו טוב עם אנטנה פנימית,
ולפעמים גם האנטנה שעל הבניין לא מספיקה, משום שהאנטנות שעל הבניין הן בדר"כ בקוטביות אופקית,
ובאיזור המרכז משדרים רק מאיתנים ומירושלים בקוטביות אופקית,
לדעתי שאר המשדרים (לפחות המשדר בת"א זה בטוח!!) משדרים בקוטביות אנכית ולכן האנטנות שעל הגג לא מתאימות להן, דווקא האנטנות הביתיות מתאימות כבר יותר .

shaulch פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

dvb-acavish כתב:יש קליטה במזרח כפר סבא, אך הקליטה תלויה בהמון גורמים, האם אתה בממ"ד, באיזו קומה אתה, ועוד...

אני ממליץ לך על אנטנה פנימית מצויינת שנראית ככה :
(מצורפת תמונה)
תמונה

אפשר לקנות אותה בכל חנות בסביבות 80 ש"ח , (אני יודע שב- ACE היא עולה 89 ש"ח)

למרות שזו מצויינת, רק קח בחשבון שיכול להיות שבדירה שלך לא יקלטו טוב עם אנטנה פנימית,
ולפעמים גם האנטנה שעל הבניין לא מספיקה, משום שהאנטנות שעל הבניין הן בדר"כ בקוטביות אופקית,
ובאיזור המרכז משדרים רק מאיתנים ומירושלים בקוטביות אופקית,
לדעתי שאר המשדרים (לפחות המשדר בת"א זה בטוח!!) משדרים בקוטביות אנכית ולכן האנטנות שעל הגג לא מתאימות להן, דווקא האנטנות הביתיות מתאימות כבר יותר .
...
זו אנטנה אקטיבית ?
יש גם אנטנות מסוג הזה: (מה ההבדל ?)
http://www.digitalbox.co.il/127008/%D7% ... 7%91%D7%A8

אני מבין שהפיתרון הוא לקנות ומקסימום להחזיר ולקבל את הכסף חזרה ...

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אלוהים ישמור.
260 ש"ח בשביל קישקוש שמכיל חוט ברזל וקצת פלסטיק ??
זה מה שנקרא : פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
בכל אופן לגבי הלינק ששלחת, לפי מה שכתוב מדובר באנטנה חיצונית, ולא פנימית, רק שים לב שחס וחלילה החשמל לא יוצא החוצה כי אז הוא יכול לחשמל בזמן גשם!

אנטנה אקטיבית = המצאה של עברית מטופשת. לעיתים אפשר לטעות ולחשוב כאילו האנטנה משדרת, ולא רק קולטת.
המילה "אקטיבית" יכולה להרתיע בשל כך.

הכוונה היא לאנטנה מוגברת באמצעות חשמל.

לדעתי אל תקנה מאנשים שמבטיחים לך אנטנה מיוחדת לשידורים הדיגיטאליים, משום שאין אנטנה כזו, מספיקה אפילו אנטנה מלפני 30 שנה.
חוץ מזה, יש לאחרונה כל מיני אנטנות מוזרות ביתיות זעירות, שחוץ מהעובדה שהן כביכול פריט עיצובי (וזה בכלל עניין של טעם) הן בכלל לא אופטימליות.

כל(!!!) אנטנה ביתית מכילה חוט ברזל בדר"כ בצורה של עיגול (תשבור את האנטנה ותגלה שזה מה שיש) , והגברה.

דווקא האנטנה שאני המלצתי לך עליה - קודם כל היא מוגברת, שנית היא מכילה מאחורה רשת שמספקת סוג של הקרנה (כמו בצלחת לוויין), וגם יש לה אנטנות טלסקופיות משני הצדדים, כך שהאנטנות הטלסקופיות האלה נותנות לך התאמה גם לתחום התדרים הנמוך מאוד.

יש אנטנות אחרות, לדוגמא , ראיתי אנטנה פנימית דמויית אנטנת YAGI , והיא לשימוש ביתי, אם זו באמת אנטנת YAGI זעירה לשימוש פנימי ביתי, הרי שהיא בקוטביות אופקית, משמע שמי שמוכר את זה הוא פושע, משום שהמון משדרים משדרים אלינו בקוטביות אנכית. חוץ מזה, המרחק בין הפסים מראה שהיא מתאימה אך ורק לתחום התדרים הגבוה מאוד בחלק הגבוה בלבד מתוך ה- UHF , ולכן אינה מתאימה לישראל.

אנטנה ביתית , שאם היא באמת הוריזונטלית, אז זה ממש פשע למכור אותה :
תמונה
.
.
.
לך על משהו שנראה בערך ככה :
תמונה

shaulch פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

dvb-acavish כתב:
אלוהים ישמור.
בכל אופן לגבי הלינק ששלחת, לפי מה שכתוב מדובר באנטנה חיצונית, ולא פנימית, רק שים לב שחס וחלילה החשמל לא יוצא החוצה כי אז הוא יכול לחשמל בזמן גשם!

אנטנה אקטיבית = המצאה של עברית מטופשת. לעיתים אפשר לטעות ולחשוב כאילו האנטנה משדרת, ולא רק קולטת.

לדעתי אל תקנה מאנשים שמבטיחים לך אנטנה מיוחדת לשידורים הדיגיטאליים, משום שאין אנטנה כזו, מספיקה אפילו אנטנה מלפני 30 שנה.
חוץ מזה, יש לאחרונה כל מיני אנטנות מוזרות ביתיות זעירות, שחוץ מהעובדה שהן כביכול פריט עיצובי (וזה בכלל עניין של טעם) הן בכלל לא אופטימליות.

כל(!!!) אנטנה ביתית מכילה חוט ברזל בדר"כ בצורה של עיגול (תשבור את האנטנה ותגלה שזה מה שיש) , והגברה.

דווקא האנטנה שאני המלצתי לך עליה - קודם כל היא מוגברת, שנית היא מכילה מאחורה רשת שמספקת סוג של הקרנה (כמו בצלחת לוויין), וגם יש לה אנטנות טלסקופיות משני הצדדים, כך שהאנטנות הטלסקופיות האלה נותנות לך התאמה גם לתחום התדרים הנמוך מאוד.

יש אנטנות אחרות, לדוגמא , ראיתי אנטנה פנימית דמויית אנטנת YAGI , והיא לשימוש ביתי, אם זו באמת אנטנת YAGI זעירה לשימוש פנימי ביתי, הרי שהיא בקוטביות אופקית, משמע שמי שמוכר את זה הוא פושע, משום שהמון משדרים משדרים אלינו בקוטביות אנכית. חוץ מזה, המרחק בין הפסים מראה שהיא מתאימה אך ורק לתחום התדרים הגבוה מאוד בחלק הגבוה בלבד מתוך ה- UHF , ולכן אינה מתאימה לישראל.

תמונה
.
.
.
תמונה
...
תודה !
אני אקפוץ ל אייס ואקנה את האנטנה מקסימום אם לא תהיה קליטה אחזיר להם.

shaulch פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

dvb-acavish כתב:
אלוהים ישמור.

תמונה
.
.
.
תמונה
...
קניתי את האנטנה ויש קליטה כאשר האנטנה במרפסת :-)

תודה !

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

בכייייף

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”