עיתון יומי דיגיטלי
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0100530_01
הנה זה בא...
אם תהיה אפשרות להיות מנוי לעיתון (מעריב/ידיעות) דרך קורא דיגטלי כמו "עברית" למשל ....נראה לי רלוונטי ביותר , כמובן שאת העיתון עדיף שאקבל ב push ישר למכשיר בכל יום.
זה העתיד וככה הוא יראה!
הנה זה בא...
אם תהיה אפשרות להיות מנוי לעיתון (מעריב/ידיעות) דרך קורא דיגטלי כמו "עברית" למשל ....נראה לי רלוונטי ביותר , כמובן שאת העיתון עדיף שאקבל ב push ישר למכשיר בכל יום.
זה העתיד וככה הוא יראה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
נשמע מפתיע לחלוטין.
עכשיו נישאר לרתום את אחת מחברות המגזינים (כמו מוטו תקשרות , עם שלל הירחונים שלה) והנה התוכן הוא מה שחשוב ולא ה...
רק בעיה אחת , איך קוראים "מסע אחר" עם תמונות בשחור לבן
עכשיו נישאר לרתום את אחת מחברות המגזינים (כמו מוטו תקשרות , עם שלל הירחונים שלה) והנה התוכן הוא מה שחשוב ולא ה...
רק בעיה אחת , איך קוראים "מסע אחר" עם תמונות בשחור לבן
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עזבו החסכון בהדפסה
א. אנשים יוכלו לאגור מה שירצו
ב. מה שיותר חשוב - גם אם מישהו קורה עכשיו אוטו 2005 - הוא יקבל פרסומות עכשוויות!
א. אנשים יוכלו לאגור מה שירצו
ב. מה שיותר חשוב - גם אם מישהו קורה עכשיו אוטו 2005 - הוא יקבל פרסומות עכשוויות!
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כן, כאילו, יש להם את NRG כבר שנים.
הם בסך הכל גילו מה האייפד והקינדל מאפשרים להם.
הם בסך הכל גילו מה האייפד והקינדל מאפשרים להם.
בניגוד לכמה הערות פה, הדבר האחרון שאפשר להגיד שזה מפתיע.
זה הכיוון שכבר די ברור כבר כמה שנים טובות לעיתונות בכל העולם, והשאלה היא רק מי הם העיתונים שקופצים ראשונים לבריכה. אז כנראה בארץ זה אולי יהיה "מעריב" ושיהיה לו בהצלחה.
זה לא קורה מחר בבוקר, אבל שנותיה של העיתונות היומית המודפסת ספורות. בארה"ב העיתונים המודפסים בהפסדים הולכים וגדלים, בגלל איבוד נתח פרסום ובעיקר פרסום בלוחות. אני מניח שבארץ זה אותו סיפור.
מכשירים כמו האייפאד בהחלט יאיצו את התהליך, אבל הם לא תנאי הכרחי בשבילו. זה הכרח קיומי כלכלי לרוב העיתונים.
זה הכיוון שכבר די ברור כבר כמה שנים טובות לעיתונות בכל העולם, והשאלה היא רק מי הם העיתונים שקופצים ראשונים לבריכה. אז כנראה בארץ זה אולי יהיה "מעריב" ושיהיה לו בהצלחה.
זה לא קורה מחר בבוקר, אבל שנותיה של העיתונות היומית המודפסת ספורות. בארה"ב העיתונים המודפסים בהפסדים הולכים וגדלים, בגלל איבוד נתח פרסום ובעיקר פרסום בלוחות. אני מניח שבארץ זה אותו סיפור.
מכשירים כמו האייפאד בהחלט יאיצו את התהליך, אבל הם לא תנאי הכרחי בשבילו. זה הכרח קיומי כלכלי לרוב העיתונים.
משה
כמעט לכל העיתונים יש גרסת אינטרנט , כמו NRG.איתי_הגיתי כתב:כן, כאילו, יש להם את NRG כבר שנים.
הם בסך הכל גילו מה האייפד והקינדל מאפשרים להם....
הנקודה המרכזית פה זה ביטול הגרסה המודפסת.
מדובר בהתמקדות של כל הארגון בגירסה הדיגיטלית, ולא גרסה דיגיטלית שמהווה רק עוד ממשק נוסף.
משה
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
יאפmoco כתב:בניגוד לכמה הערות פה, הדבר האחרון שאפשר להגיד שזה מפתיע.
מכשירים כמו האייפאד בהחלט יאיצו את התהליך, אבל הם לא תנאי הכרחי בשבילו. זה הכרח קיומי כלכלי לרוב העיתונים....
רוב האנשים כבר עשו סוויץ' למדיה דיגיטלית במוזיקה, קולנוע וספרים, עם טכנולוגיה מתאימה אין סיבה שזה לא יקרה גם לעיתונות. או יותר נכון יש את כל הסיבות שבעולם שזה כן יקרה.
תארו לעצמכם עיתון חי בגרסה עתידית ודקיקה של אייפד עם טיקר של מבזקים וכותרות מתעדכנות.
אני כבר לא מדבר על אינטרקציה בין הקורא לעיתון. אפשר לדחוף שם כ"כ הרבה חדשנות..
Need more cowbell
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
העלות למנוי "עד הבית" - היא 100 ש"ח לחודש לערך, הם יכולים להציע נניח אייפד (או קורא דיגיטלי יותר פשוט שיהיה מתאים - או פשוט יעלה פחות) ב-100 ש"ח כפול X תשלומים ואח"כ במחיר נמוך הרבה יותר - לדעתי אנשים יקפצו.
אני רק חושב על הפוטנציאל המטורף של - אפשר להזמין עוד מגזינים ותוספות - והשמיים כאן הם באמת הגבול.
אני רק חושב על הפוטנציאל המטורף של - אפשר להזמין עוד מגזינים ותוספות - והשמיים כאן הם באמת הגבול.
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
זה גם יכול להיות עיתוןן דינמי המתעדכן אוטמטית תוך כדי פעולה ...
לדגומא הפעולה עכשיו כנגד המשט העוין בלב ים ....החדשות יכולות להיות מוזרמות דינימית ותוך כד תנועה ישירות לעיתון .
לדגומא הפעולה עכשיו כנגד המשט העוין בלב ים ....החדשות יכולות להיות מוזרמות דינימית ותוך כד תנועה ישירות לעיתון .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל תחום המגזינים או "תכני נישה" יכולים בכלל להיות סטייל VOD, כלומר, בתשלום נוסף.
המערכת יכולה "ללמוד" מה מעניין אותי (על איזו כתבה לחצתי ונשארתי עליה וגילגלתי, קרי, קראתי אותה) ולפי זה לדחוף לי תכנים מתאימים.
מעבר לזה כל התחום החברתי, קרי, מה חברים שלי קראו ועל מה הם טיקבקו....
המערכת יכולה "ללמוד" מה מעניין אותי (על איזו כתבה לחצתי ונשארתי עליה וגילגלתי, קרי, קראתי אותה) ולפי זה לדחוף לי תכנים מתאימים.
מעבר לזה כל התחום החברתי, קרי, מה חברים שלי קראו ועל מה הם טיקבקו....
עיתונות דיגיטלית
אני עובד במעריב
קודם כל יש עיתון אלקטרוני באתר nrg
ויש התקדמויות חדשות שיהיו אבל כרגע לא לפרסום
קודם כל יש עיתון אלקטרוני באתר nrg
ויש התקדמויות חדשות שיהיו אבל כרגע לא לפרסום
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בוא נסתכל לאמת בעיניים
למה אני קורא עיתון על בסיס כמעט יומי (ובסופ"ש באופן מוחלט?) כי הוא נוח, גדול מאוד וניגודיות של עיתון והכי חשוב... הוא נייד
מה עם האתרים של YNET וNRG? צריך מחשב או סלולר, במחשב = לא נייד כמו עיתון, סלולר = קטן מדי
מה הEINK והקוראים שמבוססים עליו עושים?
מסך = גדול אבל לא גדול מדי עם משקל סביר שמספיק נוח להחזיק ביד 1 ולקרוא ממנו עיתון
ניגודיות = אין בעיה של לשבת בשמש ולקרוא
חיי סוללה = הEINK הם נמדדים בעמודים ולא שעות
אבל אני סתם נוגע בזה בקצה המזלג
תוסיף WIFI או חיבור סלולרי כמו קינדל ויש לך בעצם עיתון/אתר אינטרנט שמתעדכן באופן שוטף... חוסך כסף על ידי חיסכון בנייר.
פרסומות אפשר לשלב ברמה דומה לגוגל (הרי על זה הם מקבלים כסף ומגיעים למצב שידיעות נמכר בשקל בחלק מהמקומות)
ניקח את עצמי כדוגמה, ידיעות באופן חצי קבוע = 4 * עיתון סופ"ש (10 ש"ח) + 15 עיתוני חול רגילים (3 ש"ח) = 40+45 = 95 ש"ח
אם אומרים לי שב100~120 לחודש אני מקבל גם את העיתון עצמו וגם קורא ספרים (אפילו בתשלום סמלי נוסף) אני קופץ על זה
מבחינת העיתון הם יכולים להרוויח הון על ידי שיווק ממוקד והמפרסמים ישלמו עוד יותר בגלל שהשיווק יותר אפקטיבי (PAY PER CLICK מישהו?)
למה אני קורא עיתון על בסיס כמעט יומי (ובסופ"ש באופן מוחלט?) כי הוא נוח, גדול מאוד וניגודיות של עיתון והכי חשוב... הוא נייד
מה עם האתרים של YNET וNRG? צריך מחשב או סלולר, במחשב = לא נייד כמו עיתון, סלולר = קטן מדי
מה הEINK והקוראים שמבוססים עליו עושים?
מסך = גדול אבל לא גדול מדי עם משקל סביר שמספיק נוח להחזיק ביד 1 ולקרוא ממנו עיתון
ניגודיות = אין בעיה של לשבת בשמש ולקרוא
חיי סוללה = הEINK הם נמדדים בעמודים ולא שעות
אבל אני סתם נוגע בזה בקצה המזלג
תוסיף WIFI או חיבור סלולרי כמו קינדל ויש לך בעצם עיתון/אתר אינטרנט שמתעדכן באופן שוטף... חוסך כסף על ידי חיסכון בנייר.
פרסומות אפשר לשלב ברמה דומה לגוגל (הרי על זה הם מקבלים כסף ומגיעים למצב שידיעות נמכר בשקל בחלק מהמקומות)
ניקח את עצמי כדוגמה, ידיעות באופן חצי קבוע = 4 * עיתון סופ"ש (10 ש"ח) + 15 עיתוני חול רגילים (3 ש"ח) = 40+45 = 95 ש"ח
אם אומרים לי שב100~120 לחודש אני מקבל גם את העיתון עצמו וגם קורא ספרים (אפילו בתשלום סמלי נוסף) אני קופץ על זה
מבחינת העיתון הם יכולים להרוויח הון על ידי שיווק ממוקד והמפרסמים ישלמו עוד יותר בגלל שהשיווק יותר אפקטיבי (PAY PER CLICK מישהו?)