ספק אינטרנט חדש - טריפל סי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הם רק התחילו, אז כנראה אין להם הרבה לקוחות.oferlaor כתב:לא כתוב מבירות בדיאגרמות. 8000 כתובות זה טיפה מעט, לא?...
לפלאפון 9000 כתובות:
http://www.robtex.com/as/as16116.html
לאקספון 13000 כתובות:
http://www.robtex.com/as/as47956.html
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
עושה רושם שהם מחוברים ישירות ל- IIX.jpost כתב:לא נראה כך.iakovl כתב:עוד חברת צעצוע שקונה רוחב פס מבזק ומוכרת לאנשים......
הם מחוברים לבזק בין לאומי רק עבור אתרים בארץ ואולי לגיבוי.
נראה שהקו הראשי שלהם הוא ל TINET....
http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html
לירן
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מעניין מאד, התמחור נראה מעולה וללא התחייבות.
השאלה היא עד כמה הם אמינים והאם הם מבצעים תעדוף. ממה שראיתי יש להם פס רחב פי 2 מלפרטנר אבל יש להם גם חוות שרתים.
יש לי התחייבות עד ינואר אחרת הייתי מנסה.
השאלה היא עד כמה הם אמינים והאם הם מבצעים תעדוף. ממה שראיתי יש להם פס רחב פי 2 מלפרטנר אבל יש להם גם חוות שרתים.
יש לי התחייבות עד ינואר אחרת הייתי מנסה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
45 ש"ח ל 5M זה לא תמחור מעולה...Nunatak כתב:מעניין מאד, התמחור נראה מעולה וללא התחייבות....
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
ממש לא.Nunatak כתב:אבל 67 ש"ח ל10Mbps ללא התחייבות זה כן....
בNETVISION מציעים 45 ש"ח ל 10M...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

נטוויז'ן לא נחשבים בעיני כספק אינטרנט, מקסימום ספק שירותי גלישה מוגבלים. חוץ מזה ש45 זה בהתחייבות.
ניסיתי לשלוח להם מייל דרך האתר אבל הטופס לא עובד ואין כתובת מייל ישירה, מישהו רוצה להתקשר אליהם?
ניסיתי לשלוח להם מייל דרך האתר אבל הטופס לא עובד ואין כתובת מייל ישירה, מישהו רוצה להתקשר אליהם?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
חברה שכך נראה דף יצירת הקשר שלהם (ובפרט חברת אינטרנט) מיד אבדה אמינות בעינייניסיתי לשלוח להם מייל דרך האתר אבל הטופס לא עובד ואין כתובת מייל ישירה, מישהו רוצה להתקשר אליהם?...
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה היום ב Themarker:
http://it.themarker.com/tmit/article/11155
התעוררות בשוק האינטרנט הישראלי? חברת טריפל-סי (Triple C) הישראלית מתחילה לשווק חבילות אינטרנט ללקוח הפרטי והעסקי, ונכנסת לתחרות מול הגדולות של הענף: בזק בינאלומי, 013 נטוויז'ן ו-012 סמייל, שחולקות את השוק כמעט באופן שווה, עם תחרות מינימלית מצד פרטנר.
http://it.themarker.com/tmit/article/11155
התעוררות בשוק האינטרנט הישראלי? חברת טריפל-סי (Triple C) הישראלית מתחילה לשווק חבילות אינטרנט ללקוח הפרטי והעסקי, ונכנסת לתחרות מול הגדולות של הענף: בזק בינאלומי, 013 נטוויז'ן ו-012 סמייל, שחולקות את השוק כמעט באופן שווה, עם תחרות מינימלית מצד פרטנר.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

קודם שישדרגו את האתר.
ואני די בטוח שיש להם טעות בכתבה, למעשה 2:
1. אקספון לא מאוזכרת למרות שהיא היתה הראשונה שהתחילה להתחרות בספקיות הגדולות.
2. אורנג' כבר לא רוכשת פס מבזב"ל אלא מחוברת ישירות. (לא 100%, זה מה שזכור לי)
ואני די בטוח שיש להם טעות בכתבה, למעשה 2:
1. אקספון לא מאוזכרת למרות שהיא היתה הראשונה שהתחילה להתחרות בספקיות הגדולות.
2. אורנג' כבר לא רוכשת פס מבזב"ל אלא מחוברת ישירות. (לא 100%, זה מה שזכור לי)
אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי מ5 מגה ל15 או 10, וצלצלתי לבזק בנילאומי ( אני משלם כרגע 55 ללא התחייבות ), דיברתי עם קשרי לקוחות, ונתתי להם את האתר של טריפל C קודם כל הוא לא שמע על זה, ונכנס לאתר, ואז ניסה לשכנע אותי שלא כדי לי בגלל איך שהאתר שלהם נראה, מצד שני אמרתי לו שבמקרה הכי גרוע אני לא בהתחייבות אז לא מעניין אותי, ואם לא יספקו לי את המהירות שהם צריכים, אני פשוט אתנתק, בסופו של דבר הוא הציע לי ( ביקשתי חבילות רק ללא התחייבות, אסור בחיים להתחייב לספק, ועדיף שגם לשום חברה אחרת )
10 מגה ללא התחייבות 60 ש"ח.... בטריפל C זה 53
15 מגה ללא התחייבות ב99 ש"ח בטריפל C זה 73
השאלה אם כדי לישאר בבזק, או לעבור, כי בחבילה של ה15 יש הפרש של 30 ש"ח לחודש וזה גם ללא התחייבות
הוא גם ניסה לשכנע אותי למה ה-PRIVATE NGN זה יתרון, בגלל שהגולשים לא גולשים עם כולם, אבל אמרתי לו שזה לא יתרון עד שהוא לא יתן מידע מה רוחב הפס וכמה גולשים יש ברשת ה"פרטית" הזאת, ובתחלס זאת סתם שטות שהם עשו שיחשבו שזה טוב יותר, אבל זה שאתה לא גולש עם אלה שיש להם פחות מ10 מגה, לא אומר כלום, יכול להיות שבגלל שכולם במהירויות ממש גבוהות ( וגם ככה הם מורידים בטח המון דברים, אחרת למה המהירות ) אתה תגלוש הרבה יותר לאט מהרשת של שאר האנשים
מה אתם אומרים כדי לעשות ?
10 מגה ללא התחייבות 60 ש"ח.... בטריפל C זה 53
15 מגה ללא התחייבות ב99 ש"ח בטריפל C זה 73
השאלה אם כדי לישאר בבזק, או לעבור, כי בחבילה של ה15 יש הפרש של 30 ש"ח לחודש וזה גם ללא התחייבות
הוא גם ניסה לשכנע אותי למה ה-PRIVATE NGN זה יתרון, בגלל שהגולשים לא גולשים עם כולם, אבל אמרתי לו שזה לא יתרון עד שהוא לא יתן מידע מה רוחב הפס וכמה גולשים יש ברשת ה"פרטית" הזאת, ובתחלס זאת סתם שטות שהם עשו שיחשבו שזה טוב יותר, אבל זה שאתה לא גולש עם אלה שיש להם פחות מ10 מגה, לא אומר כלום, יכול להיות שבגלל שכולם במהירויות ממש גבוהות ( וגם ככה הם מורידים בטח המון דברים, אחרת למה המהירות ) אתה תגלוש הרבה יותר לאט מהרשת של שאר האנשים
מה אתם אומרים כדי לעשות ?