מסך "37 - בכל מחיר כמעט
שלום לכולם,
לאחר תקופה בה קראתי וחקרתי הגיע הזמן לשאול את המומחים.
אני מסייע להורים שלי לבחור מסך LCD "37
- 37מסיבות המגבלות הפיזיות של הסלון
רף המחיר הוא יחסית גבוה - עד כ- 5,000 ש"ח - האם יש המלצות ספציפיות?
חשבתי בכיוון של Toshiba REGZA - קראתי ביקורות טובות בכלל ועל +Resolution בפרט, למרות שלא ברור לי עד כמה הוא LED וכמה איזורי LED יש. קראתי כמה ביקורות שונות, באנגלית ובעברית שלא היו תואמות.
בכל מקרה אשמח ואודה למלצות
תודה,
רן
חשבתי בכיוון של Toshiba REGZA - קראתי ביקורות טובות בכלל ועל +Resolution בפרט, למרות שלא ברור לי עד כמה הוא LED וכמה איזורי LED יש. קראתי כמה ביקורות שונות, באנגלית ובעברית שלא היו תואמות.
תודה,
רן
המרחק קצת יותר משלושה מטרים, אבל אין אפשרות פיסית להתקין מסך גדול יותר מ37 או 38 אינטש. מסך "40 פשוט לא ייכנס שם.
סוגי התכנים הם בעיקר שידורי HOT ו-YES רגילים וכן HD, כמו גם סרטים מדי פעם ממקור DVD וסטרימינג מהמחשב, לאוו-דווקא ב-HD. (לכן חשבתי על היתרון של +Resolution)
סוגי התכנים הם בעיקר שידורי HOT ו-YES רגילים וכן HD, כמו גם סרטים מדי פעם ממקור DVD וסטרימינג מהמחשב, לאוו-דווקא ב-HD. (לכן חשבתי על היתרון של +Resolution)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ranabra,
ממרחק הצפיה שלכם בשילוב מסך בגודל 37 אינץ' לא תוכל להבחין בין תכני SD איכותיים לבין תכני HD (כלומר 720 ובודאי 1080) וזה כולל כמובן את ה +R של טושיבה. אם לא מעניין איתכם תכני HD אז תוכלו לחיות עם מסך כזה לתקופה מסויימת. אני ממליץ לכם למצוא פתרון (אם ניתן) בכדי להכניס מסך גדול יותר לסלונכם.
ממרחק הצפיה שלכם בשילוב מסך בגודל 37 אינץ' לא תוכל להבחין בין תכני SD איכותיים לבין תכני HD (כלומר 720 ובודאי 1080) וזה כולל כמובן את ה +R של טושיבה. אם לא מעניין איתכם תכני HD אז תוכלו לחיות עם מסך כזה לתקופה מסויימת. אני ממליץ לכם למצוא פתרון (אם ניתן) בכדי להכניס מסך גדול יותר לסלונכם.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תכנים יהיו אבל לא תוכל להנות מהם כלל בגלל מרחק הצפיה הגדול.ranabra כתב:תודה על התגובה.
לצערי אין מצב למסך גדול יותר ):
מבחינת HD, יהיו גם תכנים כאלה דרך HOT ו-YES
יש לך המלצה על דגם / חברה?
תודה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ranabraranabra כתב:שלום לכולם,
תודה,
רן...
המלצתי היא מסך סוני דגם S-5500 או S-5600 גודל 37 אינצ' שתי המסכים מעולים בעלי רזולוצייה של 1920-1080 .
לשתייהם יש כניסות סקרט למתיחה חכמה . ואיכות שידור איכותית בשידורי SD .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר .
בהצלחה.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"