מספר שאלות על הyesMaxHD
-
UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפני משהו כמו חצי חודש התקשרנו לראשונה ליס בשביל לקבל את היס מקס HD, האישה שענתה לנו - אילנה (שם שעלה בהרבה שיחות לאחר מכן) ביצעה את הרישום הראשון, אך אמרה שבגלל שאנחנו במקום כלשהו אז ייתכן ויהיה לנו מבצע והיא תחקור על כך ותחזור אלינו יותר מאוחר.
יותר מאוחר? ובכן, עברו שבועיים ויותר ובמהלכם התקשרנו שוב ושוב בשביל לקבל את היס מקס HD, כולם אמרו (יותר נכון טענו) כי יתקשרו יותר מאוחר, ובכן, היום התגלה במהלך אחת השיחות כי אף איש שירות אחר לא יכול להמשיך עבודה של מישהו אחר, מה שהרגיז אותנו ביותר כי אנו רוצים כבר לקבל את הממיר לפני המונדיאל.
יש משהו שנוכל לעשות במקום לחכות לשיחה שלא מגיעה?
יותר מאוחר? ובכן, עברו שבועיים ויותר ובמהלכם התקשרנו שוב ושוב בשביל לקבל את היס מקס HD, כולם אמרו (יותר נכון טענו) כי יתקשרו יותר מאוחר, ובכן, היום התגלה במהלך אחת השיחות כי אף איש שירות אחר לא יכול להמשיך עבודה של מישהו אחר, מה שהרגיז אותנו ביותר כי אנו רוצים כבר לקבל את הממיר לפני המונדיאל.
יש משהו שנוכל לעשות במקום לחכות לשיחה שלא מגיעה?
נערך לאחרונה על ידי UserName ב 01/06/2010 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
UserName
-
- חבר ותיק

הבעיה טמונה בבעיה - אנשים אחרים לא יכולים להמשיך עבודה שהתחילה מישהו אחר, אי קבלת מענה אפילו כשאמרו לנו שיצלצלו ומספר רב של צילצולים לחברה עם הרבה זמן המתנה מעצבן (אמא שלי כבר מכורה לשיר, believe me yes we can!!) וכל אחד אומר אותו דבר כמעט.
בסופו של דבר היום צילצלה אילנה וקבענו כבר זמן התקנה ולהפתעתנו זה יהיה לפני המונדיאל, כבר סוכם טווח של שעות ותאריך אפילו ואי אפשר לאמר שאני לא מתרגש.
רק שדבר אחד שרציתי לברר זה אם עדיין יוני יהיה בחינם, מישהו כאן יכול לאמר לי את זה בוודאות?
בסופו של דבר היום צילצלה אילנה וקבענו כבר זמן התקנה ולהפתעתנו זה יהיה לפני המונדיאל, כבר סוכם טווח של שעות ותאריך אפילו ואי אפשר לאמר שאני לא מתרגש.
רק שדבר אחד שרציתי לברר זה אם עדיין יוני יהיה בחינם, מישהו כאן יכול לאמר לי את זה בוודאות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא הבנתי את הקטע עם יוני בחינם.
המונידאל משודר בחינם, מה הקשר ליוני?
המונידאל משודר בחינם, מה הקשר ליוני?
-
UserName
-
- חבר ותיק

אפשר רק תשובה לגבי ה-500GB?
לפי מה שהבנתי ממקורות אחרים שכל הממירים שעכשיו מתקינים הם רק 500GB בגלל הטוטאל, כמה שעות הקלטה HD\SD זה? והאם יהיה בממיר החדש עדיין MAX MOVIES? כי לפי דעתי זה די חסר טעם עכשיו עם הVOD (שלשם זה עכשיו הממירים הם 500GB בגלל הטוטאל, מי צריך גם VOD וגם MAX MOVIES?) ומאחר ואנו לא הזמנו את הVOD (אין לנו צורך בזה וגם מהירות האינטרנט שלנו היא רק 1.5MB) אז נקבל בוודאות את ה-500GB בלי החיסרון של הMAX MOVIES כן?
ושמעתי שגם יצא של טרה בעתיד, מה שמעצבן זה שלקוחות שעכשיו מתחברים לא יקבלו את הטרה בעתיד (כמו שאלו שהצטרפו לMAXHD בעבר יתקעו עם 320GB).
לפי מה שהבנתי ממקורות אחרים שכל הממירים שעכשיו מתקינים הם רק 500GB בגלל הטוטאל, כמה שעות הקלטה HD\SD זה? והאם יהיה בממיר החדש עדיין MAX MOVIES? כי לפי דעתי זה די חסר טעם עכשיו עם הVOD (שלשם זה עכשיו הממירים הם 500GB בגלל הטוטאל, מי צריך גם VOD וגם MAX MOVIES?) ומאחר ואנו לא הזמנו את הVOD (אין לנו צורך בזה וגם מהירות האינטרנט שלנו היא רק 1.5MB) אז נקבל בוודאות את ה-500GB בלי החיסרון של הMAX MOVIES כן?
ושמעתי שגם יצא של טרה בעתיד, מה שמעצבן זה שלקוחות שעכשיו מתחברים לא יקבלו את הטרה בעתיד (כמו שאלו שהצטרפו לMAXHD בעבר יתקעו עם 320GB).
אילו תנאים הצלחת לקבל מ-YES?navi כתב:אני נמצא במשא ומתן עם נציג יס ואכן יש מבצע של מי שמתחבר עכשו מקבל את חודש יוני בחינם בנוסף למונדיאל שבחינם....
50 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים + 180 ש"ח התקנה נראה לי הרבה מדי (בטח ללא ערוצי הספורט הנוספים)