חשבתם ששמעתם הכל על גיור כהלכתו?
-
sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
-
sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

guyezra,
אם אתה מופיע בשיחות אצלה - אתה גוי!!!
והברית שלך מבוטלת
והברית שלך מבוטלת
העם דורש..... כל מיני דברים
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
זה כמובן טמטום , ולא חוקי.
מה עוד שכל עוד אינה יהודיה היא בודאי יכולה לעשות מה שהיא רוצה ולא מחויבת במצוות של יהודים.
הערה :אישית אני נגד כל גיור "חפיפי" או גיור לשם אינטרס אישי של האדם (רק לצורך נישואים או ירושה או סיבה אחרת) ונגד כל גיור רפורמי , מהכרותי עם מערכי לימודי הגיור הקיימים היום , הלימוד אכן מעמיק וממצה כפי שראוי , עם המרצה הנכון והשיטה הנכונה התלמידים יוצאים גם עם רוח היהדות כפי המצופה וראוי , שום דבר אסור שיבוא בכפיה או בצורה מטומטמת כפי שעשה הדיין במקרה זה.
מה עוד שכל עוד אינה יהודיה היא בודאי יכולה לעשות מה שהיא רוצה ולא מחויבת במצוות של יהודים.
הערה :אישית אני נגד כל גיור "חפיפי" או גיור לשם אינטרס אישי של האדם (רק לצורך נישואים או ירושה או סיבה אחרת) ונגד כל גיור רפורמי , מהכרותי עם מערכי לימודי הגיור הקיימים היום , הלימוד אכן מעמיק וממצה כפי שראוי , עם המרצה הנכון והשיטה הנכונה התלמידים יוצאים גם עם רוח היהדות כפי המצופה וראוי , שום דבר אסור שיבוא בכפיה או בצורה מטומטמת כפי שעשה הדיין במקרה זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אפשר לעשות UNDO לברית?sam22 כתב:guyezra,
והברית שלך מבוטלת...
- uris
-
- מורעל האתר

לא , אבל אפשר לעשות rollbackguyezra כתב:אפשר לעשות UNDO לברית?sam22 כתב:guyezra,
והברית שלך מבוטלת......
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אני לא מבין מה אתם רוצים מהם . אתם רוצים שהם יכניסו גויים ליהדות למה ? כדי שיהיו אזרחים ? תחליטו לעשות אותם אזרחים גם אם הם לא יהודים ? אתם פוחדים מערבים ועוד כמה גורמים ? תפתרו את זה .
אבל אם דורשים שלא תהיה כפיה דתית , גם אי אפשר לדרוש מהם שיגיירו שלא כהלכה . ולפי ההלכה אמנם אסור לגוי לשמור שבת ,באופן מלא , אבל בהחלט מצופה ממנו לא להפוך אותה לחול . ולכן אני לא מבין את העליהום הזה . יש דרשות שמי שרוצה להיות יהודי צריך לעבור , אתה לא רוצה למלא אחריהן , תבקש אזרחות כלא יהודי ותתחתן בקפריסין או בחתונה אזרחית או כול פתרון אחר שקיים כבר . אבל לא יתכן שיצרחו עליהם שהם מנסים לעשות את החילוניים דתיים , ומאידך כשהם שומרים שלא להכניס בגלל ההלכה צורחים עלים גם כן .
אבל אם דורשים שלא תהיה כפיה דתית , גם אי אפשר לדרוש מהם שיגיירו שלא כהלכה . ולפי ההלכה אמנם אסור לגוי לשמור שבת ,באופן מלא , אבל בהחלט מצופה ממנו לא להפוך אותה לחול . ולכן אני לא מבין את העליהום הזה . יש דרשות שמי שרוצה להיות יהודי צריך לעבור , אתה לא רוצה למלא אחריהן , תבקש אזרחות כלא יהודי ותתחתן בקפריסין או בחתונה אזרחית או כול פתרון אחר שקיים כבר . אבל לא יתכן שיצרחו עליהם שהם מנסים לעשות את החילוניים דתיים , ומאידך כשהם שומרים שלא להכניס בגלל ההלכה צורחים עלים גם כן .
- bg1987
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1232
ההתלהמות העיקרית כאן היא שהדיין לקח את הטלפון של המבקשת בשביל להתקשר לקרובים שיעידו עליה, הוציא אותה מהאולם, ובזמן שהיא בחוץ הוא בדק את יומן השיחות.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
הכי מצחיק
"גם אם נתעלם מהדרך שבה נעשו הדברים, מבחינה הלכתית טהורה חילול שבת בשלב ההכנה לגיור אינו בהכרח עילה לדחייתו, משום שהמועמדת עדיין אינה יהודיה ולא מחוייבת בקיום מצוות"....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

uris כתב:לא , אבל אפשר לעשות rollbackguyezra כתב:אפשר לעשות UNDO לברית?sam22 כתב:guyezra,
והברית שלך מבוטלת.........
לחצתי עכשיו 10 פעמים CTRL + Z ולא קרה כלום
- bg1987
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1232
לחיצת הCTRL+Z תעשה ע"י מוהל מוסמך בלבד.
צריך לקרוא את המדריך.
צריך לקרוא את המדריך.
-
sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

guyezra,
אם שמרת את החלקים אתה יכול להדביק
אם שמרת את החלקים אתה יכול להדביק
העם דורש..... כל מיני דברים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני אבדוק עם אבא שלי 
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
שמעתי ש ctrl-z לא עובד אבל תזהרו לא לעשות בטעות ctrl+alt+delete זה מסוכן מאוד...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
מעניין מה עושה Alt + F4...
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
אני מאוד מקווה בשבילו שהם לא בגודל המתאיםsam22 כתב:guyezra,
אם שמרת את החלקים אתה יכול להדביק...
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
מה זה?oferlaor כתב:מה עם SEXTING, זה גם פוסל?...
- uris
-
- מורעל האתר

- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
אין לי מושג מה צריך כדי להתגייר, אבל בכל מקרה מדובר בהתנהגות מגעילה ומבישה.