חיבור דיסק פנימי נוסף ל c200 לצורך העתקה מהירה
חבר שלי קנה C200 עם דיסק WD 2Tb כמו שלי, הוא חיבר אותו ל C200 שלו ועשה לו פירמוט מלא עם התקנת אפליקציית NMT ועכשיו הוא רוצה שאעתיק לו מתוך הדיסק הפנימי שלי את כל הסרטים שיש לי שם והם כ 100 סרטי HD בגודל כולל של כ 1Tb.
האם יהיה אפשרי לחבר אותו לתוך הC200 שלי בחיבור sata בנוסף לדיסק שלי שגם מחובר בsata ובכך לבצע העתקה של כל הסרטים במהירות גבוהה יותר מאשר בחיבור USB?
האם יהיה אפשרי לחבר אותו לתוך הC200 שלי בחיבור sata בנוסף לדיסק שלי שגם מחובר בsata ובכך לבצע העתקה של כל הסרטים במהירות גבוהה יותר מאשר בחיבור USB?
אני לא חושב שזה ניתן לביצוע, אבל אני רוצה להזהיר אותך ממשהו אחר - העתקה של 1T תיקח לך שעות רבות, ואתה לא רוצה להפעיל את הדיסק שלך לעבודה מאומצת של זמן כל כך ארוך. זה יכול לגרום רק להתחממות, אבל גם לנזקים בלתי הפיכים.
ממליץ לך לעשות את זה עם הפסקות.
לשאלה עצמה, אולי עדיף לך לחבר את שני הדיסקים למחשב (ישירות, ב SATA) ולבצע שם את ההעתקה. זה יאפשר לך את מה שאתה רוצה, וימנע מה C200 את העבודה הזו. סביר גם שזה יהיה מהיר יותר.
ממליץ לך לעשות את זה עם הפסקות.
לשאלה עצמה, אולי עדיף לך לחבר את שני הדיסקים למחשב (ישירות, ב SATA) ולבצע שם את ההעתקה. זה יאפשר לך את מה שאתה רוצה, וימנע מה C200 את העבודה הזו. סביר גם שזה יהיה מהיר יותר.
לפני שבוע שקניתי את המכשיר חיברתי איליו את הדיסק הנייד שלי ב׳ USB והעתקתי כ 1Tb של סרטים, זה לקח כמעט יומיים! לא הבחנתי בנזק כלשהו, אבל יש משהו במה שאתה אומר.
לגבי חיבור הדיסקים למחשב, ניסתי בהתחלה לחבר את הדיסק שלי למחשב והוא זיהה אותו, אבל מאז שביצעתי לו פירמוט מלא עם התקנת אפליקצייתNMT ב C200 , המחשב לא מזהה אותו בחיבור Sata למחשב, מצאתי אותו בניהול דיסקים אבל הוא לא היה זמין למחשב לצורך פתיחתו ככונן במחשב.
לגבי חיבור הדיסקים למחשב, ניסתי בהתחלה לחבר את הדיסק שלי למחשב והוא זיהה אותו, אבל מאז שביצעתי לו פירמוט מלא עם התקנת אפליקצייתNMT ב C200 , המחשב לא מזהה אותו בחיבור Sata למחשב, מצאתי אותו בניהול דיסקים אבל הוא לא היה זמין למחשב לצורך פתיחתו ככונן במחשב.
לדעתי לא צריכה להיות בעייה לעשות את מה שאתה מבקש... יש לך כבר צמת חוטים נוספת בתוך ה C-200 ומוכנה כבר לחיבור דיסק נוסף...
רק מה... המלצה קטנה אם אתה כבר פותח טת המכשיר ע"מ לחבר אותו לדיסק החדש, תשאיר אותו פתוח במהלך ההעתקה ותעשה זאת בשלבים של איזה כמה עשרות ג'יגה בכל פעם...
בהצלחה
רק מה... המלצה קטנה אם אתה כבר פותח טת המכשיר ע"מ לחבר אותו לדיסק החדש, תשאיר אותו פתוח במהלך ההעתקה ותעשה זאת בשלבים של איזה כמה עשרות ג'יגה בכל פעם...
בהצלחה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הפירמוט ב-C-200 הוא בפורמט EXT3, זהו לא פורמט ש-Windows יודע לזהות, ולכן המחשב לא זיהה אותו ולא יאפשר לו להיות כונן.kfirkb כתב:לפני שבוע שקניתי את המכשיר חיברתי איליו את הדיסק הנייד שלי ב׳ USB והעתקתי כ 1Tb של סרטים, זה לקח כמעט יומיים! לא הבחנתי בנזק כלשהו, אבל יש משהו במה שאתה אומר.
לגבי חיבור הדיסקים למחשב, ניסתי בהתחלה לחבר את הדיסק שלי למחשב והוא זיהה אותו, אבל מאז שביצעתי לו פירמוט מלא עם התקנת אפליקצייתNMT ב C200 , המחשב לא מזהה אותו בחיבור Sata למחשב, מצאתי אותו בניהול דיסקים אבל הוא לא היה זמין למחשב לצורך פתיחתו ככונן במחשב....
מצאתי שהשימוש שלי ב C200 לצפייה בסרטים הולך להיות בעיקר דרך הדיסק הפנימי, קניתי דיסק של 2TB ואני מתכוון לפוצץ אותו בסרטים.
הדרך בה אני מעביר את התוכן הוא באמצעות דיסק נייד של WD בחיבור USB וזה עובר לאט לאט עד כדי דיכאון.
הדיסק הנייד שלי תומך ב ESATA וחבל שה C200 לא תומך בזה.
המטרה שלי היא לנסות וליעל את מהירות העתקת הקבצים וחשבתי האם יש דרך לחבר מתאם ל SATA הפנימי הנותר ללא שימוש על מנת לחבר אותו ל ESATA של הדיסק הנייד בכל פעם שארצה להעתיק קבצים?
הדרך בה אני מעביר את התוכן הוא באמצעות דיסק נייד של WD בחיבור USB וזה עובר לאט לאט עד כדי דיכאון.
הדיסק הנייד שלי תומך ב ESATA וחבל שה C200 לא תומך בזה.
המטרה שלי היא לנסות וליעל את מהירות העתקת הקבצים וחשבתי האם יש דרך לחבר מתאם ל SATA הפנימי הנותר ללא שימוש על מנת לחבר אותו ל ESATA של הדיסק הנייד בכל פעם שארצה להעתיק קבצים?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תראה, חוץ מהעברה ראשונית של כמות תוכן גדולה (אין מה לעשות זה לוקח המון זמן...), אני מאמין שאתה תעביר מספר קבצים שתוריד/תשיג כל כמה ימים. אני יכול להגיד לך מה אני עושה, אני מחובר בשיתוף למחשב וגם כשמכשיר כבוי במצב סטנד-ביי (נורה כתומה) ניתן להעביר אליו תוכן. נכון זה לוקח זמן, אבל אני פשוט מעביר את התוכן מהמחשב לפופקורן בלחיצת כפתור, בשעות הלילה.
דרך אגב, גם לי יש כונן 2TB במכשיר, כרגע עם כ-300 סרטים וכ-1,200 פרקים של סדרות.
דרך אגב, גם לי יש כונן 2TB במכשיר, כרגע עם כ-300 סרטים וכ-1,200 פרקים של סדרות.
אצלי יש רק כ 100 סרטים והם כבר תופסים לי כ 1TB שזה חצי מהדיסק. אני כבר רואה איך בקרוב ארכוש דיסק נוסף.Irus כתב:תראה, חוץ מהעברה ראשונית של כמות תוכן גדולה (אין מה לעשות זה לוקח המון זמן...), אני מאמין שאתה תעביר מספר קבצים שתוריד/תשיג כל כמה ימים. אני יכול להגיד לך מה אני עושה, אני מחובר בשיתוף למחשב וגם כשמכשיר כבוי במצב סטנד-ביי (נורה כתומה) ניתן להעביר אליו תוכן. נכון זה לוקח זמן, אבל אני פשוט מעביר את התוכן מהמחשב לפופקורן בלחיצת כפתור, בשעות הלילה.
דרך אגב, גם לי יש כונן 2TB במכשיר, כרגע עם כ-300 סרטים וכ-1,200 פרקים של סדרות....
כל הסרטים שלי הם ב HD ורובם אף ב 1080 כך שגם אם אני אצבור 4-6 סרטים בכל פעם שאעתיק זה יקח כמה שעות טובות.
אנסה ונראה.
דרך אגב, איך מכבים את המכשיר מהשלט?
לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלט והמכשיר נכנס למצב סטנד-ביי (מנורה כתומה)
רק אם אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי במכשיר עצמו הוא נכבה והמנורה הופכת אדומה.
דרך אגב, איך מכבים את המכשיר מהשלט?
לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלט והמכשיר נכנס למצב סטנד-ביי (מנורה כתומה)
רק אם אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי במכשיר עצמו הוא נכבה והמנורה הופכת אדומה.