שרשור השמועות מכנס WWDC של אפל
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78771
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
השמועות כרגע די צנועות (במקור היתה שמועה שמנכ"ל מיקרוסופט - סטיב באלמר יופיע ב-WWDC, אבל זה הוכחש קשות על ידי כל הגורמים). אבל חשבתי לרכז כאן את השמועות האחרונות:
1. ברור שידברו בעיקר על האייפון החדש (סביר להניח שגם אייפוד טאץ' חדש ילווה בו). כרגע השמועות מדברות על רזולוציה גבוהה (אתר אחד טוען ל-960X640 לאחר בדיקה מיקרוסקופית של המסך), מצלמה אחורית איכותית יותר ועם LED FLASH, וכמובן מצלמה קדמית שתשמש לשיחות ועידת וידאו.
מעבר לכך, כנראה שזמן הבטריה יוארך משמעותית (בן 20% ל-50% תוספת), הגב של המכשיר יהיה עשוי חומר חדיש וחזק בהרבה שגם יפתור את בעיות השריטות שכ"כ מציקות לבעלי האייפון כיום.
יכולות OS4 ישוכללו, ולכן ככל הנראה בנוסף למעבד מעט מהיר יותר (לא באופן דרמטי) ישולב במכשיר גם זיכרון RAM גבוה יותר.
2. ככל הנראה האפליקציות שמלוות את האייפד ישוכללו, וגם יסתנכרנו טוב יותר לאייפד ולאייפון (שיתוף קבצים כיום מזעזע), וגם החלקים שחסרים יועברו גם לאייפון (חבילת האופיס של אפל, אייבוקס וכו').
3. תמיכה בשפות רבות יותר ב-OS4 ודיבורים על OS4 על גבי האייפד
4. מדברים על כך שמיקרוסופט ישולבו הרבה יותר במערכות האחרונות. משמעות הדבר היא אולי OFFICE ל-OS4, מסנג'ר ושילוב של בינג לחיפוש במכשיר במקום גוגל.
5. שמועה טורדנית במיוחד מדברת על אפשרות למעבר למנוע BING לחיפוש כתובות - מגמת ההתרחקות בין גוגל לאפל בהחלט מטרידה.
אם יהיו עוד שמועות, נשמח לשרשר אותן כאן.
1. ברור שידברו בעיקר על האייפון החדש (סביר להניח שגם אייפוד טאץ' חדש ילווה בו). כרגע השמועות מדברות על רזולוציה גבוהה (אתר אחד טוען ל-960X640 לאחר בדיקה מיקרוסקופית של המסך), מצלמה אחורית איכותית יותר ועם LED FLASH, וכמובן מצלמה קדמית שתשמש לשיחות ועידת וידאו.
מעבר לכך, כנראה שזמן הבטריה יוארך משמעותית (בן 20% ל-50% תוספת), הגב של המכשיר יהיה עשוי חומר חדיש וחזק בהרבה שגם יפתור את בעיות השריטות שכ"כ מציקות לבעלי האייפון כיום.
יכולות OS4 ישוכללו, ולכן ככל הנראה בנוסף למעבד מעט מהיר יותר (לא באופן דרמטי) ישולב במכשיר גם זיכרון RAM גבוה יותר.
2. ככל הנראה האפליקציות שמלוות את האייפד ישוכללו, וגם יסתנכרנו טוב יותר לאייפד ולאייפון (שיתוף קבצים כיום מזעזע), וגם החלקים שחסרים יועברו גם לאייפון (חבילת האופיס של אפל, אייבוקס וכו').
3. תמיכה בשפות רבות יותר ב-OS4 ודיבורים על OS4 על גבי האייפד
4. מדברים על כך שמיקרוסופט ישולבו הרבה יותר במערכות האחרונות. משמעות הדבר היא אולי OFFICE ל-OS4, מסנג'ר ושילוב של בינג לחיפוש במכשיר במקום גוגל.
5. שמועה טורדנית במיוחד מדברת על אפשרות למעבר למנוע BING לחיפוש כתובות - מגמת ההתרחקות בין גוגל לאפל בהחלט מטרידה.
אם יהיו עוד שמועות, נשמח לשרשר אותן כאן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש שמועה לגבי AppleTV חדש שיימכר ב-$100, יהיה בעל יכולת 1080P מלאה ויהיה מבוסס על IPhone OS.
לא ידועים עוד פרטים, למשל: לא ברור אם מדובר בסטרימר לכל דבר עם תוספת תמיכה מלאה ב-iTunes או מוצר סגור התומך ב-iTunes בלבד.
לא ידועים עוד פרטים, למשל: לא ברור אם מדובר בסטרימר לכל דבר עם תוספת תמיכה מלאה ב-iTunes או מוצר סגור התומך ב-iTunes בלבד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
oferlaor
- מנהל

pixies,
על נושא ה-APPLE TV הוצאתי חדשה נפרדת ובכל מקרה, כולם מסכימים שזה לא יוצג ב-WWDC.
ברור לחלוטין שהפוקוס יהיה האייפון החדש, האפליקציות שעליו (בעיקר כל נושא הוידאו, המצלמה והבטריה ישופרו), ויתכן שיהיה גם עדכון לגבי האייפד (הכרזה על תאריך ל-iPad OS 4.0).
מיקרוסופט לדעתי כן יגיעו ל-WWDC ולדעתי הם יציגו די מהפכה, יתכן אפילו שהם יציגו אפליקצית מפות משולבת של אפל ומיקרוסופט כתחליף לזו של גוגל. חיפוש של BING כאופציה במכשיר (בנוסף ל-YAHOO ול-GOOGLE) זה 99% עניין סגור.
השאלה מה עוד. ברור לחלוטין שזה לא יהיה סוף פסוק. יהיו עוד הרבה מהפכות בתחום התוכנה, כפי שהם עושים בכל WWDC. השאלה מה אתם חושבים שיהיו ההפתעות?
אני אגב אופטימי לגבי המהירות שהאייפון החדש יגיע ארצה. לדעתי הוא יגיע הרבה יותר מהר מכפי שאנשים חושבים (לדעתי אוגוסט יהיה חודש האייפון 4 בחברות הסלולריות).
על נושא ה-APPLE TV הוצאתי חדשה נפרדת ובכל מקרה, כולם מסכימים שזה לא יוצג ב-WWDC.
ברור לחלוטין שהפוקוס יהיה האייפון החדש, האפליקציות שעליו (בעיקר כל נושא הוידאו, המצלמה והבטריה ישופרו), ויתכן שיהיה גם עדכון לגבי האייפד (הכרזה על תאריך ל-iPad OS 4.0).
מיקרוסופט לדעתי כן יגיעו ל-WWDC ולדעתי הם יציגו די מהפכה, יתכן אפילו שהם יציגו אפליקצית מפות משולבת של אפל ומיקרוסופט כתחליף לזו של גוגל. חיפוש של BING כאופציה במכשיר (בנוסף ל-YAHOO ול-GOOGLE) זה 99% עניין סגור.
השאלה מה עוד. ברור לחלוטין שזה לא יהיה סוף פסוק. יהיו עוד הרבה מהפכות בתחום התוכנה, כפי שהם עושים בכל WWDC. השאלה מה אתם חושבים שיהיו ההפתעות?
אני אגב אופטימי לגבי המהירות שהאייפון החדש יגיע ארצה. לדעתי הוא יגיע הרבה יותר מהר מכפי שאנשים חושבים (לדעתי אוגוסט יהיה חודש האייפון 4 בחברות הסלולריות).
- aka_katz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני לא רואה כרגע שום צורך להחליף את האייפון 3GS שלי לחדש... אולי באייפון 5G זה יהיה יותר רלוונטי 
Quality Assurance Engineer :
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
-
oferlaor
- מנהל

ע"פ נציג פלאפון הצפי הוא לעוד 4 חודשים בארץ. מצד שני, לא נראה לי שהם יודעים משהו שאנחנו לא (להיפך...).oferlaor כתב: אני אגב אופטימי לגבי המהירות שהאייפון החדש יגיע ארצה. לדעתי הוא יגיע הרבה יותר מהר מכפי שאנשים חושבים (לדעתי אוגוסט יהיה חודש האייפון 4 בחברות הסלולריות)....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
עוד קצת שמועות:
יש ל-Apple תוכנית שנקראית Plan B (מפתיע, נכון?), התוכנית אומרת בעצם שיש סיכוי שאנשים לא יאהבו את העיצוב החדש של המכשיר ולכן תהיה גם אפשרות לקבל מכשיר 3GS משודרג, עם החומרה החדשה בעיצוב הישן.
נשמע הזוי, אבל, אי אפשר לדעת, זה כבר מוזכר בכמה בלוגים שקראתי.
מחירים:
גם פה כמובן, מדובר בשמועה שאומרת 199$ ל-32GB ו-299$ ל-64GB.
יש ל-Apple תוכנית שנקראית Plan B (מפתיע, נכון?), התוכנית אומרת בעצם שיש סיכוי שאנשים לא יאהבו את העיצוב החדש של המכשיר ולכן תהיה גם אפשרות לקבל מכשיר 3GS משודרג, עם החומרה החדשה בעיצוב הישן.
מחירים:
גם פה כמובן, מדובר בשמועה שאומרת 199$ ל-32GB ו-299$ ל-64GB.
אני חייב לציין אם המכשיר שהוצג בגיזמודו הוא אכן האייפון החדש, אני מבין הרבה אנשים. הוא נראה הרבה יותר מאופק, והרבה פחות עיצובי מהאייפון. (ריבועי מדי ופס הכסף הזה).theAman כתב:עוד קצת שמועות:
מחירים:
גם פה כמובן, מדובר בשמועה שאומרת 199$ ל-32GB ו-299$ ל-64GB....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

לדעתי תהיה רעידת אדמה בנושא המיפוי.
או ש-GOOGLE MAPS ירדו לחלוטין לטובת אפליקציה חדשה, או שזה ישודרג משמעותית עם LATITUDE וכו'. ההימור שלי שהם ישארו עם גוגל בינתיים.
או ש-GOOGLE MAPS ירדו לחלוטין לטובת אפליקציה חדשה, או שזה ישודרג משמעותית עם LATITUDE וכו'. ההימור שלי שהם ישארו עם גוגל בינתיים.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
oferlaor כתב:לדעתי תהיה רעידת אדמה בנושא המיפוי.
או ש-GOOGLE MAPS ירדו לחלוטין לטובת אפליקציה חדשה, או שזה ישודרג משמעותית עם LATITUDE וכו'. ההימור שלי שהם ישארו עם גוגל בינתיים....
בדיוק התכוונתי לרשום על ה-Latitude.
גם לי קשה לראות אותם מוותרים על Google Maps.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73202
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
ההכרזה לא אמורה להיות היום בערב?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
היום בערב נאום סטיב גובס שעל פי כל ההערכות תהיה ההשקה של גרסה 4 (הכרזה כבר היתה).Huber כתב:ההכרזה לא אמורה להיות היום בערב?...
אבל אצל אפל כמו אצל אפל, הכל יכול להיות.
בכל מקרה אנחנו נהיה כאן לייב כדי לדווח.
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל