עזרה בבחירת LCD מחברה טובה, סביבות 40", עם USB קורא DIVX

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום!
אני מסודר מבחינת מסכים, תודה לפורום ולמשתתפים.
לא מזמן מוניתי להיות הקניין של אחי, שעבר מחיפוש מסך 32 אינטש, ל37, ועכשיו סוף סוף מבין שהוא צריך 42... לקח לי הרבה זמן להסביר ולשכנע, אבל הצלחתי.
הדרישות שלו פשוטות אבל שלי מסובכות. הוא צריך מסך עם כניסת USB2 שקוראת DIVX, כי הוא ומשפחתו רואים הרבה דברים פשוטים. כמובן שהשלב הבא שלי יהיה לקנות לו מזרימדיה... אבל בכל מסך נורמלי יש כבר כניסת HDMI, ואני בטוח שרוב המסכים מתוכם הוא יבחר יציגו תמונה מספקת.

חשבתי שהסמסונג B550 היא הפתרון (חוץ מהעובדה שאין SCART, אבל נסדר את זה עם ממיר עם יציאת COMPONENT) , אבל בחלק מן האתרים מצוין שכניסת הUSB2 שלה טובה רק לתמונות ומוזיקה.

אז יש לי שתי שאלות קלות... לא צריך לפרט יותר מדי, רק לתת לי כיוון קל
1. B550 , גודל 40" , האם כניסת הUSB שלה מנגנת קבצי DIVX
2. בהנחה שהתשובה ל-1 היא "לא"... אני צריך מסך אחר, סביבות 4K, 40" , חברה נורמלית, כניסת USB2 שמנגנת DIVX. פשוט, לא?

תודה!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

Leorio

המלצתי היא לסמסונג דגם B-550
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

כניסת USB קוראת DVIX

שליחה #3 

זה לא הפרמטר שצריך לקבוע באיזה מסך לבחור.
בחר מסך מתאים מבחינת איכות תמונה, תוסיף סטרימר נורמלי וסגור ענין.
אחרת תתקע עם מסך בעל איכות תמונה לא מספקת + סטרימר מובנה שלא תומך בעשירית מהפורמטים שכל סטרימר פשוט תומך + מחיר מופקע של פיצ'ר מיותר.
חבל על הכסף, הפרד ומשול.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #4 

Leorio,

בכדי שנוכל להמליץ על מסך מתאים חשוב לדעת מה מרחק הצפיה, סוגי תכנים (SD בלבד או HD בעתיד), מיקום חלונות בסלון (החזרת אור ישירות לצופה דרך מסך מבריק) וכו'.

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה למגיבים ולעוזרים.
B-550 כבר הייתה הבחירה שלי בשבילו, אבל אז נתקלתי בחלק מהאתרים במידע שחיבור הUSB תומך רק בתמונות ומוזיקה.
המרחק הוא 2.5 מטר, כמו שאמרתי, לקח לי זמן לשכנע אותו לכיוון 40". חלון מזרחי בדיוק מול הקיר שעליו יהיה תלוי המסך. רוב הזמן הם יצפו בהוט, ובסדרות בפורמט DIVX, לכן הם מעדיפים מסך שיכול לקבל את הפורמט הזה במקום לקנות DVD שאין בו תועלת, רק בשביל החיבור.
HD הם יראו בעתיד, תסמכו עלי, בעתיד ...
אני לא חושב שאם אבחר בטושיבה, פיליפס, סמסונג או פנסוניק אני יכול ליפול על דגם כל כך מזוויע. אני מדבר על זוג שרואה כבר שנה שידורי הוט על טושיבה 32 אינטש שמחוברת בלי ממיר אפילו, ישירות לקיר... והם מרוצים. אני בטוח שכל מסך מכל תוצרת וכל חיבור יספק אותם, אבל אני עדיין קובע רף מסוים לפי חברות.
האמת? התחלתי לעשות את המחקר הזה בשבילו, וישר כיוונתי לפיליפס (לי יש 8404, מאושר). 5604 בלי כניסת USB, ויותר מזה כבר מעבר לתקציב שלו לגודל ששכנעתי אותו. ל-LG ולטושיבה יש היצע דגמים רחב מדי, ואין לי את הזמן לנבור ולראות איזה דגמים הם 2008, איזה 2009... השמות אפילו מבלבלים מאוד. אם זה ה635XV או הR576... אני אפילו לא מדבר על הדגמים של LG... לפני שנתיים כשאני חיפשתי מסך ניסיתי להיכנס לשם ואז היו רק דגמים של שנה אחת... היה קל להבדיל ברמות העולות לפי המספר, עכשיו יש גם מספרים שונים, גם אותיות סיומת שונות, באמת שיש יותר מדי דגמים.

חבר'ה... אני מעריך את מה שאתם עושים, עשיתם את זה אלפי פעמים בעבר בלי להתייאש ורק מרצון טוב. ככה אני מצאתי את המסך שלי, לקחתי את הזמן, חיפשתי, בדקתי, ראיתי בחנויות... אין תלונה.
אבל... אני בטוח שלכולכם יש מכר מאותגר טכנולוגית שעדיין מתווכח איתכם ש4:3 זה הפורמט הכי הגיוני מבחינתו, והוא לא מבין למה צריך יותר ממונו בשביל לשמוע משהו...
אני רק מנסה לבחור לו מסך מוכר, מחברה נורמלית, שיש לו את הפיצ'ר הקטן הזה שעכשיו יש כמעט בכל מסך... כניסת USB עם תמיכה בDIVX.
אני מבטיח לכם, אם יבוא היום והוא יגיד לי שבשידורי HD השחור לא עמוק מספיק, אני קופץ מהחלון. כן, אני גר בקומה ראשונה, זה פשוט יכאב הרבה...

בקיצור... אם אתם זוכרים איזה דגם נורמלי, 40-42" , סמסונג, LG, פיליפס... לפני שמגיעים לטווח המחירים של סוני ובלי לחשוב בכלל על ... מסכים שלא אזכיר את שמם... משהו נחמד, נורמלי, יציב. יציב זאת המילה שחיפשתי. אם הייתי בטוח שהB550 מציגה DIVX, אתמול היא הייתה אצלו בסלון.

תודה לכולם! שבוע טוב!

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

לא יותר פשוט לקנות DVD מנגן DIVX של LG שעולה איזה 270 ש"ח ומגיע עם USB?

Leorio פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

כנראה שלא בשבילו

שליחה #7 

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה אני השתמשתי בDVD, ולי יש אוסף... אז הוא? לא ישתמש.
עוד מכשיר, עוד חיבורים, עוד חשמל, והכל בשביל חיבור USB קטן. עוד 270 ש"ח, עוד חנות בדרך, ותסמכו עלי, הוא לא יגלגל את ה270 שקל האלה ויוריד אותם מעלות המכשיר, אז בסופו של דבר הוא כן ישלם יותר...
נראה לי שהדבר היחיד לעשות זה להפשיל שרוולים ולהתחיל לחפור בדגמי הLG.
אם מישהו אוהד LG... אשמח לשמוע על מסך 42" נחמד.
תודה

HopHop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

יש ת'סמסונג C530 שהוא קורא סרטים ו MKV ב USB שלו... התקשרתי לחנות אחת והם אמרו לי שהם מקבלים ב 2.6
יש גם ת'סוני 40BK400....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”