חיבור נגן לרדיו-דיסק מקורי של יאריס 2003
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לרדיו דיסק המובנה של היאריס אין אפשרות לחבר aux, וזה נורא איכזב אותי, כי מאוד רציתי יאריס המון זמן
ונורא קשה לי לשמוע דיסק של איזה 20 שירים שחוזר על עצמו, או לצרוב כמויות של דיסקים ואז לבחור ביניהם
באוטו הקודם שלי כן היה חיבור AUX, ויש לי נגן sandisk 8GB
אז קניתי משדר FM כי חשבתי שהוא יעבוד כמו שצריך בלי לקרוא על זה לפני
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... Id=7711196
וכמובן שהוא לא עובד טוב בכלל, וזה בלשון המעטה, יש המון הפרעות, אני מרגיש כאילו אני מנסה לשמוע רדיו בשנת 1920
אז השאלה שלי, היא אם הבעיה במשדר ואם אני אקנה אחד יותר טוב, ואשקיע בו יותר כסף אז זה יעבוד טוב
או שאני צריך להתקין רדיו דיסק חדש לגמרי (וזה בנוסף לרדיו דיסק המקורי, כי אין אפשרות להוציא אותו) ?
תודה
ונורא קשה לי לשמוע דיסק של איזה 20 שירים שחוזר על עצמו, או לצרוב כמויות של דיסקים ואז לבחור ביניהם
באוטו הקודם שלי כן היה חיבור AUX, ויש לי נגן sandisk 8GB
אז קניתי משדר FM כי חשבתי שהוא יעבוד כמו שצריך בלי לקרוא על זה לפני
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... Id=7711196
וכמובן שהוא לא עובד טוב בכלל, וזה בלשון המעטה, יש המון הפרעות, אני מרגיש כאילו אני מנסה לשמוע רדיו בשנת 1920
אז השאלה שלי, היא אם הבעיה במשדר ואם אני אקנה אחד יותר טוב, ואשקיע בו יותר כסף אז זה יעבוד טוב
או שאני צריך להתקין רדיו דיסק חדש לגמרי (וזה בנוסף לרדיו דיסק המקורי, כי אין אפשרות להוציא אותו) ?
תודה
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

מה, כלום?
לאף אחד אין עצה בנוגע למשדר FM טוב?
לאף אחד אין עצה בנוגע למשדר FM טוב?
I'm not as think as you drunk i am
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תבדוק עם הבחור הזה אולי הוא יוכל לעזור לך,
http://www.mazdaux.comxa.com/mazda.html
http://www.mazdaux.comxa.com/mazda.html
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה אנשים
ניסתי כל דבר במערכת הנוכחית, ולא הצלחתי להגיע למצב aux אפילו, אז אני בספק בנוגע לחיבור
המערכת עצמה זו לא מערכת שאפשר להוציא או לשלוף, היא חלק מובנה מהאוטו, ואם אני רוצה להחליף אז זה בנוסף ולהפוך את הקיימת ללא פעילה, וכבר עכשיו אין לי שליטה מההגה
ניסתי כל דבר במערכת הנוכחית, ולא הצלחתי להגיע למצב aux אפילו, אז אני בספק בנוגע לחיבור
המערכת עצמה זו לא מערכת שאפשר להוציא או לשלוף, היא חלק מובנה מהאוטו, ואם אני רוצה להחליף אז זה בנוסף ולהפוך את הקיימת ללא פעילה, וכבר עכשיו אין לי שליטה מההגה
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

תודה אחי
אני אבדוק את זה
אני עדיין לא החלטתי אם אני באמת רוצה להתקין עוד מערכת באוטו
אבל במידה וכן, מה בערך אתה חושב שצריך להיות טווח המחירים, למערכת + התקנה?
אני אבדוק את זה
אבל במידה וכן, מה בערך אתה חושב שצריך להיות טווח המחירים, למערכת + התקנה?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שלום פרופסור ובעל יאריס 2003...
מהכרה יסודית מאוד של רכבי טויוטה אני יכול לומר לך ששליחת המכשיר למעבדה והוצאת יציאת AUX אפשרי בהחלט אבל יעלה כמעט כמו מכשיר רדיו דיסק MP3+ USB חדש...
נקודה שניה למחשבה, שלצערי איכות המכשיר המקורי ביאריס לא ממש טובה וכל רדיו דיסק ממותג מוכר יהיה איכותי יותר.
מתחת לרדיו המקורי יש מגרה פתוחה ושם ניתן להתקין בקלות רדיו דיסק סטנדרטי ללא פגיעה בעיצוב הקונסולה המרכזית.
אם צריך עזרה או המלצות נוספות למתקינים מומחים לרכבי טויוטה, אשמח לעזור.
מהכרה יסודית מאוד של רכבי טויוטה אני יכול לומר לך ששליחת המכשיר למעבדה והוצאת יציאת AUX אפשרי בהחלט אבל יעלה כמעט כמו מכשיר רדיו דיסק MP3+ USB חדש...
נקודה שניה למחשבה, שלצערי איכות המכשיר המקורי ביאריס לא ממש טובה וכל רדיו דיסק ממותג מוכר יהיה איכותי יותר.
מתחת לרדיו המקורי יש מגרה פתוחה ושם ניתן להתקין בקלות רדיו דיסק סטנדרטי ללא פגיעה בעיצוב הקונסולה המרכזית.
אם צריך עזרה או המלצות נוספות למתקינים מומחים לרכבי טויוטה, אשמח לעזור.
מערכת , זה תלוי בעד כמה אתה רוצה להשקיע , זה יכול להיות מערכת בסיסית מאוד של נגן ומנגבר פשוט וזור קומפוננטים , וזה יכול להיות מערכת היי אנד , ששם השמיים זה הגבולtheProfessor כתב:תודה אחי
אני אבדוק את זה
אבל במידה וכן, מה בערך אתה חושב שצריך להיות טווח המחירים, למערכת + התקנה?...
לגבי התקנה , התקנה תוך שמירה על תפעול מההגה זה התקנה מסובכת , התקנה ללא שמירה על תפעול מההגה לא אמורה לעלות יותר מכמה מאות שקלים .
וכמובן שבאופן עקרוני אתה גם יכול להגיע להתקנה של 10K ומעלה (יש שני מתקיני על ששמעתי עליהם , אבל אז זה גם איטום ועוד דברים שעושים את האוטו לכמעט מושלם למוסיקה
בקיצור גם כאן המרחב הוא אדיר
לגבי מה שקנית , אל תצטער לקלריון יש בד"כ איכות סאונד מעולה מאוד
-
theProfessor
- חבר פעיל מאוד

אני מכיר את המגירה הזאת, לצד הפנימי שלה המתקין דיבוריות חיבר לי את המתקן אחיזה של הטלפון, אבל לא נראה לי שיהיה בעיה להזיז אותוטלHD כתב: מתחת לרדיו המקורי יש מגרה פתוחה ושם ניתן להתקין בקלות רדיו דיסק סטנדרטי ללא פגיעה בעיצוב הקונסולה המרכזית.
אם צריך עזרה או המלצות נוספות למתקינים מומחים לרכבי טויוטה, אשמח לעזור....
השאלה שלי היא אם אני אשים עוד מערכת למטה האם כל הכפתורים של הרדיו דיסק המקורי לא יעבדו? כי זה די נוח שהם כאלה גבוהים...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הכפתורי תפעול של הרדיו המקורי יהפכו ללא פעילים....אין הרבה ברירות.