skype 2.0 לאייפון - באוגוסט יתחילו לקחת כסף על שיחות 3G ל-3G!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לצערי עדיין אין אפליקציית אייפד לסקייפ (גם אין פייסבוק נורמלי לאייפד) אבל סקייפ לאייפון עלה לגירסא 2.0 היום בבוקר.
הגרסא משפרת לא מעט דברים, אבל מטריד יותר - היא גם מוסיפה מודל תשלומים לשיחות 3G ל-3G. התוכנה כרגע בחינם וממשיכה לעשות שיחות WIFI בחינם (להזכירכם שהתוכנה כלל לא איפשרה שיחות 3G ובעצם איפשרה רק צ'אט במקרה כזה עד לאחרונה) אבל החברה במקביל הודיעה שהחל מאוגוסט הפיצ'ר של שיחות אודיו על גבי רשת 3G תתאפשר רק "במנוי בתשלום חודשי נמוך בלבד" !
אני אישית ממתין בסבלנות לגרסאת FRING לאייפד ולהמשך התמיכה של FRING בכלל לאייפון ולאייפד.
הגרסא משפרת לא מעט דברים, אבל מטריד יותר - היא גם מוסיפה מודל תשלומים לשיחות 3G ל-3G. התוכנה כרגע בחינם וממשיכה לעשות שיחות WIFI בחינם (להזכירכם שהתוכנה כלל לא איפשרה שיחות 3G ובעצם איפשרה רק צ'אט במקרה כזה עד לאחרונה) אבל החברה במקביל הודיעה שהחל מאוגוסט הפיצ'ר של שיחות אודיו על גבי רשת 3G תתאפשר רק "במנוי בתשלום חודשי נמוך בלבד" !
אני אישית ממתין בסבלנות לגרסאת FRING לאייפד ולהמשך התמיכה של FRING בכלל לאייפון ולאייפד.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
עם כל הכבוד לפרינג ולנימבאז שאני משתמש בהם הרבה, איכות הצליל של סקייפ באייפון גבוהה יותר משניהם.
סקייפ על אנדרואיד זה אחד הדברים שהכי חסרים לי כרגע ומקווה שזה יתוקן בהקדם.
בכל מקרה, אני מבין למה סקייפ החליטו לגבות תשלום על השרות. גם Qik התחילו לגבות על שירותי פרמיות עבור ה HTC EVO.
סקייפ על אנדרואיד זה אחד הדברים שהכי חסרים לי כרגע ומקווה שזה יתוקן בהקדם.
בכל מקרה, אני מבין למה סקייפ החליטו לגבות תשלום על השרות. גם Qik התחילו לגבות על שירותי פרמיות עבור ה HTC EVO.
Need more cowbell
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
gorelshv,
קרא שוב את ההודעה. הם מדברים על מעבר למודל בתשלום החל מאוגוסט. גם באייפון זה חינם כרגע.
קרא שוב את ההודעה. הם מדברים על מעבר למודל בתשלום החל מאוגוסט. גם באייפון זה חינם כרגע.
מה קורא אם מישהוא מתקשר מהSKYPE שעל הטלפון שלו התשתית אינה WIFI אלה3G והוא מחייג למספר נייד (לא סקייפ?)
האם 2 טלפונים אשר מדברים ביניהם ע"ג תשתית 3G ותוכנת סקייפ מותקנת נמשלים ל 2 מחשבים המחוברים חאינטרנט עם סקייפ?
מה קורה בדבר טלפון סלולרי 3G עם סקייפ מול מחשב עם סקייפ?
מה בדבר מחשב עם מודם סלולרי האם יחשב כמחשב או כ3G?
האם 2 טלפונים אשר מדברים ביניהם ע"ג תשתית 3G ותוכנת סקייפ מותקנת נמשלים ל 2 מחשבים המחוברים חאינטרנט עם סקייפ?
מה קורה בדבר טלפון סלולרי 3G עם סקייפ מול מחשב עם סקייפ?
מה בדבר מחשב עם מודם סלולרי האם יחשב כמחשב או כ3G?
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
עד כמה שאני מבין
התשלום יהיה רק בגירסאת הסקייפ לאיפון, שאר הגרסאות שתומכות בסקייפ ע"ג דאטה סלולארי (נוקיה N900, סימביאן, WM ז"ל) ימשיכו לעבוד כרגיל. רק באיפון יש API שמאפשר לתוכנות כאלו מגבלות, כחלק מהרצון של אפל לשלוט בלקוחותיה המכורים ב-100%. רק לקוחות אפל ישלמו כמה שמבקשים, כי הם כמו מכורים לקראק.
יש גם טענות שהתשלום יהיה רק בארה"ב ברשת AT&T ולא במקומות אחרים. נחכה ונראה...
יש גם טענות שהתשלום יהיה רק בארה"ב ברשת AT&T ולא במקומות אחרים. נחכה ונראה...