בעיות STREAMING

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
sami_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.

שבוע שעבר רכשתי ביד שנייה XT הדגם הראשון (ללא צלעות קירור) עם אנטנה.
אתמול התקנתי את הXT ועדכנתי לגרסה 2.3.1, לפני שאני אפרט את הבעיות, אני חייב לציין שההתקנה הייתה די פשוטה ודי ידידותית למשתמש (הממוצע כמוני) ואפשר להגיד שהXT עובד לשביעות רצוני (השלט די נסבל, לא עושה רעש בכלל) למעט מס' דברים:

כרגע הXT מחובר בצורה הבאה:
חיבור קווי בין הראוטר למחשב פנטיום 4 די חלש (פעם הוא היה נחשב חזק.. נשבע..) כאשר תיקיית השיתוף נמצאת על כונן חיצוני שמחובר ב-USB, ה-XT עצמו מחובר ברשת אלחוטית לראוטר, מד עוצמת החיבור נע סביב 86 ומעלה.
הXT מחובר כרגע ב-RCA (הזמנתי כבל HDMI) לטלויזיה פלזמה LG 50PS60FR ‏50 ‏אינטש.

1.אתמול כאשר רק התקנתי את ה"רשת"... הפעלתי סרטים 1080\720\XVID ועבדו בצורה די חלקה למרות שלפי מה שקראתי פה את ה-1080 הוא לא היה אמור להפעיל בצורה חלקה, כמו כן התקנתי את הXTREAMER LIVE (תכני רשת) וגם זה עבד בצורה די חלקה, משום מה היום כל מה שניסיתי לנגן דרך הרשת מקרטע כולל קבצי XVID\DIVX
לא נראה לי שיש בעיה בראוטר מכיוון שכל שאר מה שמחובר אליו עובד בצורה טובה.
מה יכולות להיות הסיבות (והפתרונות) לבעיה הזו?

2.קניתי כבל HD די זול (בעצם הכי זול שיש 45 ש"ח) באורך מטר וחצי האם הוא אמור לספק את העבודה או שמא הייתי צריך ללכת לכבלים באותו אורך במחירים בסביבות ה-100 ש"ח?

3.הבנתי שכונן פנימי 2.5 אינטש עד 500 GB הינו מה שמתאים לXT זה, האם יש סייגים נוספים שצריך לדעת עליהם כמו מהירות RPM וכו', והאם יש דגם מומלץ, כמו כן אם מישהו יוכל להסביר בדיוק מה הרעיון (כי אני לא בדיוק מבין) של כונן פנימי, כלומר אם השאיפה שלי היא למשוך את כל המדיה דרך הרשת הביתית והכונן הפנימי הוא תחנה שנייה (צריך להעביר אליו את המדיה אחרי ההורדה) בכל מקרה (המחשב הוא תחנה ראשונה) אז למה זה טוב?

4.האם מישהו יודע מה צריך להגדיר ספציפית לטלוויזיה שלי LG 50PS60FR 50MHZ או 60MHZ?

תודה מראש ושבוע טוב.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”