סקינים ועברית ב-moviejukebox לפי ה-Aeon skin
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
התחדשתי לאחרונה ב C200, הלכתי לפי הרבה מדריכים ושרשורים מהאתר התקנתי את NMT CSI והצלחתי להתקין ממנו כמה תוכנות והתקנתי גם את myiHome ואני מצליח להכנס לC200 דרך הרשת
מ Computer/Network/\\PCH-C200.
התקנתי גם את ה moviejukebox על הדיסק הפנימי של ה C200 לפי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
יש לי בדיסק הפנימי של ה C200 כ 100 סרטים ויצרתי להם קובץ אינדקס שאכן מראה את הפוסטרים והתקצירים באנגלית אבל אני רוצה תקצירים בעברית עם סקין שיראה יפה לפחות כמו בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt98944
אני לא ממש מבין איך הם הגיעו לזה, למשל, הורדתי את ה-MediaInfo_CLI_0.7.33_Windows_i386
והחלפתי את התוכן של התקייה mediainfo בתוכן שלו, אבל מה הלאה? מה עושים עכשיו?
בנוסף, פותח השרשור בשם knazi מציין שם שהוא צירף קישור rapidshare המכיל קובץ rar של תיקיית הmoviejukebox שלו שבתוך תיקיית הplugin והכל כבר מוגדר שם כמו שצריך הורדתי את זה אבל לא מצאתי איפה להדביר את תוכן התקייה שהוא צירף.
בבקשה תנו לי כיוון איך להגיע לסקין והעברית כמו בשרשור הזה.
תודה.
מ Computer/Network/\\PCH-C200.
התקנתי גם את ה moviejukebox על הדיסק הפנימי של ה C200 לפי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
יש לי בדיסק הפנימי של ה C200 כ 100 סרטים ויצרתי להם קובץ אינדקס שאכן מראה את הפוסטרים והתקצירים באנגלית אבל אני רוצה תקצירים בעברית עם סקין שיראה יפה לפחות כמו בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt98944
אני לא ממש מבין איך הם הגיעו לזה, למשל, הורדתי את ה-MediaInfo_CLI_0.7.33_Windows_i386
והחלפתי את התוכן של התקייה mediainfo בתוכן שלו, אבל מה הלאה? מה עושים עכשיו?
בנוסף, פותח השרשור בשם knazi מציין שם שהוא צירף קישור rapidshare המכיל קובץ rar של תיקיית הmoviejukebox שלו שבתוך תיקיית הplugin והכל כבר מוגדר שם כמו שצריך הורדתי את זה אבל לא מצאתי איפה להדביר את תוכן התקייה שהוא צירף.
בבקשה תנו לי כיוון איך להגיע לסקין והעברית כמו בשרשור הזה.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי kfirkb ב 02/06/2010 11:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אם הסרטים שיש לך הם על כונן פנימי אתה לא צריך את myihome אתה צריך או את הgui או להתקין פשוט yamj oversight על המכשיר דרך הNMT application אם אתה בוחר בgui תילך לפי המדריך הזה ותגיד לנו איפה הסתבכת
http://www.hometheater.co.il/article014 ... %D7%99-NMT
http://www.hometheater.co.il/article014 ... %D7%99-NMT
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

עשיתי בדיוק לפי המדריך שנתת.knazi כתב:אם הסרטים שיש לך הם על כונן פנימי אתה לא צריך את myihome אתה צריך או את הgui או להתקין פשוט yamj oversight על המכשיר דרך הNMT application אם אתה בוחר בgui תילך לפי המדריך הזה ותגיד לנו איפה הסתבכת
http://www.hometheater.co.il/article014 ... %D7%99-NMT...
התקייה של ה- moviejukebox_v1.9 נמצאת על השולחן עבודה וחילצתי אליה גם את תקיית ה-YAMJ1409 וכך הגדרתי את ה-JB דרך ה-YAMJ GUI, אחרי שהגדרתי ושמרתי פתחתי את קובץ ה-My_YAMJ ונפתח חלון דוס שעשה סריקה מלא ואכן הצלחתי ליצור בתוך תיקיית ה video שבדיסק הפנימי קובץ אינדקס שפותח לי את כל הסרטים בתצוגה גרפית עם פוסטרים ותקצירים באנגלית וזה עובד מצויין.
מה שאני לא מצליח למצוא זה מדריך מפורט שמסביר צעד אחרי צעד מה אני צריך לעשות כדי לקבל סקין חדש כמו למשל ה:Aeon שהוא נראה טוב וגם בעברית. ולקבל תקצירים ועטיפות עם שמות של סרטים בעברית שיראו כמו בשירשור הזה: http://www.hometheater.co.il/vt98944
בשרשור הנ"ל נתת קישור להורדה של התיקיית ה- moviejukebox שלך וציינת שהיא כבר מוגדרת לעברית מתוקנת ולסקין ה- Aeon (אני מקווה שהבנתי נכון) ואף ציינת שצריך להעתיק אותה לתוך תיקיית הmoviejukebox שנמצאת בתוך תיקיית הplugin, חיפשתי אצלי בתוך תיקיית הmoviejukebox_v1.9 שנמצאת על שולחן העבודה ולא מצאתי שם תיקייה בשם plugin ואני לא יודע לאן להעתיק אותה.
בלי קשר, את ה- oversight כבר התקנתי על ה C200 דרך התוכנה NMT CSI שיחקתי בה קצת במכשיר ולא כל כך הבנתי איך להגדיר לה שתסרוק את התוכן, אבל גם כך הבנתי שהיא לא תומכת בעברית אז ויתרתי כי חשוב לי שהתקצירים ושמות הסרטים יהיו בעברית.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

הבנת נכון את מה שאני רשמתי. אך אני דיברתי על התוכנה myihome לך אין תיקיית plugin כמובן
רשום במדריך בדיוק מה אתה צריך לעשות. כל מה שאתה צריך לעשות אם הורדת את התיקייה שלי זה לחלץ לתוכה את הyamj gui ולהפעיל משם. זה הכל
רשום במדריך בדיוק מה אתה צריך לעשות. כל מה שאתה צריך לעשות אם הורדת את התיקייה שלי זה לחלץ לתוכה את הyamj gui ולהפעיל משם. זה הכל
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

ניסתי להעתיק את התוכן של של התיקייה YAMJ1409 (שזה הyamj gui) לתוך התקייה שלך ועשיתי את כל ההגדרות, לאחר שלחצתי על My_YAMJ בוצעה סריקה אך לא בוצע שינוי והסקין והתקצירים נשארו כמו שהם באנגלית.knazi כתב:הבנת נכון את מה שאני רשמתי. אך אני דיברתי על התוכנה myihome לך אין תיקיית plugin כמובן
רשום במדריך בדיוק מה אתה צריך לעשות. כל מה שאתה צריך לעשות אם הורדת את התיקייה שלי זה לחלץ לתוכה את הyamj gui ולהפעיל משם. זה הכל...
נראה לי שהסיבה לכך היא מכוון שברגע שאני מעתיק את תוכן תיקיית ה yamj gui לתקייה שלך הוא מחליף את כל תוכן התקייה שלך כי בתיקיית ה yamj gui יש את אותם קבצים ותקיות.
ניסתי הפוך והעתקתי את תוכן התקייה שלך ל yamj gui אבל אז לא בוצעה סריקה וחלון הדוס ביקש מיד ללחוץ על מקש כל שהוא כדי לצאת.
אני תקוע עם זה כבר שבוע, אני בטוח שיש איזה משהו קטן שאני מפספס.
בבקשה תנסו לעזור לי לעלות על הבעיה. תודה.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

תוריד רק את הgui ולא תיקייה שלמה של הyamj ואז תוסיף את הgui לתוך התיקייה שלי או שפשוט תעשה מה שעשית ותסרב לתת לו לדרוס אולי זה יעזור
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

הצלחתי!!! גדול!
תודה רבה.
תודה רבה.
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

knazi, בשרשור ההוא שפתחת מיינת מספר מאפיינים שהגדרת בקובץ ה- moviejukeboxi.properties שאצלי הם לא עובדים, כמו הורדת טריילרים, כמות הסרטים בקיר, סרטי סדרות (טרילוגיות) מכווצות בפוסטר אחד ועוד כמה.
עכשיו שהסתכלתי ראיתי שיש שני קבצי properties בתקייה שלך שהורדתי.
האחד: moviejukeboxi.properties
והשני: moviejukebox-ori.properties
האם אני צריך למחוק/לערוך או לשנות שם באחד מהקבצים האלו?
אני עובד על סרטים שנמצאים בדיסק הפנימי ב C200.
עכשיו שהסתכלתי ראיתי שיש שני קבצי properties בתקייה שלך שהורדתי.
האחד: moviejukeboxi.properties
והשני: moviejukebox-ori.properties
האם אני צריך למחוק/לערוך או לשנות שם באחד מהקבצים האלו?
אני עובד על סרטים שנמצאים בדיסק הפנימי ב C200.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

לא צריך לשנות כלום בקבצים הללו. בקשר להגדרות.
הורדת טריילרים כרגע לא עובדת. מפתח yamj עובד על פתרון.
בקשר לקמות הסרטים בקיר זה תלוי כמובן כמה אתה רוצה ואת זה משנים בתיקיית הסקין בקובץ properties ובקובץ propertites.xml
בקשר לטרילוגיות זה צריך לקרות לבד אם קראת להם בשם כמו שצריך תשים לב שבשרור שלי רשמתי איך לקרוא לכל קובץ
הורדת טריילרים כרגע לא עובדת. מפתח yamj עובד על פתרון.
בקשר לקמות הסרטים בקיר זה תלוי כמובן כמה אתה רוצה ואת זה משנים בתיקיית הסקין בקובץ properties ובקובץ propertites.xml
בקשר לטרילוגיות זה צריך לקרות לבד אם קראת להם בשם כמו שצריך תשים לב שבשרור שלי רשמתי איך לקרוא לכל קובץ
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

הבנתי שצריך להוסיף לשם הקובץ בסוף S01E01 לסרט הראשון ו- S01E02 לסרט השני בטרילוגייה וכך הלאה.
ניסתי ולא עובד.
בשר הטבעות למשל, האם צריך לקרוא לכל אחד מהסרטים רק בשם הראשי לדוגמא:
The Lord Of The Rings S01E01
The Lord Of The Rings S01E02
The Lord Of The Rings S01E03
או אפשר להוסיף לכל סרט את השם המלא שלו, לדוגמא:
The Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring S01E01
The Lord Of The Rings The Two Towers S01E02
The Lord Of The Rings Return Of The King S01E03
איזו דוגמא מבין השניים נכונות? הראשונה או השנייה?
בנוסף, אני יודע שה- S מיצג את העונה (season) וה- E מייצג את הפרק (episode).
בסדרות זה מובן כי יש עונות אבל בסרטים אין, בדוגמא שלעיל רשמתי עונה: S01 האם זה בסדר?
ניסתי ולא עובד.
בשר הטבעות למשל, האם צריך לקרוא לכל אחד מהסרטים רק בשם הראשי לדוגמא:
The Lord Of The Rings S01E01
The Lord Of The Rings S01E02
The Lord Of The Rings S01E03
או אפשר להוסיף לכל סרט את השם המלא שלו, לדוגמא:
The Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring S01E01
The Lord Of The Rings The Two Towers S01E02
The Lord Of The Rings Return Of The King S01E03
איזו דוגמא מבין השניים נכונות? הראשונה או השנייה?
בנוסף, אני יודע שה- S מיצג את העונה (season) וה- E מייצג את הפרק (episode).
בסדרות זה מובן כי יש עונות אבל בסרטים אין, בדוגמא שלעיל רשמתי עונה: S01 האם זה בסדר?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

בסרטים עושים את זה בצורה שונה אני פשוט לא בבית אני יסביר יותר מאוחר.
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

אודה לך מאוד אם בנוסף תסביר לי גם מה ואיפה בדיוק אני צריך לשנות כדי להגדיר את כמות הסרטים בקיר.knazi כתב:בסרטים עושים את זה בצורה שונה אני פשוט לא בבית אני יסביר יותר מאוחר....
- alon1992
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
ניסיתי להגיע לאותו מצב כמו ש-kfirkb רצה.. ומשום מה המוביג'וקבוקס עובד אבל רק באנגלית (תקצירים, וטפטים..) ניסיתי לעשות אותן פעולות שרשומות אבל נראה שלא הבנתי טוב, כי זה לא עזר...
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אלון תסביר בדיוק מה עשית ואיפה אתה מסתבך ומאיפה הורדת
- alon1992
-
- חבר שרק התחיל

מהבחינה של העברית הסתדרתי... (אחרי כמה ניסיונות להשתמש בסקין aeon הצלחתי..)knazi כתב:אלון תסביר בדיוק מה עשית ואיפה אתה מסתבך ומאיפה הורדת...
אבל עדיין יש לי שתי שאלות:
1) ראיתי בשרשור שרשמתם משהו עם MediaInfo ו-CLI וגם ראיתי בקובץ דוס כשאני מפעיל את ה-yamj שהדבר הזה חסר לי, אבל בסופו של דבר כשאני מפעיל את הסטרימר עם הטלויזיה הכל עובד מצוין ונראה שלא חסר לי כלום...
אז.. מה זה בדיוק ?
2) משום מה הנתונים של הסרטים לא מוצגים לי.. לא רשומה לי איכות הוידאו, הסאונד, מס' הערוצים ועוד...
זה לא כזה עקרוני אבל זה קצת מפריע לי... יש דרך לסדר את זה איכשהו?
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
התפקיד של ה mediainfo הוא בדיוק לתת לך את הנתונים על הסרט, איכות הוידאו הסאונד וכדומה. כמו שנאמר יש צורך להוריד את ה mediainfo CLI לגרסת הווינדוז שאתה עובד בה וליצור תיקיה בשם זה בתוך תיקיית ה YAMJalon1992 כתב:מהבחינה של העברית הסתדרתי... (אחרי כמה ניסיונות להשתמש בסקין aeon הצלחתי..)knazi כתב:אלון תסביר בדיוק מה עשית ואיפה אתה מסתבך ומאיפה הורדת...
1) ראיתי בשרשור שרשמתם משהו עם MediaInfo ו-CLI וגם ראיתי בקובץ דוס כשאני מפעיל את ה-yamj שהדבר הזה חסר לי, אבל בסופו של דבר כשאני מפעיל את הסטרימר עם הטלויזיה הכל עובד מצוין ונראה שלא חסר לי כלום...
אז.. מה זה בדיוק ?
2) משום מה הנתונים של הסרטים לא מוצגים לי.. לא רשומה לי איכות הוידאו, הסאונד, מס' הערוצים ועוד...
זה לא כזה עקרוני אבל זה קצת מפריע לי... יש דרך לסדר את זה איכשהו?...
- alon1992
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה!!!urik79 כתב:התפקיד של ה mediainfo הוא בדיוק לתת לך את הנתונים על הסרט, איכות הוידאו הסאונד וכדומה. כמו שנאמר יש צורך להוריד את ה mediainfo CLI לגרסת הווינדוז שאתה עובד בה וליצור תיקיה בשם זה בתוך תיקיית ה YAMJalon1992 כתב:מהבחינה של העברית הסתדרתי... (אחרי כמה ניסיונות להשתמש בסקין aeon הצלחתי..)knazi כתב:אלון תסביר בדיוק מה עשית ואיפה אתה מסתבך ומאיפה הורדת...
אז.. מה זה בדיוק ?
זה לא כזה עקרוני אבל זה קצת מפריע לי... יש דרך לסדר את זה איכשהו?......
עשיתי מה שאמרת וזה עובד מעולה יחד עם הסקין...
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

גם אצלי יש את אותה בעיה, לא מופיעים לי נתוני הסרטים כמו סאונד ורזולוצייה ובמקום זה מופיעים סימני שאלה.
עשיתי את מה ש urik79 אמר והורדתי את התקייה mediainfo CLI לגרסת 32BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מפה:
http://mediainfo.sourceforge.net/he/Download/Windows
בתוך תקיית ה: moviejukebox שלי שהורדתי מהקישור ש knazi נתן בשרשור הגדול כבר קיימת תקייה בשם mediainfo אז פשוט החלפתי את התוכן שלה בתוכן של התקייה שהורדתי עכשיו וזה עדיין לא מציג את נתוני הסאונד והתמונה.
מה לא עשיתי נכון?
עשיתי את מה ש urik79 אמר והורדתי את התקייה mediainfo CLI לגרסת 32BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מפה:
http://mediainfo.sourceforge.net/he/Download/Windows
בתוך תקיית ה: moviejukebox שלי שהורדתי מהקישור ש knazi נתן בשרשור הגדול כבר קיימת תקייה בשם mediainfo אז פשוט החלפתי את התוכן שלה בתוכן של התקייה שהורדתי עכשיו וזה עדיין לא מציג את נתוני הסאונד והתמונה.
מה לא עשיתי נכון?