אירוויזיון 2010 בערוץ 511
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
השידור בערוץ 11 נראה כאילו נלקח מהארכיון והוקלט במקור על קסטה בשנת 1975.
השידור בערוץ 511 מדהים בחדותו והתמונה נקיה.
השידור בערוץ 511 מדהים בחדותו והתמונה נקיה.
השידור בערוץ 1 (ב-DTT בכל אופן) הינו 16:9 "מכווץ" ל-4:3. כפי שזה נראה זה downscale של שידור ה-HD שרואים בערוץ 511.
למי שיש אפשרות להגדיר את הטלוויזיה למתוח ל-16:9 (מתיחה רגילה, לא חכמה) יראה בסדר. כל השאר יראו אנשים רזים...
למי שיש אפשרות להגדיר את הטלוויזיה למתוח ל-16:9 (מתיחה רגילה, לא חכמה) יראה בסדר. כל השאר יראו אנשים רזים...
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אין לך מה להתבאס גם בערוצים בחול שמשדרים בHD הם משדרים בstereo רגיל אבל באמת שאין לי תלונות האיכות פשוט מדהימה ביותר והסאונד ברור וחד כאילו ששומעים באיכות מדיסק מה אני יגיד לכם אני מוריד את הכובע בפני רשות השידור...!sam22 כתב:העברתי עכשיו ל511 ול11
ערוץ 11 הוא ממש בדיחה
חבל ש511 לא משדר בDD
איכות תמונה מעולה...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בדיוק
מה שמצחיק זה שבערוץ 33 השידור היה במסך רחב עם פסים שחורים ולא אותו כיווץ מהHD כי הם היו צריכים לשים כתוביות בערבית, מה שאומר שהם מודעים לשידור הדפוק בערוץ 11 ופשוט התעצלו להכין פיד חדש, היה להם יותר קל לכווץ את הHD וזהו.
מה שמצחיק זה שבערוץ 33 השידור היה במסך רחב עם פסים שחורים ולא אותו כיווץ מהHD כי הם היו צריכים לשים כתוביות בערבית, מה שאומר שהם מודעים לשידור הדפוק בערוץ 11 ופשוט התעצלו להכין פיד חדש, היה להם יותר קל לכווץ את הHD וזהו.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא יודע,sdekalo כתב:מתי ערוץ 22 יתן לנו להנות קצת מHD...
מה שבטוח זה שבאוגוסט עולה סדרת ריאליטי חדשה "האלמן"
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי