פס מידע חדש בHOT
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
שילובי הצבעים בהחלט מזעזעים.
כל העיצוב בכלל של פסי המידע טעונים שיפור.
כל העיצוב בכלל של פסי המידע טעונים שיפור.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חשבת נכון.
יום שבת היום, הלכתי לצהרים אצל ההורים והם מחוברים ל HOT.
יום שבת היום, הלכתי לצהרים אצל ההורים והם מחוברים ל HOT.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78861
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
מסכים, הפס מידע החדש גרוע. הפונטים גדולים מידי ולפיכך שמות התוכניות נקטעים בגלל בעיית מקום. מה שמוזר שבנקודה אחת בבית מופיע החדש ובאחרת הישן. הממירים אגב, מאותו סוג.
אשמח אם מישהו עם קשרים בהוט יפנה אליהם שיחזירו את הישן או לפחות יקטינו את הפונטים.
אשמח אם מישהו עם קשרים בהוט יפנה אליהם שיחזירו את הישן או לפחות יקטינו את הפונטים.
אתם תתרגלו בהדרגה ל- EPG החדש, סה"כ מדובר בשינוי מרענן לעומת הגרסה הקודמת. יחד עם זאת נושא בעיית גודל הפונט ידוע.
ה- EPG יתעדכן בהדרגה בכל הממירים: בחודש יולי תרד גרסת עדכון לממירי ה- ADB, ובאוגוסט הגרסה תתעדכן גם בממיר המג'יק.
במידה ותהיה גרסה חדשה ל- EPG החדש (שתכלול הקטנת גודל הפונט וכ') אני איידע אתכם וזה בגלל שאני רואה שהנושא מציק לכם - כמובן אם יהיה אפשרי לפרסם מידע מסוג זה בפורום.
ה- EPG יתעדכן בהדרגה בכל הממירים: בחודש יולי תרד גרסת עדכון לממירי ה- ADB, ובאוגוסט הגרסה תתעדכן גם בממיר המג'יק.
במידה ותהיה גרסה חדשה ל- EPG החדש (שתכלול הקטנת גודל הפונט וכ') אני איידע אתכם וזה בגלל שאני רואה שהנושא מציק לכם - כמובן אם יהיה אפשרי לפרסם מידע מסוג זה בפורום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא החדש ולא הישן נראים טוב לעין.
אני לא מבין למה אצל החברות שנתקלתי בהם מעבר לים (TIVO, HULU, Roku) קיים GUI מרשים וכזה שנראה מקצועי ונוח לשימוש. כאשר בארץ מחליטים לעשות סוף סוף שינוי, מחליפים ל Theme של צבעים מונוכרומים וקוראים לזה "שינוי רענן".
אני לא מבין למה אצל החברות שנתקלתי בהם מעבר לים (TIVO, HULU, Roku) קיים GUI מרשים וכזה שנראה מקצועי ונוח לשימוש. כאשר בארץ מחליטים לעשות סוף סוף שינוי, מחליפים ל Theme של צבעים מונוכרומים וקוראים לזה "שינוי רענן".
מתי יגיע אל הממיר הרגיל תוצרת תומפסון?ELCO_86 כתב:אתם תתרגלו בהדרגה ל- EPG החדש, סה"כ מדובר בשינוי מרענן לעומת הגרסה הקודמת. יחד עם זאת נושא בעיית גודל הפונט ידוע.
במידה ותהיה גרסה חדשה ל- EPG החדש (שתכלול הקטנת גודל הפונט וכ') אני איידע אתכם וזה בגלל שאני רואה שהנושא מציק לכם - כמובן אם יהיה אפשרי לפרסם מידע מסוג זה בפורום....
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כבר ירד (יצא לי לראות כשביקרתי את המשפחה המורחבת)dodi88 כתב:מתי יגיע אל הממיר הרגיל תוצרת תומפסון?ELCO_86 כתב:אתם תתרגלו בהדרגה ל- EPG החדש, סה"כ מדובר בשינוי מרענן לעומת הגרסה הקודמת. יחד עם זאת נושא בעיית גודל הפונט ידוע.
במידה ותהיה גרסה חדשה ל- EPG החדש (שתכלול הקטנת גודל הפונט וכ') אני איידע אתכם וזה בגלל שאני רואה שהנושא מציק לכם - כמובן אם יהיה אפשרי לפרסם מידע מסוג זה בפורום.......
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מצטרף למתלוננים - מתחת לכל ביקורת!
זה לא רק הצבעים (עניין של העדפה), או של גודל הפונט (עניין של QA בסיסי שלא עושים לפני שמורידים אוטומטית לכל המנויים).
זה כל ממשק המשתמש שהולך ונהיה גרוע מגירסה לגירסה.
- למה אי אפשר לראות קדימה, אחורה למעלה ולמטה כשה i (יותר מידע) פעיל?
- מתי סופסוף יחזרו מיקומי לחצני ה BACK וה ESC למקומם (מלבד ב HD)?
- עליית המידע כל כך איטית שפשוט מציק אם רוצים רק רגע לראות משהו
-כמות הפרסום שמעמיסים על פס המידע יחד עם גודלו הופכים אוטו למטרד אמיתי.
אני כבר לא מדבר על זה שבכל גירסה מנוונים עוד אופציה שהיתה (לדוגמה - הגדרת כל יציאת SCART בנפרד).
ELCO_86,
הזלזול שהחברה מפגינה בלקוחותיה לא חדש, אבל אפילו מההתבטאות שלך עולה חוסר קשב מוחלט.
"אנחנו" לא רוצים להתרגל בהדרגה לדברים רעים.
כל מה שנאמר כאן נאמר כביקורת בונה, אז אנא, נצל את העובדה ופעל להביא את הדברים לגורמים הרלוונטיים ולשיפור!
זה לא רק הצבעים (עניין של העדפה), או של גודל הפונט (עניין של QA בסיסי שלא עושים לפני שמורידים אוטומטית לכל המנויים).
זה כל ממשק המשתמש שהולך ונהיה גרוע מגירסה לגירסה.
- למה אי אפשר לראות קדימה, אחורה למעלה ולמטה כשה i (יותר מידע) פעיל?
- מתי סופסוף יחזרו מיקומי לחצני ה BACK וה ESC למקומם (מלבד ב HD)?
- עליית המידע כל כך איטית שפשוט מציק אם רוצים רק רגע לראות משהו
-כמות הפרסום שמעמיסים על פס המידע יחד עם גודלו הופכים אוטו למטרד אמיתי.
אני כבר לא מדבר על זה שבכל גירסה מנוונים עוד אופציה שהיתה (לדוגמה - הגדרת כל יציאת SCART בנפרד).
ELCO_86,
הזלזול שהחברה מפגינה בלקוחותיה לא חדש, אבל אפילו מההתבטאות שלך עולה חוסר קשב מוחלט.
"אנחנו" לא רוצים להתרגל בהדרגה לדברים רעים.
כל מה שנאמר כאן נאמר כביקורת בונה, אז אנא, נצל את העובדה ופעל להביא את הדברים לגורמים הרלוונטיים ולשיפור!
ערן
שאלה לELCO_86
למה אתה לא נותנים לעשות CUSTUMIZE לשורת המידע בממיר כלומר שאני אבחר את הצבע של השורה וכו' כנל לגבי שליטה על עוצמת תאורת התצוגה בממיר.
בכל מכשיר מבוסס CPU יש את האופציות הללו (מחשב, מזרימדיה, סלולר וכו')
למה אתה לא נותנים לעשות CUSTUMIZE לשורת המידע בממיר כלומר שאני אבחר את הצבע של השורה וכו' כנל לגבי שליטה על עוצמת תאורת התצוגה בממיר.
בכל מכשיר מבוסס CPU יש את האופציות הללו (מחשב, מזרימדיה, סלולר וכו')