רוצים להפוך את הנקסוס\אנדרואיד שלכם לחלק כמו האייפון או הדיזייר ?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

אני מניח שכולכם שמתם לב עד כמה הממשק של מסך הבית באנדרואיד המקורי נע לא חלק לעומת האייפון והדיזייר, קצב הפריימים לשנייה נמוך ומנוע הפיזיקה לא משכנע ומציאותי מספיק לעומת האייפון והדיזייר (יותר נכון - הSENSE UI).

אז למי שעדיין לא מכיר, יצא LAUNCHER חדש לא מזמן שנקרא LAUNCHER PRO. הוא פשוט הופך את הנקסוס או כל מכשיר אנדרואיד אחר לחלק כמו האייפון והדיזייר - עם פיזיקה משכנעת כמו הקפיצות הקטנות כאילו העמוד התנגש בגומי בלי לאגים ואיטיות.
גם הסרגל התחתון כולל יותר אפשרויות והמון קסטומיזצייה.
זה מאוד טרי - יצא רק החודש וכרגע ב BETA 0.3 אבל כבר מרשים והמפתח פתח פורום שם הוא עובד לפי בקשות הגולשים - כל הכבוד. המטרה שלו כמה שיותר אפשרויות וקסטומיזצייה בלי לפגוע בביצועים - אפילו עוד יותר טוב.
כבר כרגע התוכנה נראית לא רע, והמון עוד עומד להשתפר לפי המפתח.

הוא פתח עמוד עם עדכונים ופורום שעוזר לפתח את התוכנה.
http://www.launcherpro.com/
אם יש לכם בקשות או הצעות או סתם אתם רוצים להראות איך ישראלים יודעים להגיד תודה - זה המקום.

וידאו של BETA (שימו לב כמה זה חלק, וזה עוד BETA ישן):

נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 29/05/2010 16:06, נערך 3 פעמים בסך הכל.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

ice2k כתב:אני מניח שכולכם שמתם לב עד כמה הממשק של מסך הבית באנדרואיד המקורי נע לא חלק לעומת האייפון והדיזייר, קצב הפריימים לשנייה נמוך ומנוע הפיזיקה לא משכנע ומציאותי מספיק מעומת האייפון והדיזייר.

אז למי שלא מכיר, יצא LANCHER חדש לא מזמן שנקרא LAUNCHER PRO. הוא פשוט הופך את הנקסוס או כל מכשיר אנדרואיד אחר לחלק כמו האייפון והדיזייר - עם פיזיקה משכנעת כמו הקפיצות הקטנות כאילו העמוד היתנגש בגומי בלי לאגים ואיטיות.
...
אני השתמשתי ב Helix Launcher והוא היה פיצוץ לטעמי, כרגע אני עם גרסת FroYo עם Launcher הרגיל
אגב, מאיפה הנתון הזה שבנקסוס הממשק לא נע באופן חלק כמו האייפון או הדיזייר?! זה כל כך רחוק מהמציאות

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

לאנצ'ר נחמד, וכמו שאמרתי בIO נוח במיוחד בגלל ה4 לינקים הנוספים

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תשמע זה המצב. אין פה שינאה או אהבה למכשיר זה או אחר, זה פשוט המצב.
גם נכתב על זה רבות ובעיקר נאמר רבות בביקורות וידאו ברשת.

רק אתמול היה לי דיזייר נקסוס ואייפון ביד. לא יעזור - האנימצייה איטית ופחות משכנעת (זה גם פיזיקה). תנסה לחפש ביקורות או ביקורות וידאו על הLANUCHER הזה, ביחד עם כאלו שמשוות ממשק בין המכשירים.

חבל ליצור וויכוח שלא קיים - זה ידוע, זה מול העיניים, והמטרה של פורום מסוג זה היא להיות יותר אוביקטיבים במידע שאנו רושמים פה ולנסות להתעלות על אהבה או הערצה למכשיר זה או אחר.
מה שחשוב שאתה מרוצה ממה שיש - וזה העיקר (Y) .

המטרה של התרד - להפיץ את המידע למי שחיפש בדיוק דבר כזה ופשוט לא מכיר.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

ice2k כתב:תשמע זה המצב. אין פה שינאה או אהבה למכשיר זה או אחר, זה פשוט המצב.
גם נכתב על זה רבות ובעיקר נאמר רבות בביקורות וידאו ברשת.

רק אתמול היה לי דיזייר נקסוס ואייפון ביד. לא יעזור - האנימצייה איטית ופחות משכנעת (זה גם פיזיקה). תנסה לחפש ביקורות או ביקורות וידאו על הLANUCHER הזה, ביחד עם כאלו שמשוות ממשק בין המכשירים.

חבל ליצור וויכוח שלא קיים - זה ידוע, זה מול העיניים, והמטרה של פורום מסוג זה היא להיות יותר אוביקטיבים במידע שאנו רושמים פה ולנסות להתעלות על אהבה או הערצה למכשיר זה או אחר.
מה שחשוב שאתה מרוצה ממה שיש - וזה העיקר (Y) .

המטרה של התרד - להפיץ את המידע למי שחיפש בדיוק דבר כזה ופשוט לא מכיר.
...
(Y)
בכיף אני בעד לפרסם כל אפליקצייה חדשה לאנדרואיד, אבל מפריע לי לקרוא משהו שהוא כל כך לא נכון. להגיד משהו כזה רק על סמך שקראת את זה ברשת והחזקת את המכשיר ביד כמה דקות נשמע לי "קצת" מוגזם...

אני עם הנקסוס מספיק זמן בשביל להגיד שזה פשוט לא נכון. אין לי בעייה עם האימרה שהממשק או החוויה או האפקטים באייפון וב Desire לדעתך יפים יותר, אבל להגיד "שמסך הבית באנדרואיד המקורי נע לא חלק לעומת האייפון והדיזייר, קצב הפריימים לשנייה נמוך ומנוע הפיזיקה לא משכנע ומציאותי מספיק לעומת האייפון והדיזייר (יותר נכון - הSENSE UI)" זה פשוט שטויות (בלי לפגוע כמובן). אתה עוד מנסה להציג את זה כאילו האמת ידועה לכולם ואלה שיודעים אחרת, חושבים כך בטעות כי הם בעלי הנקסוס ולכן יש להם אהבה אישית למכשיר, בעיני, מגוחכת עוד יותר....

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

:)

אם היתי במקום שאתה נמצא בו הייתי נזהר בדברי או לפחות בודק איפה אני עומד.

כנראה אתה הרבה זמן לא משתמש ברום המקורי או התקנת לאנצ'רים או תוספות או שיפורים. נתקלתי בעוד לאנצ'רים שהופכים את התנועה לפחות מקרטעת.

אני ממש לא מבין את ההסבר שאני צריך נסיון וזמן בשביל להבין מה יותר חלק מהשני ומה לא מספיק חלק בעיני בשביל הרצונות שלי.
אם אתה חושב שלושת המכשירים המוזכרים הם בעלי אנימציית מסך בית חלקה וזהה באותה המידה - שיבושם לך, אני טוען ששני המכשירים יותר חלקים מהנקסוס המקורי בהקשר הזה.

וטוב וידאו מאלף מילים: אנדרואיד נגד אנדרואיד אבל אחד עם רזולוצייה פי 2.3 יותר נמוכה, רואים בבירור שהוא יותר חלק מהנקסוס בו מערכת הגרפיקה צריכה לעבוד הרבה יותר קשה.

וד"א - גם שם היו תגובות שהתכחשו לנושא.
בינתיים יצא לי לשחק עם 4 נקסוסים עוד מהשבוע הראשון שיצא המכשיר, חלקם עם קינוג'ן, ובכולם שמתי לב לאותה תופעת קירטוע וזה שהאנימצייה לא זזה חלק כמו מרגרינה או חלק כמו באייפון (או SENSE) ולא מעט פעמים יש קצת קירטועים ותנועה לא חלקה.

תן לאנשים לשפוט ולנסות. אף אחד לא ניסה לעשות רע לנקסוס או להשמיץ. אולי לא הבנת אותי טוב, אולי לא הבנתי אותך טוב. המטרה היא רק לשפר - אף אחד לא טען שרע.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

ice2k,
תספר לי באיזה מקום אני נמצא בדיוק כך שעלי להיזהר בדברי או לפחות לבדוק איפה אני עומד?! מאיפה הבאת את הערה הזאת?
אני מקווה שזה לא משליך לגבי המהירות שאתה שולף מסקנות או הערות. לעניינינו, כאחד שאוהב מאוד לשחק עם הנקסוס שלו ואוהב לקרוא הרבה על ה Bits&Bytes שלו (כולל הקוד עצמו) שהתקין את רוב ה Rom-ים שיש היום לנקסוס להציע, כולל גירסת FroYo האחרונה. אני מניח שיש לי מושג קלוש לגבי מהם היכולת שהמכשיר יודע להוציא גם ביחס למכשירים אחרים. אני התקנתי את רוב ה-LANUCHER המוכרים (כולל ה PRO) ושיחקתי עם כולם. ההבדלים ביניהם קשורים ל UI, לאפקטים, למסכים נוספים, ליכולות נוספות (360 מעלות וכו). אבל בסופו של יום, זה סה"כ אפליקציה שיושבת מעל ה kernel ומעל מערכת האנדרואיד ותו לו (רק לסייג את הדברים עם ה Sense UI במכשירי HTC ששם זה קצת יותר מוטמע כחלק ממערכת האנדרואיד אבל זה עניין לשרשור אחר). לא הבנתי למה אתה מראה וידאו שמנסה להשוות בין מכשיר מג'יק לנקסוס. מה הקשר בכלל לגבי הטענה שלך? ברור שהאחד עם מסך קטן יותר (3.2 אינצ') ורזולוציה נמוכה הרבה יותר (320x480) יגיע לביצועים קצת יותר טובים בממשק, אבל אפילו בוידאו רואים שההתנהגות של הנקסוס היא טובה מאוד (שלא לדבר על ה FroYo שבחלק מהמקרים משלש ויותר את הביצועים). ברור שאין בעייה למצוא קטעי וידאו שיוכיחו עד כמה הממשק בנקסוס וב Desire מהירים וחלקים יותר כמעט מכל מכשיר שיש היום בעולם (זה אחד היתרונות שלהם בעיקר בגלל המעבד המהיר) אבל גם זה לא יוכיח שום דבר. אני חוזר לטענה הראשונה שלך על המסך המקורי של הנקסוס אמרת כי הוא לא נע טוב וקצב הפריימים לשנייה נמוך ומנוע הפיזיקה לא משכנע (מה זה מנוע פיזיקה?!) מה לעשות שהתטענה פשוט לא נכונה...אני מניח שתלך לחפש עוד קצת קטעי וידאו ב youtube אז לפחות תחפש גם דברים שמציגים עובדות קצת אחרות :wink:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #8 

הSENSE UI עובגד על WM6.5 חלק ויפה
ואם מתקינים תוכנה ששומרת את ה מעבד במצב מהיר
הוא לא רואה את האייפון מק"מ

אז אני בטוח שעל האנדרואיד הוא לא פחות טוב
ויש לי את שנייהם אחד ליד השני להשוואה
העם דורש..... כל מיני דברים

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

שמוליק,
אגב, תראה איפה המכשיר שלך נמצא :wink: במבחן שמישהו ביצע בין ביצועי דפדפנים בין מכשירי
HD2 vs Nexus (FroYo) vs IPHONE 3GS.....

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #10 

סתם שאלה, מה זה LAUNCHER ?
כלומר, הרי עמודי הבית קיימים כבר, זה מה הוא עושה ?
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

תקשיב אושרוב, אני לא מבין למה אתה ממשיך בגישה הזו, זה לא יפה לסתום לבן אדם את הפה ע"י כל מיני תירוצים וניתוחים אישיים שלך לאיך שאתה רואה את הדברים.

זה שאתה מנסה להיתעלם מהלגים הקטנים שרואים בווידאו - כל הכבוד - תרד עליי כמה שאתה רוצה בפרטי - אבל רואים מול העיניים.
לא רמרתי שזה פועל כמו מכשיר WINMO מלפני 5 שנים. רק אמרתי שהוא לא חלק כמו האייפון והדיזייר - זה הכל, לא אמרתי כלום על פוליטיקה, על אסירים על גזענות - רק הזכרתי משהו שמותר להזכיר אלא אם כן הנקסוס זה הילד שלך ואז אני צריך להפגין טקט ורגישות.

אתה בעצמך אומר:
ברור שהאחד עם מסך קטן יותר (3.2 אינצ') ורזולוציה נמוכה הרבה יותר (320x480) יגיע לביצועים קצת יותר טובים בממשק
...
נו ? :) , אז הנה - יש משהו שמגיע לביצועים טובים יותר ורואים את זה בעיניים (וידאו) ולא בבנצ'מרקים שמודדים אפליקציות שהן CPU BOUND (וממשק הוא לא כזה).
אתה בעצמך אומר את זה - אז מה אתה רוצה בדיוק ?
אולי אתה טוען שגם בוידאו הוא מדמיין והוא כנראה העלה אותו לרשת בגלל בעיות פסיכיאטריות. נשמע כאילו כולם מדמיינים ואתה צודק.

אז למה בשם האלוהים אסור להגיד את זה במדינתינו החופשית והדמוקרטית בלי שיקברו אותך ? סה"כ ביצועי ממשק ...

וכנראה הבנת לא טוב, אני בעצמי קונה עכשיו נקסוס, אין לי שום דבר נגדו ולהפך - אני מאוד אוהב.
אתה מתנהג אלי ואל הנושא כאילו אני נציג של אפל או משהו.

אם אתה חושב שהממשק המקורי של אנדרואיד עובד על הנקסוס חלק כמו שהממשק של אפל עובד על האייפון, אז אני אומר רשמית - ש- או שאתה מדמיין בצורה חזקה מאוד או שאתה יוצר פרשנויות לעצמך לגבי דברים שאתה מחזיק בהם !! ולא משנה מה הסיבות - אלא מה התוצאה.
(ואת זה אני אומר אחרי שהרשת לעצמך להישתמש בביטויים לא לעניין!!)

ואני חוזר, הנה עוד דוגמה לזה שאני לא "הפסיכופט" היחיד ויש עוד כמה "פסיכופטים" שמדמיינים וכנראה "אין להם מושג מה הם רואים":
http://www.google.com/support/forum/p/a ... d178&hl=en

שים לב לשורה הראשונה של היוזר האחרון:
[left]
I agree that 2.2 is an improvement. I suppose it's fair to say that I want that 'iPhone-like' smoothness though. :-/
...
[/left]כמובן שהשם שלו והכתובת שמורים במערכת פן תנסה להגיע אליו אישית בגלל שהוא העז להגיד את המצב ושהוא רוצה משהו אחר :D.

ועוד אחד "שמדמיין" והיה מעדיף חלק יותר:
http://www.google.com/support/forum/p/a ... 9d77&hl=en
[left]Please make screen swipes on nexus one smooth as in HTC sense UI phones. Thanks![/left]
...
אז זה לא רק אני, וכנראה יש עוד כמה "אנשים חולים"... יכול להיות שיש משהו בדבר ואסור לשלול על הסף כמו שעשית כרגע ?!
נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 29/05/2010 21:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #12 

ice2k,
כנראה שקשה לי לנהל דו שיח פורה איתך וכדי לא להיכנס לויכוח נוסף אני לא אפרוט את הסיבות לקושי הזה. אם בא לך, אני מזמין אותך אלי לבדיקה אחד על אחד בין מכשיר נקסוס בגירסה 2.2 עם ה Launcher המקורי, בלי Live Wallpaper (שום ROM מבושל ושום כלום) לבין ה HTC Desire עם ה Sense UI המקורי שלו (יש לי את שניהם אין צורך להביא שום דבר)....אם תתעקש אני גם אשים את גירסת 2.1 על הנקסוס כדי להראות את ביצועי ה UI גם בגירסה הזאת. אין לי בעייה להכניס גם אייפון 3GS לבדיקה, רק להזכיר שהממשק של האייפון הוא שונה לגמרי ממשק האנדרואיד ולכן זה קצת כמו תפוחים ותפוזים (השוואה יותר נכונה תהיה אולי לחלון האפליקציות באנדרואיד ולא לחלון הראשי, ה Home). יש לי את רוב ה Launcher-ים הנפוצים על ה 2.1 לכן אני אציג לך את "השיפור" בביצועים (יש לי את ה Helix2, את ה PRO ואת ה ++Home)....אני מקווה שתגלה שביצועי ה UI בין המכשירים הוא די דומה ובטח אין לאגים וכל שאר הירקות.....אולי אם יהיה לי זמן אני אעלה סרטון ל Youtube רק כדי להציג את זה

אגב, אם אתה בטוח בדברים שרשמת, אז הייתי ממליץ לך ללכת על ה Desire או על האייפון ולא על הנקסוס 1...

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #13 

ילדים! תרגעו בבקשה

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

osherov כתב:ice2k,
כנראה שקשה לי לנהל דו שיח פורה איתך וכדי לא להיכנס לויכוח נוסף אני לא אפרוט את הסיבות לקושי הזה. אם בא לך, אני מזמין אותך אלי לבדיקה אחד על אחד בין מכשיר נקסוס בגירסה 2.2 עם ה Launcher המקורי, בלי Live Wallpaper (שום ROM מבושל ושום כלום) לבין ה HTC Desire עם ה Sense UI המקורי שלו (יש לי את שניהם אין צורך להביא שום דבר)....אם תתעקש אני גם אשים את גירסת 2.1 על הנקסוס כדי להראות את ביצועי ה UI גם בגירסה הזאת. אין לי בעייה להכניס גם אייפון 3GS לבדיקה, רק להזכיר שהממשק של האייפון הוא שונה לגמרי ממשק האנדרואיד ולכן זה קצת כמו תפוחים ותפוזים (השוואה יותר נכונה תהיה אולי לחלון האפליקציות באנדרואיד ולא לחלון הראשי, ה Home). יש לי את רוב ה Launcher-ים הנפוצים על ה 2.1 לכן אני אציג לך את "השיפור" בביצועים (יש לי את ה Helix2, את ה PRO ואת ה ++Home)....אני מקווה שתגלה שביצועי ה UI בין המכשירים הוא די דומה ובטח אין לאגים וכל שאר הירקות.....אולי אם יהיה לי זמן אני אעלה סרטון ל Youtube רק כדי להציג את זה

אגב, אם אתה בטוח בדברים שרשמת, אז הייתי ממליץ לך ללכת על ה Desire או על האייפון ולא על הנקסוס 1...
...
כן חשבתי על זה במקור (האמת בעיקר בגלל סיבות אחרות), אבל ויתרתי על הדיזייר בגלל בעיות שחלק מהם נתקעים לגמריי ברגע שמתחילים לעדכן עליהם רומים. מסוכן מדי בשבלב זה לקנות.
אייפון ? מה הקשר, אני לא קונה מכשיר בשביל צורך או רצון אחד בלבד או בשביל ממשק :lol:

ונראה לי הבנתי איפה הבעייה:
אז כן, אני כן משווה תפוזים לתפוחים, תפוחים לאגסים ואנשים לחייזרים.
אני שמח שאמרת שההשוואה היא לא הוגנת כי היא אכן לא.
אבל אני מדבר על התוצאה הסופית הפשוטה, זה ברור שיש לכך סיבות וזה גם ברור שבכל רחבי הרשת מדברים על זה (אפילו שכולם "טועים").

מכשיר נקסוס רגיל שכרגע נקנה בחנות וקונפג לעומת מכשיר כזה עם הLAUNCHER PRO.
על זה הדיון, כל השאר הוחדר לכאן בכוח.
יכול להיות שבאמת אני והמון אנשים ברשת טועים או יותר נכון מדמיינים , זה באמת יכול להיות אבל עדיין לא מצדיק גישה כזו.
אולי השימוש בפריימים לשנייה או ביצועים בילבל אותך. בסופו של דבר זו חווית שימוש.
יש שיגידו שמסכים ללא גלילה כמו בWINMO עדיפים להם וטובים להם יותר מאשר כל הגלילות. הכל יכול להיות.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #15 

אבל תבין, השורה התחתונה היא שאין בעיית UI, לא כאן לא כאן ולא כאן
אתה רשמת את המילים לאגים ואיטיות בנקסוס ואני כאחד שעובד איתו ומשחק איתו כל הזמן ודי רגיש לדברים כאלה והייתי שם לב לבעיות האלה (לדוגמה שימוש באחת התכונות היפות באנדרואיד זה ה Live Wallpaper. אבל קיימים כמה טפטים שבחלק מהמקרים פוגעים בביצועים וחמור מכך הם גוזלים זמן סוללה, דוגמה נוספת היא השימוש בעודף Widgets על המסך הראשי שחלקם יכול להיות תובעני מאוד ולכן גם הוא יגרום לבעיות דומות). הבדיקה של לקחת שני מכשירים ולהזיז את האצבע במהירות של 10 פעם בשנייה שמאלה וימינה בשיא המהירות היא לא רלוונטית בעיני, למרות שגם פה זה עובד בסדר גמור על הנקסוס (אבל לא בדקתי את זה לעומת האייפון כי מה החשיבות של מי מרנדר את זה למסך קודם). הבדיקה האמיתית בעיני היא בעבודה נורמלית על המכשיר כגון מעבר מהיר בין המסכים הראשיים, שמירה על רציפות התנועה (בלי תקיעות), גלילה מהירה ורציפה של חלון האפליקציות, גלילה מהירה של אנשי הקשר, פתיחה מהירה של אפליקציות, ביצועי הדפדפן (מהירות עליית דפים, גלילה, פעולות zoom וכו), תגובה למגע (לדעתי כאן הנקסוס והדזייר רגישים יתר על המידה), יכולת וחווית המולטיאצ' (עובד יפה מאוד אבל האייפון מנצח) וכו..בכל הדברים האלה אין לנקסוס (ול Desire) שום בעייה....

אגב, משתמש נוסף בפורום שיש לו את הנקסוס (GMarelly) נתקל בבעית איטיות במסך האפליקציות בגירסה FroYo החדשה אבל זה כנראה משהו שקשור לתצורה אצלו. כי אני (ואחרים) לא נתקלנו בזה

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

כן, כל מה שאמרת חשוב גם לי - בגלל זה אני קונה נקסוס :) (Y)

ולעניינינו,
למי שרוצה עוד מידע על האפליקצייה מצאתי ביקורת על BETA ישן יותר אבל הביקורת די נחמדה:

http://androidheadlines.com/2010/05/lau ... eview.html

והנה תמצית הדברים:

[left]Description: Based on the stock Android Launcher (Home App), LauncherPro adds some new and exciting features:

- Super-smooth scrolling

- Animated screen previews (like Exposé or HTC Sense)

- Up to 7 home screens

- App drawer with a fly-in effect and smooth scrolling

- Shortcut dock[/left]

וסיכום:

[left]Ratings :

◦Speed (5/5) – You won’t believe it until you try it. Ready to be amazed?
◦Features (4/5) – I’m giving it 4 out five because even though it is lacking a lot of features that are standard in every Home Replacement, this is a Beta (and it is identified as it). I like how the developer was responsible enough to name it Beta, instead of calling it LauncherPro when it’s lacking features that are standard in any Home Replacement app. (Don’t you all like your crippled Official Android App? Check out the iPhone version and you’ll be oh so dissapointed!)
◦Theme (5/5) – Simple yet beautiful and useful!! (Yes, I like docks, don’t they make life easier?)
◦Overall (5/5) – Magnificent app. Can’t wait for more updates!
Pro: Fast. Responsive. N1-like launcher/drawer. Sense-like screen previews. Dock. Free (for now).

Cons: Lack of options to customize the dock. No themes. No icons pack.

Conclusion: If you want to try a simple yet beautiful Home Replacement, give this a try. It is very responsive, and best of all… it’s free![/left]

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #17 

אריה,

זה לא על אותו דפדפן

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #18 

sam22 כתב:אריה,

זה לא על אותו דפדפן
...
נו מה אני אעשה שאלה הדפדנים שיש בכל אמד מהמכשירים......
אגב, זה בסדר אתם יוצאים שם סביר לגמרי (זה אחד היתרונות של הגירסה החדשה של האנדרואיד ה FroYo)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #19 

יש דפדפנים מהירים מהאופרה
ה SKYFIRE
לדעתי יש אותו גם לאנדרואיד

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #20 

שמוליק,
נסיון יפה, רק ה SkyFire מרנדר את תכנים בשרתים שלהם ורק אז שולחים אותם למכשירים (server-side rendering) לכן ההתנהגות הזאת שונה מדפדפדן רגיל במכשיר עצמו. למרות שפעולת הרינדור הזאת בשרת גורמת למכשיר עצמו "לעבוד" פחות גם כאן לדעתי הנקסוס ינצח...כשנפגש בפעם הבא נעשה תחרות (למרות שאני לא משתמש ב SkyFire אלא בדפדפן המדהים לאנדרואיד ה Dolphin HD, אני בכל זאת אתקין אותו במיוחד בשביל זה)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”