עזרה בקבלת החלטה - איזה פלאזמה יותר טובה
yaki_s
כבר פתחת שירשור דומה יכולת לשאול את השאלות הנוספות באותו השירשור , לשאלתך כל החברות שציינת הן יצרניות ,
לגבי המסכים לטעמי הפנסוניק היא הטובה ביותר למרות שיש כמה חברים שהעדיפו את ה LG לכן חשוב שתלך לבחון בעצמך בכל מקרה לדעתי הסמסונג פחות טובה מה LG ו הפנסוניק .
כבר פתחת שירשור דומה יכולת לשאול את השאלות הנוספות באותו השירשור , לשאלתך כל החברות שציינת הן יצרניות ,
לגבי המסכים לטעמי הפנסוניק היא הטובה ביותר למרות שיש כמה חברים שהעדיפו את ה LG לכן חשוב שתלך לבחון בעצמך בכל מקרה לדעתי הסמסונג פחות טובה מה LG ו הפנסוניק .
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
משלוש יוצא אחד : הפנסוניק . גם ראינו אותה במפגש שהיה בלייזר סיטי וגם שלושתם עולים כמעט אותו דבר .אם היה לך עוד כסף אז הייתי אומר לך על הנק החדשה שעופר גם עשה לה מבחן ואתה יכול לקרוא בפתחו של האתר
או קי הבנתי ממליצים על הפנסוניק
אבל משהו אחד לא מסתדר לי ,ע"פ השוואת הנתונים בין ה-LG וה-פנסוניק
ה- LG עולה עליה גם ברמת הבהירות , הניגודיות,זווית צפיה חיבורים לטלויזיה וכו'...
מישהו יכול להסביר לי את העניין?
תודה מראש לכולכם אתם 10
יקי
אבל משהו אחד לא מסתדר לי ,ע"פ השוואת הנתונים בין ה-LG וה-פנסוניק
ה- LG עולה עליה גם ברמת הבהירות , הניגודיות,זווית צפיה חיבורים לטלויזיה וכו'...
מישהו יכול להסביר לי את העניין?
תודה מראש לכולכם אתם 10
יקי
לפי דעתי הLG עולה על הפנסוניק בהרבה דברים אבל משום מה פה בפורום נעולים על הפנסוניק היה לי את שני המכשירים בבית בסוף העדפתי את ה LG PX4 תמונה מצויינת כל החיבורים שאתה יכול לרצות ללא תוספת תשלום כמו בפנאסוניק וגם ה LG נראית הרבה יותר טוב אני משתמש בנגן DVD עם יציאת HDMI.תמונה מעולה.
עזוב נתונים טכניים...
קודם כל, יותר מדי זה לא טוב (ערכים מפוצצים מביאים לתוצאה של צבעים לא אמיתיים ושחורים מזעזעים לרוב)
יצרן שלא יכול להגיע לתוצאות גבוהות של מסך, מנסה לפצות בפרמטרים טכניים גבוהים יחסית לשוק, ויצרן שמחזיק מוצר מוביל לא יהרוס את המסך ע"י שינוי בפס היצור ובטכנולוגיה הקיימת שיביא להעלאת נתונים טכניים...
היתרון הבודד של ה LG הוא מגוון החיבורים, מלבד זאת הצפייה בפנסוניק עולה על הLG בכל פרמטר, הן בתכני DVD והן בYES ו- HOT.
גש לבדוק ותווכח בעצמך...
יצרן שלא יכול להגיע לתוצאות גבוהות של מסך, מנסה לפצות בפרמטרים טכניים גבוהים יחסית לשוק, ויצרן שמחזיק מוצר מוביל לא יהרוס את המסך ע"י שינוי בפס היצור ובטכנולוגיה הקיימת שיביא להעלאת נתונים טכניים...
היתרון הבודד של ה LG הוא מגוון החיבורים, מלבד זאת הצפייה בפנסוניק עולה על הLG בכל פרמטר, הן בתכני DVD והן בYES ו- HOT.
גש לבדוק ותווכח בעצמך...
כבר השתגעתי....
חברה,
אני לא יודע מה לקנות כבר השתגעתי,
אני מתלבט על פלאזמה 42 לסלון או LCD 37.
אנא תמליצו לי על השניים הטובים ביותר בתקציב של עד 11 אלף ש"ח.
כמו כן אני מעוניין לקנות לחדר שינה LCD 21, ראיתי דגם של טובישי וממש התרשמתי ממנו האיכות יותר טובה משל טושיבה, האם כדאי לקנות, במידה ולא אנא המליצו על דגם בסביבות 3200 ש"ח
תודה
אני לא יודע מה לקנות כבר השתגעתי,
אני מתלבט על פלאזמה 42 לסלון או LCD 37.
אנא תמליצו לי על השניים הטובים ביותר בתקציב של עד 11 אלף ש"ח.
כמו כן אני מעוניין לקנות לחדר שינה LCD 21, ראיתי דגם של טובישי וממש התרשמתי ממנו האיכות יותר טובה משל טושיבה, האם כדאי לקנות, במידה ולא אנא המליצו על דגם בסביבות 3200 ש"ח
תודה